Veckans skiva nummer 2





Idag är det skiva igen! Har precis kollat på veckans avsnitt av Andra Avenyn för att vila lite inför ikväll. Är egentligen inte sugen på någon skiva idag, men vad göra man inte för vänner skull + att jag faktiskt redan köpt biljett. Imorgon är det ju mösspåtagning också, så vill inte vara dundertrött.

Skolan idag gick fort. Äntligen är gruppen i org&led bestämd. Har haft lite ångest för det, då vi bara fick vara tre i grupperna och vi var fyra. Men idag sa Martin att vi kunde vara fyra ändå, så det blir jag, Jessica, Emma och Johanna. Gillar verkligen inte att besämma grupper för det känns som om att man "väljer ut" vem man vill vara med. Usch usch! Tur att Martin är så snäll! Efter skolan gick jag, Isabelle och Jessica förbi ett dagis nära skolan för att fråga om vi får intervjua några av dagisbarnen senare till ett arbete vi håller på med i svenskan. Gulliga små barn det där!

Nu tänkte jag lägga mig ner och läsa lite. Vi ska läsa en valfri bok, också i svenskan och jag har valt boken av Åse av Denise Rudberg. Hennes tidigare böcker var jättebra så hoppas att denna är det med! Har än så länge bara läst fem sidor, så hoppas den inte ska vara utläst snart.

Juste! Måste bara berätta att jag fått mail av aupair-Camilla idag igen. Hon tyckte vi skulle ses i juni då hon är i Sverige. Ojoj, detta är väldigt nervöst och spännande!

Ha de bra, nu ska här läsas!

//Helene


Underbara sp3b

Hejsan!

Igår hade vi skiva, och den var jättetrevlig! Alla var verligen på topphumör , vilket var väldigt kul. Sen var det jättekul att kusin Sanne kom på den också, har aldrig festat tillsammans, och det var rikigt kul! Sen kom ju faktiskt lillsyster Lise in också ;)
Våra lärare höll tal, alltså jag kommer verkligen sakna vår klass när vi går ut sen!!! Kul att se både Mocki och Barbro dansa på dangolvet, hihi... .:) Åkte hem rättså tidigt, för fick skjuts med Filippa då, vilket var väldigt skönt för jag hade jätteont i fötterna efter en kväll i höga klackar!

Idag vakande jag och Sanne ganska tidigt ändå, åt frukost och åkte in till stan. Gick runt i lite affärer och så. Jag köpte mig bara två par trosor och sedan en typ klänning/t-shirt på h&m för ynka 49,50.-. Ett jättekap! Var dock tvungen att  köpa mig ett par strumpor på ålle förjag hade bara steps och fick akavisar av mina converse. Aj, aj...
Har även hunnit med lunch på donken och sedan en glass på ben&jerrys glassbar i gamla stan. Mysigt mysigt!
När vi kom hem sedan åkte jag och Sanne tillsammans med Sannes pojkvän Daniel och hans kompis ner till francos och köpte med oss mat hem. Sallad för min del och pizza för de andra!

Imorgon är det bara att ladda för ännu en skiva! Sp3a:s! Nu ska jag ladda genom att sova!
Sov så gott! Puss och kram!

//Helene


Skiva!

Hej hej!
Har inte bloggat under helgen för vi har varit i björnrike och haft KM i storslalom och super-G. Helgen har i alla fall varit bra och vädret helt underbart. Satt i backen i linne och fick faktiskt lite färg ;)

Nu är jag hemkommen frpån skolan, efte en rättså meningslös dag egentligen, men fick lite småsaker uträttade ;) Skjutsade hem Damon efterskolan och hämtade en locktång hos Evelina som jag kanske ska använda ikväll då det är VÅÅR SKIVA! hihi... Åkte en snabbis till jakan sen också, för att köpa mig ett par "partyfeet" till mina skor, som inte är speciellt sköna :P

Tänkte hoppas in  duschen nu, sedan fixa lite småsaker inför middagen :) Ha det så bra! Pusss

//Helene

Gah!

Jag har panik! Värre än någonsin! Vet inte hur jag ska göra... hjälp

Försova sig

Hallå!
Bloggar för första gången i skolan tror jag ;)

Jessica åkte just till stallet och jag sitter kvar i biblan- vi har jobbat lite med vårt arbete i internationell ekonomi som ska redovisas på måndag, då vi inte hade någon psykologi och slutade redan vid elva. Det är ett skittråkigt arbete! Så tyck synd om mig :P hihi...

Klockan är snart halv två och jag är fortfarande kvar i skolan trots att jag slutat för länge sen. Men ska in till stan med Love när han slutat och försöka hitta något till Lise, hon fyller 17 den 2:a maj :) Annars har jag inte så mycket mer planer för dagen.

