Perfekt London helg....ungefäär....

Jag har haft en nästintill perfekt helg i London med Londonkvartetten som vi så fint heter ;) Det var HEMSKT roligt att komma till London och att få träffa härliga flickor, det var VERKLIGEN superduper! Dock var det mindre kul att ta hem all packning som jag hade kvar från i höstas. Väskan vägade bly, ja GUD JA, vad tung den var. Om väskan inte hade varit jobbig att släpa på och att jag avskyr att flyga så hade det varit en perfekt helg! Var på "lantmässa" i lördags, hade myskväll med skärgårdsdoktorn och ostbågar alla fyra på kvällen. Picknick i Hyde Park, Primark, Fotografering, Starbucks, Promenad, GBK, Packning, Söta Flickor = en bra beskrivnig på min söndag.

Ser fram emot i sommar när vi ses igen!
Tack för en bra helg Lisa, Sara&Martina ♥







Nu ska jag snart ibäg för att hämta Nathanael, sen kommer jag åka till Lidingö när jag slutat. Sover hos mormor och är hemma igen imorgon! :)


London, here I come

....Eller förhoppnigsvis kommer jag till London....

Har i stort sett fixat hela dagen inför min Londonresa! Checkat in, packat opcg varit iväg och handla svenska godsaker till Lisa och familjen där jag kommer att bo ;) Mår dåligt över flygresan! Jag hatar att flyga och speciellt själv. För det första är jag så orolig att det är något fel på mina biljett, eller att jag kommer alldeles försent till flygplatsen. Sen kan det ju faktiskt hända att planet störtar och allt det där! Som tur är fick jag välja plats när jag checkade in, och jag valde en plats nära nödutgången, i fall att!

Måste fixa det sista innan pappa skjutsar mig till Arlanda vid fem! Tänk på mig mellan 18.55 och 20.35 (engelsk tid). Jag vill så gärna komma fram och träffa den glada orsapricken Lisa!!

Tjoosan på ett tag! :D ♥


Våffeldagen!!

Igår var jag, Lise, pappa, mamma, Love, Tobias och Arilda i Huddinge då Lise och pappa skulle köra en storslalomtävling. Var kul att se, men blev himla trött i bilen på väg hem sen.... Och resultatet? Lise låg 3a i första åket, men körde tyvärr ner sig till en 5e plats. Pappa ledde i första åket, men gränslade i andra, och blev diskad. Mindre kul- men sånt är livet ibland :(

Idag har jag varit med Nathanael mellan 12 och 17.30. Myspys med en liten go ettåring! Vi var ute och gick på stan någon timme, gungade och åt lunch. Han är så himla söt!
Middagen idag bestod av våfflor med sylt och grädde. MUMSMUMS! Antar att vi inte var dom ända som åt det till middag en dag som denna ;)

Imorgon har jag lite saker at fixa innan jag åker till LOONDON! Har inte orkat packa så mycket idag mer än strumpor och trosor. Fast jag får ju ändå inte ta med mig så mycket saker, för jag har ju en del del att ta hem där ifrån....

Nu ska jag kolla Andra Avenyn innan lampan ska släckas för dagen!

//Helene




Tjiihooo!

Dagens lunch finns numera i min mage. Den slank ner mycket snabbt ;) Har varit ute på en promenad med min fin vän Evelina på förmiddagen. Och att skiljas åt är inte alltid så lätt, eller vad säger du min vän?

Har fått två samtal från resebyrån som jag bokade flyg med till London. I samtal nummer 1 ville dom säga att mitt plan på måndagkväll, den 29e är inställt. De frågade hur flexibel jag var med hemresan eller om jag hellre ville ha pengar tillbaka. Men pengar vill jag inte ha, jag vill till London och träffa fina vänner! I samtal nummer 2 s dom att jag har blivit ombokad så jag åker vid 2-tiden på måndagen. Hade hellre haft hela måndagen i staden, men detta får väl duga helt enkelt ;) Är glad bara jag kommer dit nu efter allt som varit med strejken. Jag är väldigt sugen på Primark, GBK, och picknick i Hyde park :D Hoppas på fint väder!






