Blev så glad utav att vara i UBG idag



Bra dag idag! Har ju fått träffa mina älskade Mocki! Jag, Jessica, Damon och Isabelle var nämnligen på UBG idag och hälsade på. Fick träffa gamla lärare och prata om vad vi gör nu för tiden. Jag har sagt det förut, men säger det igen, jag sakanr verkligen UBG!! Fick i oss lite lunch ifrån matsalen innan vi åkte hem också. Älskade falukorv med potatis, som jag har saknat det. Detta går väl att tolka  på olika sett, MEN maten smakade lite bättre än när vi gick där måste jag nog säga.

Annars idag har jag hämtat Nathanael och spelat Othello med Lise. Åt en glass tillsammans med Nathanael i humlegården. Vädret var ju jättebra, så varmt att jag var tyungen att gå i t-shirt för en stund. Härligt!

//Helene



26e

Bokföring och lite solning bestod min dag utan fram till fyra då Lise kom hem från skolan och vi åkte till Väsby Centrum. Skulle kolla lite saker som hon önslade sig när hon fyller 18 på söndag. Själv fick jag med mig en blus och ett fint (såklart) nagellack. Nöjd med mina köp då de var riktiga kap!

Nu är det snart dags för middag. Blir favoriten, P O T A T I S M O S!! Gissa om jag är lycklig? :D



Fyndisar

Mysdag ute på Långnäs gård idag tillsammans med familj, mormor, kusiner och grannar ♥ Fint väder och nu känner jag verkligen av i ögonen att jag varit ute hela dagen. Det var loppis ute på Lidingö och jag fyndade en GANT-skjorta för 50,- och ett jättefint solglasögon fodral + ett spel. Spelnörd som jag är! Fanns mycket skit, men har man ett gott öga så kan man hitta rikigt fina saker och bra fynd! Dock fungerade ju inte riktigt mina ögon som de ska idag ;)

Till middag idag blev det grillat. Faktiskt första gången för i år, men oj så gott! Årets första grillnig är extra god måste jag säga.

Nu ska jag och mina nymålade babyblå naglar kolla klart Wallander. Sk du också kolla önskar jag Dig en trevlig tittning, annars: Sov så gott! ♥

//Helene

Uppe med tuppen

Hur kommer det sig att jag är uppe så tidigt en södagsmorgon? Jo, för vi ska iväg till Lidingö. Lise ska fixa håret sen ska vi ut till Långnäs gård. Blir nog kul! Nu ska jag äta frukost, sen kommer vi nog åka. Ha en bra och fin söndag ♥


This is London




Att fånga en ängel

Trots att dom sa att jag inte skulle behöva jobba igår, så ringde dom och behövde hjälp ändå. Jag skyndade mig och for iväg med bilen till lilla Essingen. Var jätteskönt väder så jag och lilla Noak satt ute vid vattnet och åt glass!
Jag vill flytta till lilla Essingen har jag kommit på. Hur det blir med det åter stå att se, men åå, det skulle vara kul :D

Idag skiner solen också. Jag tror att den vill ta igen lite för de senaste dagarna så det har S N Ö AT !! Men solen verkar ändå inte vara rikigt på humör idag heller, för nu börjar den gömma sig bakom en massa moln. Fyy solen!

 



Linneas dag

STORT grattis till dig söta rara, undebara! 17 bast, här blir det ingen rast ;) (haha,jag suger på rim)! Hoppas att din dag varit helt super. Vet att du fick massage i alla fall, och det är inte fy skam inte ;)

//Storkusinen



Bara barn

Blev uppringd av Nannyny igår med frågan om jag ville hoppa in för en tjej som blivit sjuk. Ja, blev svaret så dagen har tillbringats tillsammans med lilla Noak, som blir ett i maj. Jättesööt! Och så fint dom boode, i en lägenhet högst upp på lilla Essingen, precis intill vattnet! Jag som har lite höjskräck kände att jag inte kunde stå allt för nära fönstrerna, då vissa gick ända ner till golvet. Läskigt ju!
Ska vara med Noak imorgon också, från halv nio fram tills det att jag måste ta bussen till Ö-malm, där jag ska hämta Nathanael, som jag alltid gör på torsdagar.