Skickade min "aupairansökan" till Camilla igårkväll och hon har redan svarat. Hon berättade att hon tycker om mitt brev och att vi måste höras mer, men hon vill veta hur flexibel jag är med tiden. Helst vill hon ha en aupair till slutet av juni i alla fall. Åååh, jag får ont i magen när jag tänker på allt just nu. Jag vet inte hur jag ska göra, samtidigt som familjen verkar vara väldigt bra. Jag måste verkligen tänka på det här nu. Ett år borta är ändå ganska mycket, i alla fall för mig. 7 månader skulle vara helt perfekt!  Tåls att tänka på!

Ha en fortsatt bra dag!

//Helene

Onsdage

Finns inte så mycket att säga om skoldagen idag, förutom att jag är ganska trött på att det är en himla massa agan arbeten just nu. På organisation&ledarskapen blev det mest att jag, Emma och Jessica satt och pratade istället ;) Så det kan bli va ? Fniss!

Nu sitter jag och försöker få fram ett brev om mig själv som jag ska lämna till tjejen som sökte en Au-pair. Jag tänkte prova att skicka skicka henne ett brav ändå, trots att de egentligen sökte en au-pair för 12 månader. Jag vet inte rikigt vad jag ska skriva, så det är faktiskt ganska svårt, men men, bara att kämpa på ändå! Brevet skriver ju sig inte självt direkt ;)
Har italienskaläxa till imorgon också, har börjat lite smått, men tänkte fortsätta etter maten. Erica var så snäll så hon gav mig hennes läxa så att jag fick se hur hon gjort. Mycket snällt!

Nu ska jag fortsätta att klura på, sen ska jag göra middag!
Ha det gott!

//Helene

NEJ NEJ NEJ!

Hej allesammans!
Hade prov idag i Org&led,som gick piss! Och ju mer jag tänker på det ju sämre känner jag att det gick, så ja, det bästa är väl att helt enkelt inte tänka på det :P

På vägen hem från skolan gick jag förbi hemköp för att köpa mig lakritste, som dock inte fanns. Stod två sånna där tremänniskor som säljer mobiler osv utanför kassorna, och jag hatar det! Jag kan lixom inte bara gå förbi dem utan att säga nått om de börjar prata med mig. Och självklart så gör den ena killen det. Själklart! Så är det alltid. Men  jag försökte vara duktig och sa bara att;
- Jag har redan tremobil.
- Ahh, bra! Men du ser ut att vara en tjej som gillar att surfa ?
- Ehh, aa, eller..aa..
- Har du testat vårt mobila bredband?

..och så var jag fast! Sa att det inte var min grej att avgöra bredband osv, utan pappas. Men han gjorde verkligen allt för att få mig att köpa! Frågade lite smått om det inte fanns någon folder jag kan läsa igenom hemma. Han sa;
 - Att vi gör såhär; jag skickar hem ett rosa mobiltbredband till dig. För visst är du en tjej som gillar rosa? Och sen behöver du inte öppna det om din pappa inte vill ha det, utan skickar bara tillbaka det igen. Men skriv bara på det här så du godkänner att vi får skicka hem det till dig.
Jag hatar att skriva under avtalsgrejer, för tänker att någonstans kanske det står (med miniminibokstäver) att man kan få räkningar på hur mycket som helst bara ens underskrift finns. Jag måste verkligen lära mig att våga säga nej, jag kommer ju få stora problem i mitt liv annars har jag märkt. Ingen som vill lära mig?

Annars har det varit en bra dag. Jag tycker jag varit extrasnäll idag, för jag och Lise skulle till Väsbycentrum en snabbis för att kolla vad hon önskar sig av mig osv. när hon fyller år Jag skulle hämta henne i skolan vid lite efter fyra för jag hade slutat tidigare. Lise bad mig ta med något att äta för hon var otroligt hungrig. Jag tycker i alla fall det var lite gulligt av mig att köpa henne en happymeal och ge henne vid hämtningen..fniss!
Som vanligt inga folk alls nästan i V-by centrum. Väldigt skönt! Var duktig och köpte mig inte mer än ett par trosor på rea på H&M, men hittade en massa fina saker com jag vill ha! ;)

Jaapp, då var det läggis!
Hörs snart igen! Godnatt!