Bilder från min och Evelinas promenad idag


Jag ångrar ingenting

Idag har Helene gjort följande:

* Letat efter ett kort
* Mött upp kusin Fredrika för att få hennes gamla mobil
* Hämtat Nathanael
* Varit på Åhléns
* Kollat lite affärer
* Skrivit ut min biljett till London, i hopp om att komma dit

En mycket inressant dag måste jag säga ;) Jag har planer för morgondagen, så hoppas att jag slipper jobba ♥

//Helene


Helgen

Helenes helg har sett ut på följade vis:

Lördag: Våffellunch hos farmor ovh farfar på dagen. Var ute och gick med Isabelle en sväng på eftermiddagen i det fina vädret. Tog lite blider, men har ej laddat in dom ännu. Isabelle kom över sen vid halv nio-tiden, vi åkte till Kallhäll och köpte godis sedan mös vi i vår lilla stuga på tomten med godis och skärgårdsdoktorn! Skärgårdsdoktorn är bäst och filmmys är underskattat!

Söndag: Isabelle sov kvar, så vi tillbringade en del av söndagen tillsammans :) Segade lite eftersom det var söndag ( ;) ), sen så spelade vi "med andra ord". Det är alltid kul att spela!

Idag ringde dom från Beckombergaskolan vid halv elva, så jag har jobbat mellan 12 och 17. Jobbade i en tvåa och sedan på fritids. Nu har jag just tagit en varmt bad. Jag har mina perioder med badande, och just nu är jag nog inne i en badperiod. Det är så skönt!

Imorgon ska jag hämta Nathanel sen ska jag nog ta mig till Åhléns innan. Skulle behöva det.

OCH, sen så håller jag tummar och tår för att jag kommer iväg till London! Jag vill det verkligen !! ♥

//Flicka-90



London oktober 2009


Halvt död efter jobb = helt död efter strejk



Igår var jag, som tidigare nämnt, hos Jessica och kollade film. Hon hade dukat upp så fint med massa goda olika frukter, godis, nötter och läsk! Gullig den där tjejen! Jag blir väldigt glad av henne, hon är så himla gó! Vi kollade på bröllopsfotografen, fast vi pratade ganska mycket under tiden, så var väl inte jättekoncentrerade på fimlen direkt. Men mysigt, det hade vi ändå!

Min kusin Fredrika ringde mig i förmiddags och hade det lite kaotiskt. Hon har hand om typ bredband i olika föreningar och sen så är det vissa som ska dela ut lappar i alla lägenheter i föreningen om att företaget kommer att komma. Allt hade varit jättestruligt imorse så jag fick rycka in och hjälpa till med lappar! Först åkte jag till Solna, och delade ut i massa lägenheterm, sedan vidare till Farsta och Hökarängen. Har nog gett ut 500 lappar + satt upp affischer i trappuppgångarna. Är nu hur trött som helst efetr att ha sprungit upp och ner i trapphus! Men glad är jag för pengar + att jag får pengar för resvägen också! Höll på i över 4 timmar! Trött var namnet. Har nu kollat lite på TV och på SOLSIDAN!

Sen vill jag bara säga att jag är nära på att dö! BA strejkar så antagligen kommer jag int till London! Jag är huuuur depp som helst! Pengar som bara gått åt spillo....

Här har ni i alla fall en bild på en riktigt söt och fin flicka

Ändrade planer

Blev ingen promenad i morse för Isabelle var tvungen att åka tidigare till skoan, så då sov jag lite extra istället ;) Ska snart iväg för att åka och hämta Nathanael, som jag alltid gör på torsdagar. Det var lite synd, för som ringde från Beckombergaskolan för någon timme sen och frågade om jag kunde jobba idag, men det kan jag ju tyvärr inte.

Ikväll ska jag i alla fall hem till Jessia för att ha filmmys! Men nu måste jag packa ihop de saker jag behöver ha med mig. Ha en bra torsdag allesammans! ♥

//Lenis

Drömmen som blev sann

Ja, jag känner då en söt liten Lisa jag! Tänk att jag fick göra hennes dröm -om rosa paket med prickar på sann. Det är inte dåligt måste jag säga. Jag menar, det är inte var dag man uppfyller folks drömmar, men jag har nu fått uppfylla en av Lisas ;) (y) Sen vet jag att hon har drömmar som jag inte rikigt kan uppfylla- som om att vi skulle blivit födda för ett x antal år sedan och att bo i bullerbyn och allt det där du vet Lisa, men kan säga att jag gärna flyttar med dej om du flyttar, din goa glada Orsaprick! ♥



Tålamod är pappersarbetets bäste vän


Ja, så sant som det var sagt av den bäste venenskapsmannen (eller kvinnan ;) )! Har försökt lite smått idag med bokföringen, men mitt tålamod tog slut! Så fort det uppstår ett problem så tar det evigheter att lösa. Jättejobbigt!