Sover hos farmor&farfar ikväll, så jag har nära till tåget imorgon bitti + att jag blir uppassad på och slipper göra frukost osv. Underbart!. Men dum som jag är så glömde jag mitt busskort, så pappa måste komma ner med det imorgon innan han åker till jobbet. Typiskt! Jag som sover här för att underlätta allt på morgonen, men det blev det ju inte nu i alla fall.

Nej, nu ska jag banka lite på min hjärna och säga att den måste hänga med i svängarna lite bättre, jag är ju trots allt bara 19 år!

//Helene


Ingen vill veta vart jag köpt min tröja....



Nu har jag suttit en tag med bokföringen, så tänkte ta mig en dusch. Ska ta 13.39 tåget in till stan och hämta Natahanael, sen får vi se om jag kankse hinner med att dela ut lite lappar i Kista efter det. Igår delade jag, Lise och Love ut tillsammans, det går rikigt snabbt om man är fler! Aja, ville bara önska er en fin dag! ♥



<3

Jag hittade igenom lite gamla pärmar med saker tidigare idag och hittade denna söta bild som Evelina gjort till mig för några år sedan.


Visst är den söt? Jag var tvungen att scanna in den på datorn så jag har den här också :)
Gissa vem som är vem....


Hipp hipp....

....hurra, för Jennifer idá!!


Denna söting var vi och firade idag, då hon fyller hela 10 år!!


Spring






Leva Livet!



Det värsta men våren är den här satans pollenallergin som tycker det är kul att ställa till med besvär i mina ögon osv. Något som jag inte tycker är speciellt kul alls, :( Men det är väl smällen man får ta när våren är här, den är ju trots alt väldigt underbar måste jag säga!




Igår var jag och Lise ute i Nacka och yrade runt. Min syster kan INTE läsa en karta. Fast hon är bra på annat! Inte kunde vi få GPS:en att funka heller, typsikt ju! Hittade gjorde vi sen tillslut i alla fall :) Vi skulle dela ut de där lapparna igen. Några av lägenheterna hade alla sina bervlådor nere vid porten, ni vet sånna där inkast?! Det gick huuur fort som helst, och pengarna blev väldigt lättförtjänta! :D En timme, och två områden senare var vi redan på väg hem. Timlönen blev höög! (y)
Hem och duscha, sedan åkte jag, pappa och mamma till Lidingö för att fira kusinerna som fyllt samt fyller år. Pastasallad och en massa olika cheesecakes blev vi bjudna på! Pastasallad är väl ändå lite vårigt och sommrigt att äta?! :D
Just nu är jag väldigt sugen på att baka, känns som om det var evigheter sen! Får se vart dagen tar mig, men ikväll ska vi till Pappas guddotter Jennifer som fyller 10 år! :D STORT grattis till henne! ♥

T.G.I.F !!

Klockan ringde och ringde i morse, men nej- jag vaknar inte. Så typiskt mig, jag är helt inne i min egna värld när jag sover, och om någon pratar med mig- så kommer jag inte alls ihåg det sen senare på morgonen. Tänk om jag skulle sova helt jälv i huset och det skulle börja brinna, då skulle jag säkert inte vakna av brandlarmet. Hallå? Nu blir jag ju nästan rädd.... :(

Ska ta 12tåget in till staden och möta Jessica som kommer från skolan vid halv ett. Ska först få mitt ansikte att leva igen, det ser rätt dött ut just nu. Idag åker gummistövlarna på. Ååh, jag älskar gummistövlar!! Skulle kunna ha ett par i alla färger och alla mönster. Hmm, det ska jag nog börja samla på. Bli en gummistövlesamlare helt enkelt. Oj, så kul!