//Helene

Tankar osv

Gaah! Jag blir galen! Hade släckt lampan för dagen, men tände den igen. Och satte på datorn. Är egentligen hur trött som helst, men kan inte somna. Tänker helt plötslig på hösten, hur allt blir och så. Har fått lite information om familjen i London som behöver au-pairhjälp. De ville ha hjälp i tolv måndader och jag hade tänkt mig sex. Vill hinna med annat under mitt "lediga år" egentligen, innan jag börjar plugga. Jag vill ju åka till London, men helt plötsligt känns det så nära. Lika så med studenten. Har tänkt att " ehh, men det är långt kvar, jag hinner ju bli 19 år och allt", men helt plötsligt är det tiden man tyckte det var långt till. Och då är valen inte alls lika enkla längre. Alltid enklare att tycka något långt bort är enkelt, men sen inser man faktiskt att det inte alltid är det. Kan inte förstå att gymnesietiden har gått så fort som den gjort. Minns så väl första dagen på gymnasiet, vad jag hade på mig och vart i klassrummet jag satt när vi fick träffa våra nya mentorer. Herreguud, snart tre år sedan! Kan inte förstå.

För att återgå till au-pairjobb. Jag vill gärna åka, jag vill göra något annat ett år och jag vill lära mig mer engelska. Jag vill ta hand om barn och jag vill resa. Jag vill träffa nya människor. Jag vill se andra delar av världen. Jag vill skaffa mig erfarenhet. Jag vill vara Au-pair.
Jag är nog egentligen ganska feg och rädd när det gäller att testa nya saker. Jag tvekar så många gånger, även mig själv, pga min feghet och min rädsla. Många tycker nog att det vore roligare att vara Au-pair i USA, att landet är häftigare och att vädret är bättre. Men anledningen till att jag väljer att åka till England och London är för att det helt enkelt är närmre hem till Sverige. Jag kan lätt och billigt ta mig hem på helgerna om det skulle vara så. Resorna är billigare så familj å vänner kan komma och hälsa på mig. Sen är ofta Au-Pair åren USA ofta ett år, medan de i London är ganska individuella. Fast varför ska jag bry mig om vad andra tycker egentligen? Jag gör det nog för mycket ändå- oc brukar göra det. Men jag har bestämt mig, jag ska åka till London! Jag ska ge mig ut på mitt livs stösta äventyr och jag ska komma hem och känna att jag inte ångrar en sekund att jag åkte!

Jag brukar egentligen inte kunna hoppas på saker, för att inte bli besviken och så. Det är nog där mitt dåliga självförtroende ligger. Att om jag tror på något eller på mig själv, och det inte går eller blir som jag vill och tänkt mig, så blir allt bara ledsamt och trist. Men på mitt äventyr kanske mitt självförtroende kan stärkas? Det skulle verkligen behövas!
- Klart du ska till London, det här hemma finns ju kvar när du kommer hem ändå! Ingenting kommer förändras här, medan mycket i ditt liv kanske kommer förändras! Okej, tänk nu så Helene!

// Helene





Au-pair?

God morgon!
Börjar vid tio med affärsjuridik. Sitter just nu och kollar runt lite för lite mer information om årets ansökningar på studera.nu. Jag och Isabelle ska föra en diskussion på internationell ekonomin, så måste förbereda mig lite smått.

Mamma kom just in och berättade om en kompis syster som behöver Au-pairhjälp i London till hösten. Spännande!
Men nu måste jag klä på och fixa mig. Ska här ifrån vid nio.

Kram så länge och ha en bra måndag!

//Helene

Å bara EN vecka kvar till vår skiva !

19:e april

Har varit ute på Långsnäs gård på Lidingö idag under dagen. Ett ställe där jag helt klart skulle kunna bo! Helt i min stil! Är helt underbart fint allting. Jag och mamma hjälpte i alla fall min mormor där, som sålde fika med mera, för det var marknad på långnäs. Snäll som hon är min mormor fick jag pengar också. Taaack! Behövs verkligen nu i studentitder!¨

Ikväll har vi varit över hos våra grannar och ätit middag. Jättegott verkligen! Hallonpajen var inte att ta om! Bästa någonsin!

Nu MÅSTE jag sova! Matte 8,,30 imorgon! Jag längtar... ;)


//Helene
     

    


Samtliga bilder från; http://www.butiktittin.com/


18:e april 23.52

Dagens vill ha: värme!
Dagens klädsel: Nudiejeans och vit blus med små rosa prickar från veromoda
Dagens smink: tråkig. solpuder, maskara och kajal
Dagens frisyr: Slarvig bulle, som jag inte gjort om sedan igår
Dagens planer: Sova!
Dagens saknad: Ingenting faktiskt
Dagens dummaste: pollenallergi
Dagens misslyckande: inte så mycket plugg som jag tänkt mig + att kakorna jag gjorde blev ganska fula
Dagens köp: ingenting, eller har varit på ikea, men det vi köpte köpte mamma
Dagens godis: tårta! har varit på kalas
Dagens humör: Bra!

