21th birthday

Så var dagen här. Eller nu snart över. Min 21 årsdag :D ! Blev väckt av papsen som rungde vid 6.00 och ville gratulera. Gulle. Kunde inte somna om, men vid 6.20 kom mammsen och Lise in och sjöng för mig. En fin kafarr samt en vacker handduk fick jag i morgonpresent. Fick god frukost sedan for jag iväg med bilen till jobbet. Grattiskramar och blommor samt ett finfint doftljus fick jag av kollegorna på jobbet. Och för att inte glömma den fina sången som barnen sjöng för mig, och de söta teckningarna jag fick. "gratis hilene", hehe, så söta!

Kvällen bestod av grillat med potatisgratäng samt en god sallad. Ännu fler presenter, b la tårtfat, tårtkupa, pengar, moppehjälm, mateusporslin, shopping i ullared, kastrull från iittala. Kubb och mys med min kära familj. Härlig 21 årsdag <3 tack alla


Tillängnat världens bästa mamma


Jag älskar dig idag och alla andra dagar, världens bästa mamma! ♥


Varing för långt inlägg

Bloggningen har kommit i lite skymundan några dagar, har haft en del att göra, men nu är jag tillbaka igen.

Tisdag: Slutade något tidigare och drog direkt till kussarna. Mötte upp dom på Fältöversten sedan hem till dom för middag och mys. Moster klippte mig samt färgade mitt hår. Jag är en fegis när det kommer till att klippa håret men nu klippte jag mycket! Mycket för att vara jag. Håret är nu ljusáre än det brukar vara. Jag trivs jättebra i både längden och färgen. Kul med lite förändring!

Juste! Det jag köpte på måndagen var en moppe. En rosa sötsak som jag ska använda till jobbet :D

Onsdag: Vaknade upp på Lidingö så tog mig där ifrån med min tunga (!) väska. På jobbet var det skolans dag så jag och Petra blåste såpbubblor med barnen. Hehe, jobbig dag.. eller inte. Senare deltog jag i en fotbollsmatch- de vuxna mot femmorna. Jag och fotbollen är inte direkt bästa vänner, men  jag är ändå nöjd med min instas.
På kvällen kom mammas vänner och son över en stund. Gjorde dom sällskap en stund sedan satte jag igång med mitt arbete. Somnade vid ca. halv tre, så den natten fick jag inte många timmars sömn.

Torsdag: Åkte med moppen första gången till jobbet. 30 minuter. Så jag spar tid. När jag slutade vid fyra tog jag med en filt samt kudde i ett liten tyst rum och somnade för tjugo minuter. Det behövdes, skulle iväg på knytis sedan och ville inte vara allt för trött. Mysigt hade vi det hemma hos Nettan. Jag har så roliga kollegor så jag skrattar så mycket. Fick också lite svar på en konstig dröm jag hade för någon vecka sedan. Tog moppen hem efter halv tio. Då satte jag igång med mitt arbete igen..

Fredag: Jag är slut efter flera nätter med dålig sömn. Har känts som om att jag har kunnat somna ståendes. Isabelle undrade om vi skulle  gå på bio eller något men jag var så trött så kände att jag ändå kommer somna under filmen. Somande istället tidigt i sängen, och inte soffan som jag brukar.

Lördag: Var iväg och köpte lite saker med m+p. Målade om en bänk som jag ska få så fin. Tittade på hämden. Stora kusin Fredrika ringde mig och ville ha med min på en sists-minuten-resa, åå, det hade jag gärna velat göra. Nu är det mycket på jobbet innan skolavslutningen, så tyävrr blir det nog lite svårt.. buhuu...
Jag och Isabelle drog iväg på bio bara här i Jakan på kvällen. Såg pirates of the carabien i 3D. Den var ändå ganska bra måste jag säga. Helt okej liksom. Stannde på vägen hem och pratade en stund inna vi gick åt oliak håll. Så ljust ute nu på kvällarna!!

Så det har varit min vecka 21 hittils :)





För en lång film krävs en stor kall cola..


Måndag

Ja, jösses! Mitt jobb är verkligen händelserikt, alltid är det något. Bråk, gråt, tjaffs, sår, lek, skratt, nya 6-åringar, utmaningar, "Odd Molly-mammor" = min dag. Jag gillar att ha att göra och att det inte alltid är superlätt. Men nu ser jag verkligen fram emot min semster. 6 veckor! U N D E R B A R T! Jag känner verkligen att det behövs nu.

Pappa ringde på vägen hem från jobbet så vi åkte iväg och kikade på en liten grej. Åkte hem, "jobbade" lite grann, sedan åkte vi iväg och köpte det vi tidigare tittat på. Säger senare vad det blev, hehe...

Imorgon ska jag ut till Lidingö efter jobbet. Fixa håret, fixa bilder och mysa med kusiner. Godnatt! - H


Sunny sunday

Söndag och vilodag. Började dagen med frukost för att sedan ta mig ett morgondopp i tuben tillsammans med mamma, Lise och Arilda. Har varit som fem igen och lekt tiger och skola med Arilda. Nu ska jag bocka av min lilla to-do-list. Önska mig lycka till, känner att jag kommer ha lätt att komma av mig och göra andra saker.. - H


Heheh, ser ut som om att mina solglasögon är två gånger så stora som mitt ansikte, snygg chey!


night night,


"Jag var oigenkännlig för mig själv"