Jag är vit som ett klorblekt A4 papper


Fick mig ett motionspass igår när lapparna delades ut! Upp och ner, ner och upp, tejpa, tejpa osv osv.... Jag blir i alla fall glad då pengarna kommer :D

Åkte till Jessica igår innan skivan, fixade håret och blev bjuden på ett glas vitt vin mer cider i. Jessica hade problem med klädval, men blev tillslut ett riktig pingla ;) Vi tog oss till tåget (observera att jag hade väldigt höga klackar, eller i alla fall för att vara mig, haha) och mötte Johanna, Damon och Isabelle. Åkte in till Nivå och träffade Josse, Rebecca, Jonas, Johan, Robin osv.... Klumpig som jag är så spillde jag ut Damons nyinköpta shot!
Skivan var i alla fall väldigt bra, eller det roligaste var ju att träffa alla som man intr träffat på evigheter!! Det var kul att det var så pass mycket 90ior som det var på skivan. Jag menar 90ior om några är väl bäst?! ;)
Tog taxi hem med Evelina, Jessica och Damon nångång efter tre. Var hemma hos Ev vid fyra där jag sov kvar, orkade inte gå hem... Vid 5 sen slockande våra ögonlock efter att ha ätit massa pasta!

Idag vakade vi vio tio, småpratade lite och gick upp och drack OBOY, mumsich! Gick hem, duschade, bytte kläder och åkte in till stan för att hämta Nathanael. Fick gå redan vid 4 så jag jobbade inte speciellt länge.

Imorgon ska jag träffa finisen Jessica, det blir nog en bra dag det. Fast vädret kommer väl kanske intre vara på vår sida verkar det som. Typiskt!


Denna bild fastnade jag på igår. Inte en bild till min fördel direkt, men Amanda är ju söt ♥
Ärligt talat. Var jag sådär blek?!


Ingen vanlig dag idag

Nej, det är det icke! För idag fyller VÄRLDENS BÄSTA KUSIN FREDRIKA 22 år! Stora kramar och massa pussar från din favorit Helene! Önskar att jag kunde göra dej sällskap i Umeå en dag som denna. Fina kusin ♥

 


13e april




Jobbat på både Beckombergaskolan idag, samt varit med Nathanael. De ringde från skolan i morse och jag kunde inte säga nej. 10 minuter senare fick jag ett sms med frågan om jag kunde komma och vara med Nathanael från 12 då han var sjuk. Attans! Hade jag ju velat vara, det är mys! Fick säga nej, och vara på skolan istället. Kul det med! Fick ju ändå vara med Nathanael några timmar :)

Imorgon orkar jag faktiskt inte jobba någoting mer än de där lapparna jag ska ge ut i Skärholmen, så jag hoppas att de inte kommer att ringa :P. Sen ska jag på skiva, en klass från gamla kära skolan UBG. Blir nog kul! Måste hitta något att ha på mig först bara....!

Just nu sitter jag och äter Rice Krispies, väldigt mumsmums! Lise ska göra middag, men hon är på körskolan, så det blir middag vid åtta-tiden.

// Helene

 

 

 

 


I can feel it....

Mamma lagar mat och jag fördriver mig med Facebook och denna goding. Mmmm....!


Solstrålar

Neej, det är sant som man säger- Det blir aldrig som man tänkt sig. De ringde från Beckombergaskolan imorse och undrade om jag kunde jobba mellan 10 och 16. Jag kan ju inte säga nej, dels för att jag behöver pengarna, men också för att jag inte kan säga nej, Det är bland det värsta jag vet! Hade ju planerat att ge ut som där lapparna i Skärholmen och sedan möta upp Jessica, men icke sa Nicke. Jag som sett fram emot det. Man ska nog helt enkelt intre planera för mycket, man bli ändå bara besviken sen ändå. Lapparna ska delas ut imorgon eller på onsdag nu istället. Ska eventuellt jobba på skolan imorgon igen innan jag hämtar Nathanael. Får se hur det blir.... Och Jessica måste jag också träffa en annan dag!