Grattis till Jennifer som idag fyller/fyllde 9 år!
Herreguud, snart tio år sedan jag var nio!


//Helene





Kvällsbloggning

Har haft en tv-tittarkväll med Evelina ikväll :) Mysigt! Kollade på talang, det var ju avsnittet frångången då jag satt i publiken...hhih...  Alltid härligt att vara med Evelina, krävs inte så mycket mer än varandras sällskap för att man ska roa sig :P Vilket är väldigt skönt!
Nu ska jag i alla fall kolla en film, sedan sova. Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt, plugga, kolla på present till Jennifer och sedan på 9-årskalas :) Med våren kommer alla födelsedagar, vilket jag gillar ;)


// Helene


Lilla Arilda var här en stund på efterrmiddagen idag, alltid lika härligt att träffa henne
:) SOV GOTT!

H ♥ I

Åhh, vilken härligt dag jag haft!
Kom till skolan och kände bara att allt var så jobbigt då vi inte hade någon psykologi. Nästan fyra timmar till nästa lektion! Huhh! Både jag och Isabelle var nog en aning deppiga. Men vad gör man inte för att få ett leende på läpparna? :P Eftersom jag hade glömt mina skåpnycklar, åkte vi hem (jag hade bil) och hämtade dem. Sen blev det cheese och glass på donken. Tillbringade en ganska stor del av hålet där, sen tillbaka till skolan. Med alla öppna fönster på bilen och 90 talsmusisken på högsta volym åkte vi tillbaka. Sedan Internationell ekonomi, där vi fick tillbaka ett arbete som faktiskt gick väldigt bra, sedan marknadsföring med tipspromenad.
Efter skolan åkte jag och Isabelle till Willys i bro och handlade lite. Även denna gång med hög  90 talsmusik! Älskar att lyssna på det! Helt underbart!

Lämnade av Isabelle och åkte hem. Nu ska vi snart äta mat, kycklingwok! Mums!

// Helene


Visst har vi haft en rolig dag tillsammans idag ?:) Älskar dej ♥


Lovely

Åhh, så skönt! Uppgiften som tagit en del skriverier i min kära blogg är nu klar! Skickade in den för ett litet tag sen, vilket känns väldigt skönt! Dock räknar jag inte med mer än G, den suger rent utsagt!

Nu ska jag lägga fram kläder, sedan sova- det är en dag imorgon med!

Puss och godnatt!
//Helene

Ikea

Lilla fina Evelina var här nyss, hon skulle köpa biljett till vår skiva (den 27 april) och sen hämta en locktång. Trevligt att ses en stund!  Ses ju kanppt i skolan, tyvärr :/ Borde ses oftare ju!
Hur som helst, så var jag ganksa duktig och skrev lite till Evelina kom, men sen hon gick har jag inte gjort mycket alls..Ååh, usch, alltså vet knappt ens vad uppgiften går ut på. Vad är det jag ska skriva om? Har bara gjort en typ, bakgrund till ämnet.

Jag blev så otroligt sugen på att åka till Ikea, då det kom en liten katalog hem i brevlådan idag. Jag älskar att gå på Ikea och göra roliga fynd! Antar att jag inte är ensam? Jag kan gå där i evigheter och så tänker jag mig in i varje litet hem som det gjort så fina. Och sen avsluta med en glass vid utgången!  Tummen upp för Ingvar!

Ha det gott sålänge!
P&K

//Helene

Wiiie!

Yeeey! Det går framåt,! Underbart! Har dock en hel del kvar, men så fort man kommit igång på rikigt brukar det gå bättre, så hoppas på det ;)  Blev ingen skola idag, hade bara en lektion, och det går typ tre timmar av min dag för endast en lektion, så det kändes så jobbigt att åka till skolan för den.
Just nu ligger jag fortfarande i sängen med pyjamas på, men det vikigaste är ju faktiskt att jag kommer nånstans med pluggandet och inte var jag pluggar. hihi...

Ska nog ändå ta mig en dusch nu och sedan sätta mig i köket och plugga. Hoppas ni får en härlig torsdag!

//Helene


Natti natti

Inbjudingarna är på G...Jag och mamma har suttit å pysslat en himla massa ikväll, vilket betyder att det helt enkelt tinte fanns någon tid för plugg....förvånande? Vääldigt.... Men ibland är faktiskt andra saker också vikiga + mycket roligare :P




Sov så gottis!
//Helene


Onsdag

Åhh, så irriterande! Jag hade skrivit ett sånt fint långt inlägg, men så bara försvann alltihop! Orkar inte skriva allt vad jag skrev, men dagen var, precis som Emma sa, kort. Ynka en lektion, sedan fick jag skjuts med Jonas hem. Skönt! Glömde dock att jag cyklat till stationen och att cyklen stod i kallhäll. Tog en liten promenad ner för att hämnta den för ett tag sedan.
Har faktiskt bakat idag också ;) Blev ett jättegott GI-bröd! Så nu har vi gott hemmagjort bröd till frukosten imorgon. Inte dåligt! Tanken är att jag ska sätta mig med lite psykologi, men om ni läst i tidigare inlägg, så finns ingen motivation, och så även idag! Jag spyyr på det här! Hoppas ni mår bättre och inte tänker spy, det är så äckligt ;) hihi...


