Projekt: målning

Jag har gett  mig in på ett litet miniprojkt! Jag håller på att göra om/måla om en gammal cykel jag fått av farfar som bara stod på landet! Den kommer nog att bli väldigt fin tror jag... lite nymoderna lixom...  Kan visa bilder sen när den är klar, för det är den inte ännu :P

Pirrpirr....snart London...!

//Helene

!

Bara två veckor kvar...
 


/H

bild lånad från vagabond.se

Sunday

Middagen hos Sanna var väldigt trevlig! Känns skönt att ha träffat tjejerna som också ska till Londoin som aupairer, så att man "känner" varandra lite innan vi ses där.

Annars har det varit ganska lugna dagar, jag jobbade på macken i lördags mellan 16 och 21. Idag har jag jobbat på Åhléns mellan 12 och 16. Är ju halva rea-prist på de flesta saker så att folk handlar kläder osv. för nästan ingenting alls! Själv köpte jag ett par trosor, en tröja till Lise och en trjöja i present för ynka 67 kronor! KAAP!

Imorgon tror jag vi kanske ska iväg och spela minigolf! Får se hur det blir med det...

HAAHA, just nu kollar jag runt på lite julklappar, älskar ju att köpa saker till andra och..ja, det gör man ju på julen!

Godnatt!

/H







 

Aupair-grillning

Tänkte bjuda på lite bilder från de senaste dagarna :) Sedan ska jag sminka mig, för att gå hem till Filippa. Vi ska iväg till Sanna, där vi ska träffa några tjejer som alla ska till London och vara aupairer. Ska bli väldigt skoj!

/H

Ceasarsallad på Bullandö


Mamma och Pappa ute på Bullandö


Lise i gamla stan


Snyggingen själv hemma i "loungen"


Mamma och lillasyster ute vid lagunen


Helene ute på landet


Gamla stan

Mumma...!

Uppdatering

Hallå!


Länge sen jag bloggade, men passade på att ta en "semester" från bloggen när jag ändå redan sagt hejdå--- ;P

Ja, ibland går det inte som planerat och så blev det nu, eller så blev det med vår båtsemeter i skärgården. Jag skulle ju åkte ut med bilen till Bullandö och möta upp mamsen och papsen. Det gjorde jag också, men båten hade gått sönder så den låg på land när jag kom fram. Väldigt trist! Blev ingen skärgård i år alltså! Får vänta tills nästa år, då vi har köpt en ny motor til båten helt enkelt! På bullandö åt vi istället en god lunch på restaurangen där! Inte illa! Sen var det bara att åka hem med all packningen igen... vilken flopp!
 

Vi fick hitta på lite andra saker istället, men det har varit trevligt det med! Vill ju umgås med min familj nu när jag snart åker också... 


 

Så här har min vecka sett ut:

Onsdag: Jag och mamma åkte ut till Kråkuddeni danderyd för att bada osv. (Mamma kan ej bada i mälaren, så vi måte åka till havsbad). Åt middag och splade kort med mamma hela kvällen-

Torsdag: Följde med mamma och pappa ut till Bullandö, pappa skulle fixa med båten och jag och mamma lägga oss på en strand, Lunch på Bullandökrogen. På kvällen kom Lise och Love hem från västkusten. Grillning alla tillsammans.

Fredag: Åkte ut till Lagunen med familjen Gustafsson och deras båt. Väldigt mysigt, och första gången jag var där i år! Plockade blåbär tillsammans med dom sen också. Jag älskar blåbär!

Lördag: Vi åkte alla utt till landet! Badade, solade, spelade spel, plockade blåbär, bakade blåbärspaj, grillade, åt, åklte hem igen på kvällen. Lise övningskörde. Jag och mamma spalde kort fram till noll ett.

Söndag: Var på ängsjö och sprang på dagen. Tog det lugnt.  Hade middagsgäster, vilket var trevligt!

Måndag: Tre veckor till jag åker till London! Hade en lugn förmiddag, sedan åkte jag, mamma och Lise till Stinsen och shoppade lite. Köpte en klänning, ett par jeans en dagkräm och en bodylotion, sedan använde jag lite av mitt presentkort på The body shop och köpte mig en "hemligpåse", innhållade en duschtvål och ett läppstift.