Visst blir man glad av det fina vädret? Det blir i alla fall jag, FAST jag får huvudvärk, för det är så ljust ute så jag går runt och kisar hela tiden- mycket mycket jobbigt ;) !



Söndag

Skönt att slippa blogga ibland har jag märkt.... men här kommer den EFTERLÄNGTADE uppdateringen ;)

I fredags så hade jag det mys med Emilie, Lise och Maria på Tastys. Satt och pratade strunt och hade det trevligt tillsammans. Och måste bara säga det, att Emilies mage har verkligen växt, såå gullig. Att vara gravid är så himla fint! Gav henne också tröjan med västen som jag köpte till henne, eller till den lille killen, när jag var i London. Jättesöt om jag får säga det själv ;)
Kvällen sen blev det donken till middag med Lise och Ev. Mera mys framför TVn och prat & skratt in på natten med sena kvällsgäster. Lise, jag och Ev sov alla i samma rum när det var dags för att sova.

Fick ett sms vid tio på lördagen av vår granne "Är ni vakna? Arilda tog sin bebis och gick till er". Jag gick och öppnade dörren och där stod vår lilla sötnos med sin dockvagn. Så sööt! Gick till lekparken, målade naglarna, åt american pancakes med sirap på och åkte till Stinsen och bl a åt glass = en bra dag med en härlig liten raring och en fin syster. Fick även annordna taxi till mam&pap och deras vänner ut till Ekerö då de varit ute på det sju haven över ett dygn, eller med andra ord, åkt på en vanlig kryssning. Kvällen blev vääldligt lugn tillsammans med familj och millenium. Skönt.

Idag har jag bokfört och hjälpt till att såga ved! Snacka om att vara en duktig dotter :D Har även hämtat de lappar på posten som jag imorgon ska ge ut i ett lägenhetsområde i Skärholmen. Det ger mig pengar och det gillar jag :D

Jag funderar fortfarande på hårfrågan. Jag vet inte HUR jag ska göra med det hela?!
Puss och godnatt, nu ska jag drömma fram ett svar på frågan ;)
Tjoong!

//Helene

 



Jag är sugen på blåbär med Lemoncurd och yoghurt. Det är riktigt "mums" det!




Nu ligger jag i lillesysters säng och latar mig tillsammans med datorn, samtidigt som jag lyssnar på denna gamla fining. Bra skit!!




:)


Denna låt spelades rätt flitigt för några år sen, men bra är den, så det var inte så konstigt kanske ;) Hihi....


På gatan där jag bor

Igår höll jag på att hjälpa mamma med hennes bokföring hela dagen nästan! Går ganska bra när man väl kommer in i det, men lite halvsegt att börja, som vanligt....hihi....
Dom ringde från Nannynu! igår vid fem-tiden och undrade om ajg kunde rycka in som barnvakt till två barn i älvsjö, var först lite tveksam, men sen tänkte jag att, det är ju faktiskt lite pengar ändå. Barnen var jättesöta ovh huur snälla som helst!!

Nu ska jag snart in till stan och hämta Nathanael, men först ska jag fixa lite saker här hemma.
Ha en bra torsdag!! :) ♥

//Helene


För du är det finaste jag vet

Trevligheter och lunch i solen idag tillsammans med Lise och mamma. Hämta Nathanael, sällis hem med mamma, cykla från stationen, äta potatismos med korv och köttbullar, kolla youtube-klipp med mamsen och Lise, hjälpa mamma med outfit till helgen, dricka te och lägga sig i sängen, ja- så har min dag sett ut. High five på den!

Jag är sugen på att göra något med mitt hår, är så trött på blont, rakt och långt!! Jag tycker det finns så mycket fint, men jag är alldelles för feg för att göra någonting. Lise tycker att jag alltid är feg. Bara för att hon är såå hiiiimla cool. Men jag är sån- feg. Tyvärr. Jag har lite ideér i mitt huvud på hur jag vill att håret på mitt huvud ska se ut, men det vore lättare om någon bara sa till mig vad jag ska göra med mitt hår??!!