Pusss !

//Helene


Äggchoklad, mums!





Yeey! Skola igen! Nej, men faktiskt, jag vill verkligen ta vara på den korta tid i skolan som är kvar nu, sen kör alla sitt eget race på nått sätt. Det är så skönt med tryggheten man har i skolan. Även om det emmellanåt är helt hemskt mycket i skolan så kommer sakna det grymt...! Just nu är det rättså lungt i skolan också (peppar peppar), så nu känns det inte så jobbigt heller + att våren är här på riktigt, så det känns inte som om man går under ett mörkt moln dygnet runt.

Var en kortisdag i skolan. Marknadsföring, Org&led samt italienska, som var ganksa roligt, eller i alla fall då Erica utbrister; ÄGGCHOKLAD, vad äckingt! (eller nått sånt sa hon)...HAHA! Dagens lilla roliga...!

Slutade vid två, men väntade på Lise till tjugo i tre för att vi skulle få åka med Jocke hem, som tagit körtkort...! Taaack för det !

Har ett arbete i psykologi som jag måste ta tag i, men vet inte längre hur man skriver. Har tappat bort den kunksapen någonstans bland allt annat i huvudet! Ska försöka rota fram den igen och fortsätta med detta tråk! Puss så länge! ♥



Sista lovdagen ever!





Har precis pratat med min söta Isabelle i telefon. Skönt att prata av sig med bästavän ibland. ♥

Svängde förbi Vällingby city, som det nu kallas, för att köpa en present till Linnea innan vi åkte ut till Lidingö, där det skulle firas att Fredrika idag fyller 21 (stort grattis!) och Linnea om tio dagar fyller 16. De hade gjort jättefina kakor å tårtor, de var verkligen söta!

Sitter just nu och gnager på psykologiuppgiften som ska vara klar på torsdag, och det gååår sämst, har inte hunnit långt alls! Fyy Helene! Well well...önska mig lycka till!

P&K

//Helene

Panik? Nej tack

Åh,nej! Då var ännu en dag pasé och bara en ledig dag kvar innan skolan! Just nu vill jag bara att dagarna ska gå så långsamt som möjligt, för att faktiskt slippa ta studenten. I skolan har jag alltid längtat till helg, men nu känner jag mig stressad. Det är mindre än åtta veckor kvar, och..neej, usch, jag vill inte tänka på det! :P

Mormor och morbror har i alla fall varit här och ätit påskmiddag idag. Mormor är så duktig på att laga mat! Dock kunde inte mina kära kusiner komma, då de är på deras land. Fast får ändå träffa de imorgon, då vi ska fira dem! Annars har jag suttit (och faktist somnat en stund) på altanen i solen. Härligt! Fick nog lite färg på bröstet i alla fall, men usch så vit jag är just nu! Klär ju inte i någonting!  Arillda har varit här idag med, fram och tillbaka , hon är så söt när hon kommer med sin lilla väska och ska handla mjölk! Hon skulle gärna kunna få flytta in!

Nej, läggdax nu! Vill göra en repris från idag imorgon. Vakna av mig själv vid nio! Älskar det!


//Helene

Och tack mammsi för trisslotterna vi alla fick en varsin vid middagen idag!♥


Kusiner, Järvsö, typ 1994, 1995?



Påskdagen

Blev inget bloggande igår, men hade ingen lust helt enkelt ;) Var i alla fall nere vid båten med pappa och Lise och åt en sallad från Franco´s, sen var jag bara hemma på tomten, vår nya granne, lilla Arillda var här på besök. Hon är underbart söt! Sen på kvällen grillade vi tillsammans med våra nya grannar. Trevligt! Märks att det är vår nu när grillningen drar igång!

Nu tänkte jag försöka plugga lite, eller en halvtimme i alla fall :) Hör av mig senare! Lovar!

//Helene

Juste! Glad påsk i typ...efterskott!


Lååångfredagen

Har varit ute i storsett hela dagen, härligt! Ska eventuellt iväg ikväll till några vänner å grilla.


 

Igår hade vi det trevligt på middagen, åt och drack gott, och var väl hemma vid halv två, två :) Har egentligen inte så mycket mer att berrätta så tänkte att jag kunde lägg upp nån bild från i onsdags istället!