Annars har dagen varit ganska lugn. Har kollat på lite boende i Thai tillsammans med mamma, men mycket är redan uppbokat. TYVÄRR!!

Imorgon ska jag ta en promenad med Isabelle på morgonen, sen ska jag iväg för att hämta Nathanael. Hoppas att det blir fint väder, men tror att det skulle vara molnligt. Inte så kul.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, men först ska jag äta upp mina bilar jag just fick av pappa!

Hörs sen kanske. Puss på munnen !


Lise, jag och pappa ut på Ekerö i sommras


Tisdag

Idag har jag hämtat Nathanael och varit nere i Bruket för att kolla på när pappa körde KM ;) Har varit skönt väder, men gillar inte blåsten som var i morse. Blåst är nog bland det värsta jag vet. USCH USCH!

Blev så glad idag när Emilie SMSade mig och berättade att det väntade en liten mini-Andreas! Såå glad för deras skull! Jag ska försöka att hitta nått fint i London när jag är där till den lille killen. Snart åker jag ju faktiskt! Ska bli himlans kuul!!

Nu ska jag joina kudden. Hade glömt att jag bytt lakan, så det blev en glad överraskning :) Kommer nog sova finfint i natt! Puss och god natt där ute!

//Helene


Måndag

Dagens vill ha: Typ allt från H&M katalogen
Dagens klädsel: Svarta treggins och grå tunika. Röda gummisar och grå jacka.
Dagens smink: Som vanligt
Dagens frisyr: Varvat mellan utsläppt och en bulle på huvudet
Dagens planer: Ställa väckarklockan så jag vaknar imorgon ;)
Dagens saknad: Pengar pengar pengar
Dagens dummaste: Att det var sin kallt att gå hem från stationen
Dagens misslyckande: Att H&M-katalogen kom
Dagens godis: Nötter!
Dagens humör: Hyffsat

:)

Någon annan än jag som blev glad över att se Björn Gustafsson i melodifestivalen? ;)


Torsdag fredag och helg

                                            Efter tjat från Emilie kommer här en uppdatering. =)

Torsdag: Nathanael var sjuk så jag kom jag hand om honom från klockan ett. Vi var ute och gick runt i först lill-jansskogen sen inne i stan. Vi eller jag gick med honom i tre och en halv timme! Var underbart väder, så det var skönt att vara ute. På vägen hem mötte jag upp pappa som varit på båtmässan efetr att ha träffat Sanne en riktig kortis.

Fredag: Åkte till Jakobsberg med Lise för att köpa en kavaj som jag tittat på och vill ha. Men de börjainte sälja en förren på onsdag. Typiskt! Träffade på Emilie med sin mamma i Jakan också. Och hjälp vad hennes lilla mage växt sedan sist vi sågs, som var förra veckan! Snart är väl den lilla knodden här redan.
Mamma kom och mötte upp mig och Lise i jakan sen för lite ville köpa lite saker på H&M. San bar det av hem för att äta detox-middag. Jag och lillasysterr såå otroligt sugna på "riktig" mat, men icke sa nicke, vi skulle klara det ;)

Lördag: Jag gick upp redan vid halv kvart i åtta för att åka med Tobias och Arilda till hennes dans/sång inne i stan. När dansen sen var slut tog jag och Arilda tåget hem. Tobias skulle hjälpe en komis att flytta så vi skulle vara barnvakt till henne under dagen. Blev bullbak och lek i snön. Myspys!! Det är kul att baka med barn!
Vis sextiden skulle vi hem till mormor och äta tillsammans med moster och kusiner. Vi åt kyckling! st md rotfrter, så det var väl lite halv detox ;) Kollade melodifestivalen gjorde vi också. Jag tycker om Anna och har hållt på henne hela tiden, men jag tror att Tomoteijhade haft större chans i Oslo. Aja, skitsamma! ;)

Idag: Detoxen är slut för min och och Lises del, mamma ska fortsätta. Så idag har vi ätit pasta till lunch ;)
Var ute på en promenad idag också och gick på en visning. Alltid kul med visningar :P
Pappa kommer hem ikväll också efter att ha kört SM i Sundsvall. Var lite surt då han igår ledde i första åket, men gränsla i andra. Typiskt också! Men men....