 
Volym är ju alltid naajs ;)


En annan annandag påsk

Igår fick vi finfint kvällsbesök att Micke, Marie och Daniela. Lyxmiddag blev det också, nämnligen pizza från Francos! Det kan vi kalla lyx de! Thailandsplanerna var ett pratsamt ämne, liksom det vanliga båtsnacket ;).

Idag har jag segat och segat och sen hjälpt mamma med lite bokföring. En typisk söndagsdag även om det är måndag idag. Är väl så, dagen innan jobb osv. kanske. Mysmiddag med farmor och farfar fick vi till i alla fall :).

Imorgon åker jag, Lise och mamma in till stan tillsammans, sen ska jag hämta Nathanael. Vill ha fint väder, fast tror inte vädergudarna är så glada just nu. Titta bara på idag liksom....

//Helene

Hihii, tycker det var kul nu ikväll när jag och Lise gick in i datorrummet där mamma satt och kollade på ett youtube-klipp om hur man sminkar sig som Lady Gaga. Mammas nya idol? Hihihi, det är min mamma det. Gulle ♥


Här har ni en blekfis i vitt!!


Man blir aldrig förstor för påskägg


Jag har haft en bra påsk! Igår hade vi en mysig påskmiddag hos mormor med kusiner, morbror, moster osv. Mormor fyllde även år, så vi firade henne också. Blev bjuda på god mat, som alltid hos mormor. Hon är fantastisk duktig! Jag tycker hon borde söka till halv åtta hos mig!!

Fick mitt förta påskägg redan på skärtorsdagen, fyllt med godis! Mitt andra fick jag igår, innehållet var ett par rosa fina Björn Borg trosor och en trisslott, dock utan vinst. Alltså lite kontigt var det, för att alla på middagen skrapade en varsin trisslott, men INGEN vann! Inte ens en ny lott. Dålig stil svenska spel!! :P Men men, jag kan ju ändå tacka för påskäggen ;)

Idag har jag och Lise varit snälla döttrar och hjälpt pappa att tvätta bilen. Eloge till oss! Tog sen den tvättade bilen iväg till Ikea och Outlet en sväng! Lise ville "våra upp" sitt rum lite, sen köpte vi fler taveldukar så att vi kan måla lite mer. Vi har ju nämnligen börjat att måla. Ni vet som picasso och sådär.

Tjoohopp!

 
Vad tycks om mina nya glasisar?
Känner att det är en bra början om jag ska bli lärare ;)


Låångfredag

Nu drar jag och lillasyster in till staden och möter mamma. Är tillbaka sen, och då SKA det städas!
Ha en bra långfredag! ♥


Min bikini ;)

Min designade bikini på NELLY.COM 
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Visst är den söt ? ;D

Mums



Ska nog tillbringa resten av denna "osynligapåskkärringsdagen" med denna låt. Det kommer bli en bra kväll det, kan nog inte bli så mycket annat.

1a april!!

Dom ringde från Beckombergaskolan i tisdagskväll, så det var bara att gå upp tidigt igår och åka från mormor för att jobba några timmar. Hämtade Nathanael sen vid 14.30, fick slutade tidiagre så kom ifrån från dom vid halv fem tiden. Hade fått hem min delklaration som visade att jag ska få tillbaka drygt 1100 kronor, ingen jättepeng, men alltid något ;) Jag är glad för det lilla :P

Idag är det skärtorsdagen och den första april, får se om det kommer förbi några påskkärringar, eller om jag lyckas bli lurad....

SEN vill jag ägna en liten tanke åt min vän Evelina som ligger inne på sjukan för operation av blindtarmen tidigare i veckan. Krya på dig vännen! ♥


RSS 2.0