Äggchoklad, mums!





Yeey! Skola igen! Nej, men faktiskt, jag vill verkligen ta vara på den korta tid i skolan som är kvar nu, sen kör alla sitt eget race på nått sätt. Det är så skönt med tryggheten man har i skolan. Även om det emmellanåt är helt hemskt mycket i skolan så kommer sakna det grymt...! Just nu är det rättså lungt i skolan också (peppar peppar), så nu känns det inte så jobbigt heller + att våren är här på riktigt, så det känns inte som om man går under ett mörkt moln dygnet runt.

Var en kortisdag i skolan. Marknadsföring, Org&led samt italienska, som var ganksa roligt, eller i alla fall då Erica utbrister; ÄGGCHOKLAD, vad äckingt! (eller nått sånt sa hon)...HAHA! Dagens lilla roliga...!

Slutade vid två, men väntade på Lise till tjugo i tre för att vi skulle få åka med Jocke hem, som tagit körtkort...! Taaack för det !

Har ett arbete i psykologi som jag måste ta tag i, men vet inte längre hur man skriver. Har tappat bort den kunksapen någonstans bland allt annat i huvudet! Ska försöka rota fram den igen och fortsätta med detta tråk! Puss så länge! ♥



Kommentarer
Postat av: Ida UNG MAMMA

Hanna Graaf? Haha, du är den första som säger det! =) Men tack då! =)

ida www.gotteochvi.com

2009-04-15 @ 12:47:27
URL: http://www.gotteochvi.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0