Imorgon ska jag vara med Nathanael mellan 11 och 15. Sen ska jag iväg på en HRL-kurs.

Pusssssssss



Lillördagens

Dagens vill ha: Nya klääääder
Dagens klädsel: Jeans och vit tröja med rosa ränder
Dagens smink: nästintill ingenting alls. Lite solpuder och maskara
Dagens frisyr: Fettigt har med en slarvig bulle.
Dagens planer: Har nog inga mer än att jag egentligen borde förbereda min frukost till imorgon.  Sen AA förståss!
Dagens saknad: Pengar
Dagens dummaste: Skulle hatädat mitt rum.
Dagens misslyckande: tt rummet inte blev städat
Dagens köp: ingenting
Dagens godis: Hallå?! Jag doxar
Dagens humör: Ganska bra



Någongång kanske jag kör över dig här utanför



Bland det värsta jag vet är att när man skrivit ett blogginlägg och ska precis trycka på publicera så hänger sig datorn eller att allting bara försvinner. Det hände igår, jag blev sen irrirerad och orkade inte skriva om allting.
Min dag i kortare förmat såg ungefär ut såhär igår:

Helene tog en sovmorgon. Flickan Helene åkte sedan in med staden med sin mamma. Mamman skulle massera flickan på salongen. Flickan tyckte det var jätteskönt med massage samt en peelingbehandlig. När behandlingen var slut åt de lunch tillsammans med farmorn. En Detox-lunch bestående av spenatsoppa. Sådär gott tyckte flickan. Klockan blev strax efter två och flickan gick till bussen. Flickan skulle hämta den lilla pojken Nathanael på dagis. Det var fint väder ute så flickan gick med pojken hem. De gick genom Humlan och gungde lite. Det tyckte dom både om.

Hihihi, ungefär så såg dagen ut.... Blev inte speciellt mycket kortare, men men .... Ingen är heller tyungen att läsa ;) När jag sedan fick sluta tidigare så gick jag tillbaka till salongen igen för att få sällis hem. Hemma sen åt vi auberginerullar med halloumi till middag. Efterrätt blev fruktsallad med soyayoghurt.

Idag ska jag försöka ta mig till till en post. Ska eventuellt träffa Emilie sen lite senare också :)

Ha en bra dag i det fina vädret!

//Helene


Tylösand 2007


Detox

Jag, mamma och Lise började med en Detox-kur igår. En detox-kur innebär typ att man renar tarmarna från slagg och sånt. Man ska äta så mycket ekologiska varor som möjligt sen så ska man inte heller ta ut sig för mycket. Av en sån här kur kan man exempelvis få mer energi, lugnare mage, bättre sömn, vackrare hy och glansigare hår. Egentligen var jag väl inte jättesugen på denna kur- just för att man knappt får äta någonting, men Lise och mamma skulle köra den, så jag hoppade på jag med. Vi kommer hålla på i alla fall en vecka, sen får vi se. Egentligen ska man köra den i två veckor.

Här är lite exempel på vad man får- och inte får äta under en Detox-kur

OBEGRÄNSAT
Ananas  Blåbär
Apelsin  Havtorn
Hallon    Tomat
Melon    Mango
Äpple    Sallad
Oliver    Spenat
Sparris  Vattenkrasse
Ärtor     Vitkål
Banan   Avokado
Papaya Plommon

BEGRÄNSAT
Quinoa   Mandelmjölk
Bönor     Halloumiost
Svamp   Sojamjölk
Tofu       Fetaost
Chili       Pesto
Honoung Tomatpuré
Nötter     Frön

UNDVIKAS
Kaffe   Smör
Salt     Svart te
Ägg     Socker
Fisk     Komjölksprodukter
Dinkel  Kyckling
Vete    Alkohol
Råg     Kött

Ja, som ni kanske ser så ska man typ bara äta frukt och grönsaker. Igår åt vi fruktsallad med soyjayoghurt till frukost. Morötter och Palsternacka i ugn med fetaost och sallad till lunch. Till middag blev det zuccinirullar med halloumiost och krossade tomater med sallad. Frukosten idag blev samma som igår. Sen ska man dricka en drink bestående av Psylliumfröskal och två andra olika kosttillskott. Det är rikigt äckligt!! Kämpande för att få i mig lite grann igår. Ja, nu får vi se hur denna vecka går....