PoK
//Helene


 



 



 

  




 


Skärtorsdagen

Herreguud! Mamma kom in och väckte mig 14,30! Jag fick panik! Jag som skulle upp och plugga. Hade satt väckarklockan på 12, men stängde av den och tänkte, några minuter till, och det kan man ju säga att det blev :P Mamma och Lise hade varit ute och övningskört så de kunde inte heller väcka mig. Och pappa kom hem från jobbet när jag gick upp....ångest! Aja, så kan det gå. Var ju ute igår, Klubbonsdag, kulkul! Träffade några från skolan där också, så det var kul! Tog nattbussen hem (hatahata), så var inte hemma förens typ 04,30. uscha!

HAHA, mina föräldrar är ganska söta. När jag vakande sa pappa till mig och Lise att han sett påskharen (ja, vi letar fortfarande...haha!)i uterummet och han var tvungen att jaga ut honom för han var rädd att han skulle skita där annars...hhaha! Så jag och Lise hittade ett varsitt påskägg undangömt där inne. Fick bla. en sån där "hårfläta" till håret. Hiihii... tack söta snälla pappa och mamma!

Nu sitter jag i morgonrock, eller kankse borde kalla det dagrock, men hur som helst. Sitter med datorn framför mig och tänkte plugga lite innan vi ska iväg till Ekerö på middag :)

Hoppas ni haft och kommer ha en forsatt bra skärtorsdag!

//Helene

Någon som sett några påskkärringar idag? Här hemma har det inte varit någon än, vi som laddat upp med en massa godis!

Lillördag

Hej allesammans! Kort inlägg idag... ;)

Emilie var här en stund idag. Spelade "med andra ord", älskar det spelet! Mycket mer har jag inte gjort idag, eller jag, Lise och mamma tog en prommis ner till kallhäll och handlade lite. Köpte en massa godis till påskkärringarana imorgon, om det nu kommer några. Har ätit middag för inte så länge sen, spagghetti och köttfärssås ;)

Ska iväg till klubbonsdag med Isabelle, Jessica, Emilie och Evelina sen också, ska bli roligt. Tråkigt däremot att det känns som hela mitt huvud är fullt med snor. Huhhä!

Ha en fortsatt bra lillis!

//Helene


Juste! Måste gratta Jocke till det klarade teoriprovet idag! Och lycka till på uppkörningen imorgon!

Inlägg nr; 200

Tyget är klart! Nu gäller det bara för mej att sätta igång att sy! Vet hur jag vill att min studentklänning ska se ut, men frågan är om jag kan få till den på det sättet. Det återstår att se...
Mötte i alla fall mamma inne i staden och vi kollade lite tyg tillsammans sedan gick vi till Tre och mamma köpte sig en ny mobil. SKITSNYGG!
Kollade runt i lite andra affärer efter presenter till kusinerna, Fredrika och Linnea som ska firas på måndag. Hittade fina saker till dem! Var inne på Gina en snabbis också, och köpte mig en svart jacka. Har velat ha det så länge och hittade en på halva, så slog till!

Kom hem och åt middag, kollat på andra avenyn och pratat (och sett!) lite med Sanne. Hon är i Florida just nu och verkar ha det hur bra som helst! Jag är väldigt avis måste jag säga- men sanne, visst ses vi på skivan ? ;)
 Nu ligger jag här, på alla mina kuddar och hoppas kunna somna. Inte lätt med denna satans förkylning!

Sen vill jag avsluta detta inlägg med att säga att min bästa vän Isabelle är så bra! Älskar henne! ♥
Och Isabelle; du vet väl hur du ska ta det?

//Helene

                     
Med hänsyn till att bilden är från 2004

Godmorgon godmorgon!





Jag är helt genomförkyld! Jättejobbigt, verkligen! Har sovit riktigt dålig och vaknat med jämna mellanrum (hata täppthet!), ändå sov jag under en hög med kuddar, fomen blev som en backe. Ni vet, nästan som en sjukhussäng/hästens ? Typiskt att man ska få sig en förkylning när det är lov och allt. Fast det jobbigaste är ändå när man sitter och snuvar i klassrummet och nyser om vartannat. Så, är nog skönt att den kom till lovet ändå.

Egentligen vill jag bara ligga sängen idag och kolla film, pga av förkylningen. Men har lite och göra och som måste göras + att vädret är jättefint! Kan ju inte låta bli att sitta inne hela dagen då inte.
Nu ska jag först göra mig en kopp te, med massvis av citron, sedan måste jag städa upp lite i mitt rum och sen försöka plugga lite också, även om jag har noll lust. Vid fyra nångång ska jag möta upp mamma i stan, kolla tyg till min studentklänning å lite så.

