<3


Jag? Sjunga?

Jag är lite imponerad av mig själv. Imorse vakanade jag INNAN klockan ringde klockan 05.30. Inte likt mig. Ni som känner mig vet att jag är en riktig sjusovare på morgonen. Drog mig i sängen ett tag, men sedan var det uppe och hoppa för att åka iväg till jobbet.

Karins sistsa dag idag. Det är Karins tjänst som jag kommer ta över. Himla tråkigt att hon slutar! Gullig hon som bjöd på fika idag :) Det som är bra med det hela är att jag får jobb på skolan, och på en megabra avdelning. Det är jag glad för såklart. Även om Karin också gärna hade fått stanna för min del. Karin har fantastisk fantasi, hon kommer med så bra ideér hela tiden. Olika typer av skapanden och sånna saker. Sen kan hon det där med att experimentera, något som barnen tycker om. Plus att Karin kan spela gitarr och sjunga massa roliga sånger. OCH nu ska JAG ta över efter henne! Visst, jag äälskar att pyssla och sånna saker, men jag är inte direkt lika fullmatad med ideér som Karin. Men det kommer nog gå bra ändå, jag hoppas barnen nöjer sig med mig. Hihihi


Nu tänkte jag leta runt efter något pyssel/skapande som vi kan göra på onsdag under fritidstid. :) Någon idé? - H


Night

Nu är jag en trött tjej med nyklippta toppar som ska stänga av TV:n och försöka somna. Ikväll har jag kollat solsidan som jag antar de flesta av Sveriges befolkning gjort. Jag har ätit goda hemmagjorda hamburgare med friscobröd gjorda av mig och jag har tittat på Wallander. Imorgon blir det upp tidigt för att hinna tvätta håret innan jobbet. Arbetsdagen ser ut som följande: 8-17 med hemvist möte inkluderat. Nej- läggdags var det. Puss! - H

Söndag

Somnade på soffan i fredagskväll, efter en hel arbetsvecka. Hade en härlig dag då vi var ute och åkte skridskor med barnen.
Träffade upp Sanne på stan igår för att spana in reorna och så. Hihi, jag gjorde lite fynd, men nu ska jag bli bättre på att hålla i plånboken. Har just köpt lite fonder så nu ska här sparas! Räkningarna är också betalda, mindre kul dock.

Jag och Lise var ute och gick för ett tag sedan - vilket väder vi har! Hoppas det kan hålla i sig :) Men nu tänkte jag bli duktig och göra lite nytta. Städhelene- here I come! - H ;)


Vill tillbaka






Välkommen!

Hej och välkomna tillbaka.... eller nått sånt! Veet att jag inte har varit så flitig med skrivandet - MEN jag har helt enkelt inte haft varken lust eller tid. December bestod mest utav jobb. Jobbade galet mycket! Under jul coh nyår och ett tag därefter befann jag mig i paradiset - Thailand. Var helt helt underbart! Nu efter jul har jag fått turen att blivit erbjuden ett vikarieat på heltid fram till augusti. Lyckliga jag :D Trivs så himla bra. Jobbet är på skolan där jag tidigare vikarierat vid behov. Åå, vilket bra jobb jag har! Hej så länge!

- H

RSS 2.0