Nu ska jag upp till affären och köpa Spenat!


Vi kanske till och med lämnade Sverige



Lördagen var trevlig hos Rebecca! Hon hade fixat så fint med olika typer av snittar, crosanger, tapas, ostar, godis osv osv. ! Duktig den där tjejen! Tror hon uppskattde vår present som var ett smycke till Thomas Sabo, det verkade i alla fall så ;). De flesta drog sedan vidare in till stan, men jag liksom Jessica och Isabelle behövde hålla i plånboken, så för vår del blev det inget stan.

Igår var the hole family ut på promenad i det fina vädret. Vi gick ut på isen och det kändes riktigt vårit ute igår bortsett från snön. Men vackert är det med allt det vita! Eftermiddagen kom, jag, Lise och pappa åkte ner till Bruket och åkte lite skidor, blev bara fem åk för min och systers del, medan pappa skulle träna inför SM. Nördig som han är ;) Kan ju inte säga att man får "känsla" av att åka i Bruket + att jag inte åkt sen i april förra året, men men... jag tog mig ner ;)

Ja, det var min helg det. Nu ska jag ta mig en dusch!

//Helene


Jag och en finfin tjej! ♥


Härlig lördag



Har just varit iväg en sväng med pappa, eller vi åkte ner till Bruket för han skulle hämta ett par skidor där, sen fikande vi i caféterian. Det är ju ett himla fint väder idag. Helt underbart! Jag får vår och sommarkänslor, så tänkte att jag lägger in en passande låt! Lyssna på den, jag lovar, den ger er summerfeelings. Nu tänkte jag äta lite lunch, sen ska jag väl så småningom börja fixa mig för att åka till Rebecca.

Ja, det var väl det. Ha en fortsatt bra LÖÖRdag!!
//H

 


Ängar av guld

Ledig dag idag = bokföring. Skönt att sova ut, sova är SÅ otroligt underbart!! Var iväg en sväng till jakan på eftermiddagen med Jessica. Vi skulle köpa present till Rebecca eftersom att hon fyllde år igår och ska till henne imorgon för att fira! Hoppas att hon blir glad, men det ska hon nog bli hoppas jag/vi.

Mamma frågade mig vad vi skulle äta till middag. Potatismos sa jag! Potatismos är nog bland det godaste som finns. Om jag bara fick leva på en matträtt livet ut skulle det bli potatismos, hahah!! Så nu vet ni det ;)

Har ätit fruktsallad och kollat på Solsidan nu denna fredagkväll. Jag älskar Solsidan! Bara jag ser Ove Sundberg så kliar det i hela kroppen och jag vill bara strypa honom! Sånna människor gillar jag inte!

Nu säger jag god natt med en låt som är helt underbar! Tröttnar aldrig!

//Helene

PS- märke ni hur mycket positivt som kom fram i det här inlägget ? :D


Otroligt söta små saker :)



Året 2010

Måste ärligt säga att när 2010 firades in så hade jag inga högre förväntningar på året, eller större förhopningar! Kändes liksom som om att jag inte hade så mycket att se fram emot. 2010 är året då jag kommer fylla 20, vilket jag tycker är lite ångest!! Jag är säkert den enda som tycker det, men det känns som om att nu är man verkligen vuxen. Tror inte att jag känner mig som en riktig vuxen faktiskt. Att vara 20 innebär bl a att man inte kan gå till tandläkaren gratis eller åka på ungdomsbiljett för SL. Det blir så mycket dyrare att vara 20 år!! Fast det är väl inte det största problemet, men ändå. Jag kan inte på något sätt smita undan med att vara ungdom!

Men men... får tänka på att jag har väl förhoppningsvis i alla fall 3/4 kvar av mitt liv. Och sen så har  jag ändrat mig så att 2010 fått en massa förhoppningar på sig om att verkligen bli ett bra år! Har nu en hel del saker att se fram emot, och då känns allt verkligen mycket bättre!! MEN, ångesten för 20, den finns kvar.