Gamla godingar

Jag kom hem för ett tag sedan och nu städar jag rummet till bland annat denna:




hehe, rummet just nu


V-ås

God förmiddag! Veckan har gått så sjukt snabbt, redan lördag idag. Nu är det inte långt kvar till barnen har skolavslutning, alla stundenter spinger ut och sommaren är här på riktigt. 
Jag ska snart åka iväg till Västerås. Ska skjutsa dit grannen Andrew, som ska till London. Är tillbaka senare och så ska rummet bllir fint! Hej så länge! - H


De är de

När jag slutade vid fyra åkte jag till alvik för att möta mamma och byta till mig bilen. Fick ett sms av Emilie och när jag kom hem satt hon och Alvin i uterummet hemma tillsammans med Lise. Snack, lekparkshäng och Sveas sallad i platsburk roade oss. Följde med till Väsby för att kolla Kallhälls Elitens fotbolls match. Isabelle var också med. Kul då vi inte setts på ett tag ! Vädret var fint och jag fick sommarkvällskänslor, så härligt! :D En trevlig torsdag i Helenes liv, hehe. - H

PS. Alvin är så söt, jag älskar bebismys! Älskar ovanstående tjejer också <3


Emilie och Alvin hejjar på pappa


ett steg närmre

Jag har typ ingenting att berätta om dagen. Jag åkte och fixade en grej till min mamma efter middagen, sedan har jag sökt en kurs till hösten. Sitter nu och dricker ett te från Harrods som smakar varm saft. Tänkte sätta mig ner och försöka få lite disciplin.. och provsmaka mig rabarberkräm som jag kokade ihop för ett tag sedan..

Jag har nu börjar cykla till stationen på morgonen. Det är så härligt. - H



Knas

Kände mig pigg igår. Jag kom hem från jobbet, åt tillsammans med mamma och Lise. La mig i soffan med laptopen för att fixa lite nödvändigheter. Och vad händer? Jag känner mig trött! Jag sätter väckarklockan på kvart i sju, alltså en halvtimme senare för att ta mig en liten powernap. Vad sker? Jo, jag vaknar vid kvart i nio! Hur galet?! Tittar på tv en stund sendan kryper jag till kojs för att fortsätta skönhetssömnen. Imorgon ska jag vara pigg!

17 maj idag, vilket betyder norges nationaldag. Tycker det borde vara en röd dag även för oss svenskar, hehe. Skulle varit lite såhärligt med en ledig tisdag bara sädär.... - H

Skrattfest

Hade APT idag på jobbet. Sista för terminen/året. Blev bjudna på mousserande. Körde på alkoholfritt eftersom jag hade bilen. Slutade vid 18.45 nått sånt. Fixade ett ärende på vägen hem. Hemma efter åtta då belv det middag tillsammans med mamma som också var sen.

Jag och Petra hade för övrigt skrattfest på jobbet idag. Älskar hennes berättelser från helgen! - H

Långnäs gård

I lördags hade jag en tråkdag. Segade runt men fick lite saker gjorda som behövdes. Kvällen spenderades med Filippa framför ESC. Jag gjorde oss en god chokladmousse med apelsinsmak. Skitgod!! Sverige trea, bättre än på många år. Hehe.

I söndags åkte jag, mamma och en seg Lise ut till Lidingö och mormor. Vi skulle hjälpa till att sälja mat, kakor och kaffe ute på Långnäs gård, Elfvik där det var marknad samt loppmarknad. Vädret birog ju till sitt. Kallt och jävligt. Rätt dåligt med folk också. Aja, bättre lycka nästa gång. På vägen hem sedan stannade vi en kortis vid Outlet där jag sprang in och köpte mig en känning på Odd Molly som jag spanat på. Glad är jag för den! 

Gick en liten promenad under kvällen med min fina familj <3  - H







Söker inspiration

Jag söker inspiration. Just nu sitter jag som en ihålig uggla och bara tittar på datorn. Snälla ge mig lite inspiration. Jag behöver den nu!  NU NU NU. Får ingenting gjort annars..

Jag tror att denna vecka inte är någon bra vecka. Igår var ingen bra dag och inte heller speciellt bra idag heller. Även om den har varit något bättre. Hänt för mycket saker på jobbet. Skönt med fredag imorgon. Helgen är grymt efterlängtad!

Nu ska jag sätta upp mål för kvällen sedan blir det tidig läggdags.


med rosett i håret

Nu är jag t-r-ö-t-t! En mindre bra dag på jobbet. Ibland vet jag inte va det är med barn, men måste liksom alla ha sina dåliga dagar på samma dag?! När vi dessutom är kort om personal. Det utbryter liksom ett lätt kaos då. Så ja, min dag har varit lite av ett mindre kaos. Hänt nya saker hela tiden. Somnade på stört av utmattning när jag kom hem och sov någon timme till middagen vid åtta. Egna hamburgare med pommes. Tummen upp! Nu ska jag sova igen, är fortfarande lite smått trött. Fast jag har lite ångest för en sak som jag måste fixa. Känner lite samma känsla som jag hade under skoltiden och man låg efter i en uppstats. Not a good feeling.

Tänkte somna med en bra känsla i kroppen ändå. Sätter på lite bra musik så ordnar det nog sig.  Fick ju faktiskt också ett bra "godnatt" av Filippa tidigare. Hon sprang förbi här hemma och kom in och sa godnatt. Sånt är ju härligt!- H


Lovar

Till mina 1000- tals läsare: snart sket en rejäl uppdatering ;)

Vanlig dag?

Nej, gud nej, idag är det ingen vanlig dag. Idag är det ju Lises 19 årsdag. Jag älskar dig min fina syster ♥


RSS 2.0