Hoppas ni mår bra och får en fin dag !
//Helene


Hej

Ville bara säga godmorgon, med ett snabbt inlägg! Nu ska jag åka till outlet för att möta min söta vän Emilie och fika. Mysigt i detta underbara väder! Sen drar jag och Lise dirket till Lidingö, så vet inte hurdet blir med bloggandet idag. Men vi ses och hörs! Ha en bra måndag!

//Helene

PS. Idag börjar mitt påsklov på rikigt. GAHH! Sista lovet ever!


Jag vill inte vara född 90




Jag börjar få panik! Alltså inte lite ,såndär, som man kan känna en söndagskväll, utan rikig PANIK. Idag är det exakt 2 månader till jag tar studenten, eller vid den här tiden har jag redan sprungit ut och grejer. Men shhiit, alltså jag vill knappt tänkta på det! Såå, nu pratar vi om något annat :)

Har idag inte hänt så mycket i mitt liv, sov nästan fyra timmar, mellan ca. 14 och ca. 18. Och ändå sov jag ganka länge! Mamma tyckte vi skulle kolla mina värden, då jag ofta är så trött, men jag tror det bara är "vanlig trötthet", hihi...

Ska kolla lite bloggar osv nu. Har kollat Van Veteeren nu på kvällen och imorgon ska jag kanske träffa Emilie på förmiddagen sen ska jag och Lise träffa kusinerna för en tradionell "kusindag". Ska eventuellt fixa en picknick, för tror vädret skulle bli strålande imorgon. Hoppas!

Sov så gott! ♥
//Helene


No sunshine

God morgon! Eller god dag snarare!
Vaknade vi 11.15 av att mamma kom in i mitt rum.Konstigt det där, att när solen är framme så vaknar man mycket gladare, och när den sen en dag inte finns där så blir man genast mykcet segare. Alltså borde solen vara framme alla dagar ;)
Planerna för dagen är inge alls. Funderar på att kankse börja lite smått med filosofin, skulle vara bra tror jag. Ikväll hade jag eventuellt tänkt att träna, men jag har fått en himla halsont och snart är nog förkylningen också här, så det blir någ ingenting av det. Ajaa...

Hör av mig senare!

//Helene

3:e + 4:e

Blev som jag trodde. Ingen bloggning igår. Men orkade verkligen inte när jag kom hem.

Vid halv elva mötte jag upp Kristina och Sunna vid universitetet, och shit vad stort det var. Väldigt svårt att hitta! Sen gick i alla fall "teamet" iväg för filmning och jag tog med mig Sunna på en härligt promenad. Gick först en bit in i Lill-Jansskogen och sen in till stan innan jag köpte mig en baugette för att sätta mig i gräset med Sunna en bit bort från Universitetet å äta. Altlså dagen igår var hur fin som helst! Jag höll på att dö av värme när jackan var på!

Senare under dagen skulle "teamet" iväg till naturhistoriska riksmuseét och filma så jag och Sunna satt nere i cafét en stund, men kände att det kunde vara skönt att återigen komma ut så vi gick till pressbyrån och jag köpte mig en glass :) Jag skulle kunna ta hand om Sunna dygnet runt, hon är jättesnäll och så luktar ju bebisar så gott! Synd bara att de bor i Göteborg :P

Vid fyra, halv fem sen var de klara, och jag började bege mig till Lidingö. Kunde dick knappt gå efter skavsåren från allt jag gått under dagen. Men men.... jag kom hem till mormor och strax därefter resten. Blev god middag, efterrätt, choklad och spel! Sen måste jag ju tacka min moster å kusiner för presneten som jag och Lise fick en varsin. Marsipanhare + kyckling, pengar, trisslott och nagellack! Ni är för goa! ♥  Vid elva eller något, körde jag hem, då mammsen och pappsen druckit. Jag älskar att köra på kvällarna!

Idag sen har jag mest varit ute, hjälpt till lite i trädgården och så. Återigen, underbart väder! Solen skiner och det är varmt! Jag och mamma åkte iväg en snabbis till barkarby också, skulle till baubaus och köpa jord, och köpa kolsyra på netonnet. Svängde förbi rusta också, där faktiskt vi mötte moster och kusin fredrika, konstigt nog ;) Och Johanna såg jag en snabbis då hon jobbade :) Sen blev det mathandling och grillning när vi kom hem. Årets första grillning! Smaskens!

Har kollat robinsson och spelat "med andra ord" med familjen. Ett skitroligt spel! Nu tänkte jag kolla på Irene Huss (om jag orkar, jag har en förmåga att somna när jag kollar film).