* London 26/3- 29/3. - Kommer bo hos Lisa och ha det allmänt gött. Vår i London, sämre kan man ha det ;)

* Emilie och Andreas blir föräldrar i augusti! Den av mina vänner som först blir mamma -Längtar till jag får se deras lilla troll!

* Thailand 22/12- 8/1 - Har längtat sedan vi var där sist, vilket var hösten 2003. Sjuk hur snabbt tiden går!

* Förhoppningsvis kommer jag och Evelina iväg på en resa också - Det skulle vara riktigt härligt!

* Sen ser jag fram till våren och sommaren. Framförallt till våren, då är man som gladast tycker jag! Härligt med lite värme. Någon annan en jag som tycker att något av det bästa med våren är när dom sopar gatorna?!

Att se fram emot något och att längta- det är nog det bästa som finns!

       

 


Torsdag

Har precis duschat och borstat ut håret. Det skrämmer mig hur mycket hår jag tappar! I genomsnitt tror jag att man ska tappa ca 100 hårstrån per dag, MEN knappast att jag får så många nya. Det tar ju gaaaanska många år innan dom är lika långa som de övriga håret. Tänk om jag kommer vara tunhårig vid 25?!

Slutpratat om det. Nu ska jag sminka mig sedan måste ag börja dra mig. Ska hämta Nathanael idag. Hoppas ni får en bra dag!

Pussssssss

Onsdag (Jag vet, jag är sämst på att döpa rubriker)



Ni som var uppe på förmiddagen imorse såg nog att vi hade rikigt fint väder. Med ni menar jag just för denna gång människor som bor i stockholm. Aja, hur som helst. Mamma och jag var ute och gick i det fina vädret. Ett väder som sedan övergick till ett snöande och blåsande. Mindre kul. Annars har jag och mamma gjort en del bokföring. Jag fastar ibland och då tar det lite tid, men annars så flyter det på. Nu ska jag kolla på Andra Avenyn, något som jag saknat under heela OS, då det inte visats. HAHA, jag vet att AA är rikigt dåligt egentligen, men ändå såå bra. Kan inte sluta kolla på det!

En mycket kul sak är att jag antagligen ska till London och Lisa sista helgen i mars!!!! Tjiihoo! Då kommer jag få träffa Martina och Sara också hoppas jag! Ååå, jag längtar! Lite vårmys i underbara London vore inte helt fel ;) ♥

   
Här har ni de tre Londonpuddingarna! ♥


Memories



Det här är också väldigt mycket London för mig!!


London <3

Detta är så mycket London för mig! !
Faktiskt lite saknad



2 mars idag. Fatta, redan maars!!

Lunch med Emilie på Tastysidag! Mysmys! Hann dock inte ses så länge så jag skule till stan för att hämta Nathanael vid halv tre. Så jag har alltså tillbringat min eftermiddag med den sötnosen!! ÅÅhh, han blev så glad när jag kom för att hämta honom och så började han vinka, hihi, såå sööt!!
Jag har haft mycket tålamod med SL, men nu har det tagit slut! Är det inte snökaos är det stoppsignal, dörrfel eller växelfel!!!! Missar bussar och bussar är försenade! Kallt när man klätt sig efter det soliga vädret som var i morse! Usch, inge kul inte! MEN, är hemma nu och ligger framför brasan med min dator, härligt. Ska äta middag när mamma kommer hem från träningen. Imorgon hoppas jag på film med Jessica på kvällskvisten.

Det var nog allt för nu!
Puss och puss!



Jag har fått diplom. Hur ofta får man det?



Nu är jag hemma efter ha gått en "nannykurs" på söder. Det var faktiskt ganska kul! Så nu är ja alltså en certifierad Nanny! Behöver ni barnvakt, ring mig på telefonnummer..........., nej, men skämt å sido. Har jag gått kurrsen får jag höre lön via mina !nannyjobb" som jag har. Jag hämtar ju en liten pojke på 1 år två gånger i veckan.

Nu ska jag ta bort smink osv, sen ska jag lägga mig i sängen och "interneta runt" lite. Sov så gott, himla gott! ♥


Detta hände mig!!

Se! Min tandborste gick av när jag borstade med den. Då blev jag ledsen och såg ut såhär:



Sen köpte mamma en ny åt mig och då blev jag glad igen!


Nu ska jag dra mig hemmifrån och tänka på hur glad jag är över min nya tandborste! Ha en fortsatt bra dag!!


RSS 2.0