Pussssssssssss och godnatt !
//Helene



 

Juste! Ett STORT grattis till mormor som fyllde år igår!!! ♥


 


2 april

Ååå, nu har jag suttit barnvakt till lilla Sunna, hur söt som helst. Bara 2 månader gammal. Åå, jag vill ha en egen bebis! Ska vara med henne imorgon också, så tyvärr kommer skolan i kläm :/ men men... jag behöver tjäna lite pengar just nu + att det bästa jag vet är att vara med barn! Imorgon ska ju vädret bli lika bra som idag, vilket var hur fint somhelst, så kan bli mysigt att ta sig en promenad med lilla Sunna.

Har ännu inte överfört bilderna till datorn från gårdagen, men såg att många lagt in bilder från skivan på facebook, så ni klarar er nog utan mina bilder ett litet tag ;) Jag hatar att ladda in bilder på datorn!

Nu ska jag sova! Ska här ifrån vid nio imorgon, för att åka till universitetet och imorgon kväll ska vi till Lidningö och mormor för att fira henne! Vet inte hur det blir med bloggandet då.

Sov så gott och massa pussar och kramar!

//Helene

Monsterskivan!

Första april igår. Någon som lurades? Hade alldeles för dålig fantasi, så lurades med det första som kom upp i mitt huvud, att jag svimmat i duschen, mådde väldigt dåligt och inte kunde gå på skivan. Någon som trodde mig? Jaa, Evelina, Isabelle och Jessica gick alla på det ;) Dock kunde jag inte sätta dit Robin :P Han hade gått på ett liknade skämt en gång reedan under dagen. Men men...så är det med dålig fantasi ;)

Gårkvällen var jättebra! Men shhit vilka vakter, de verkade som om de ville slänga ut folk och tog bara första bästa, och vissa kom inte ens in, trots att de inte var fulla! Fanns andra som var väldigt mycket mer av den varan! Även om jag inte var speciellt påverkad så var jag skiträdd  för att bli utslängd, just för de bara kunde slänga ut vem som helst. Men det belv jag inte, och ingen av mina flickor heller :) Skönsaste var ju när Jonas skulle bli utsläng, men gömde sig vid mig, eve och iss, och fick då vara kvar.haha!

Annars var allt bra, men mina fötter mår inte så himlans bra. Varför ska det göra så ont att ha klackar? Det är ju såå fint!
Vid åtta, halv nio åkte vi till hansson, där typ hela klassen var, eller många i alla fall! Skitkul! Härligt att se när damon dansar och crippa&co sjunger och klappar allt vad de har. Tror vi kom in på GötaKällare nångång vid strax över elva. dansade en himla massa till låtar som; hey mickey, abc och så vidare... hihi, sjunga med kan man ju i alla fall! ;)
Vid två gick vi där ifrån, då det för övrigt kändes som om alla drog. Gick till donken tvärs övergatan, för att köpaen cheese. Det var nog de seeegaste jag varit med om! Alltså helt seriöst, stod 40 minuter för en ynka hamburgare. 
Jag, Isabelle, Evelina, Damon och Fille tog axi hem sen. Helt underbart! Jag HATAR nattbussen! Från stan tar det nästan en å en halv timme för mig att komma hem.

Nu ska jag klä på mig, sen fixa mig för dagen. Underbart att inte behöva gå till skolan idag! Sen får vi se hur det blir med barnvakt. Hör av mig sen! och med bilder, har inte laddat över de ännu!

Ha en bra dag alla fina!

//Helene

Dagen med stort D

Ojoj, härlig dag idag!
Hela förmiddagen satt jag med nationella provet, tog mig tre timmar att skriva 11 sidor miljögrejs. Hoppas det gick någorlunda bra, men det ända jag tänkte när jag satt där var; har en massa saker att fixa, och jag vill inte sitta här längre. Men men... så blir det nog lätt, för jag antar att jag inte var den ända. Är ju faktiskt monsterskivan idag!

Efter skolan, vid tolv nångång, åkte jag, Evelina och Isabelle till jakan. Vi alla behövde nya strumpisar, sen blev det även ett par ursnygga skor för eve, som jag är grymt avis på. Synd att vi inte delar storlek ;) Nu "vilar" jag lite framför datorn för att orka hela kvällen! Och vid sex kommer eve och iss hit för att träffas en stund innan och ge mig tips om jag ska ha strumpisar eller leggings till klänningen. (Ja, jag vet..i-ladsproblem). Tror vi ska till Robin Hansson sen innan vi drar in till staden :)

Hoppas ni får en härligt lilllördag, nu ska jag "hopping in the dusch"!
Puss och kram

//Helene


Tänkte ha på mig denna outfit, dagen till ära ;)

RSS 2.0