Tisdag: Min namnsdag (Johanna)! Hela familjen och Love åkte in till gamla stan, gick i lite affärer, åt glass och hade det mysigt! Sprang vid ängsjö. Jag valde middag eftersom att jag hade namnsdag. Potatismos och köttfärsbiffar!

Onsdag: Lises namnsdag (Madeleine). Var ute vid lagunen igen med familjen Gustafsson, Skönt väder! Solade, badade och spelade spel! Spagettii och köttfärssås till middag tillsammans med grannen. En trevlig kväll!


Ja, det var en kort sammanfattning...

/H
 


Snart så...

Nu är jag nästan färdig för att åka iväg, har lite småsaker kvar att lägga i väskan först bara. Jag kommer att ta bilen till Bullandö istället. Slipper då åka båt sista biten ;) Jag hoppas verkligen jag hittar, har ju aldrig åkt dit tidigare, men jag litar på vad pappa beskrev och på alla skyltar, så hoppas jag att det går vägen! Ska ta en massa bilder också så kan jag visa här sen! ;) Hoppas ni alla som läser det här får en jättebra vecka, vad ni än ska göra. Puss och kram

//Helene




Klippet!

Nu har jag jobbat klart för några veckor, såå skönt! Blev en lång dag idag, 9.55-20.10, puuh! Fick dock ett bra avbrott bestående av lunch med min kära Evelina på donken. En lunch med himla massa skratt. Jag älskar den tjejen!

Nu kollar jag på Beck ( just nu paus med nyheter) samtidigt som jag yrar runt i huset och försöker packa/städa/sy/baka. Och blogga såklart. Snacka pom hundra bollar i luften! ;)

Måste bara berätta om mina klipp idag! Först råkade jag klippa mig i fingret när jag skulle packa upp varor, sedan hittade jag en fin ring bland accessoarerna i varuhuset. En turkos stor blomma! Saken är den att den inte hade någon prislapp och det var den sista. Fick den för 30 kronor, sedan har vi 70% på alla hårsnoddar osv + accessoarer och jag har ju personalrabbat också! Summan slutade på 7 kronor! Kan det bli mycket billigare ?? Jag är nöjd!

Imorgon tar jag bilen ut till Stavsnäs där jag kommer ta båt till Sandhamn! Skriver nog mer imorgon! Puss

//Helene




7 kronor är den väl värd ?

ZzzzzZZzZzZZZzzZzz...

...zzzZZZzZZZZzzzZZzZZzZzZZZzzZzZZzz....osv


//Helene

Jag älskar dig

Ser ni den söta´tjejen på fotot ? Det är min lillasyster, och hon är bara min lillasyster, ingen annans. Hon är såå bra! Kommer sakna henne så när jag är borta i London. Jag älskar dig.



Hon är så go, för hon har skaffat en blogg för min skull. Bästa du <3

//Helene

lördag 22.50

Jobb idag med. Tjihoo! Ni vet Annica i Eva och Adam ? Hon var inne på Åhléns idag och frågade mig om svart tyg. Hmm,, undra vad hon ska sy? Hon var sig väldigt lik, såg nästan precis likadan ut, fast hon hade träningskläder :P Suget att se Eva och Adam ökaar! ;P
Kvällen har spenderats i soffan framför TV:n, med glass och prat med Evelina på msn. En skön lördagkväll. Imorgon är det jobb igen! Pussss

//Helene

 

Jag är bra ibland

Jag måste säga att jag är duktig nu. Lägger in bilder från i onsdasgs redan nu. Bra för att vara mig ;) Puuuss!












il










Fler kommer upp på facebook inom kort

//Helene

Fredag

Hejhopp!

Ligger i sängen ju nu, ska nog sova snart. Jobbat idag. Jobbar imorgon. Jobbar på söndag. Jobbar på måndag. Jobbar inte på tisdag. Ska ut i skärgården på tisdag. Tjihoo!

Imorgon åker Lise till Göteborg med Love, snyft...!

//Helene






22.51

Jobbat idag mellan 13 och 17.30. kom en familj och tankade och ett par som fikade. Läse mest i tidningar... skönt!


Och ja, jag ska ladda över bilderna från femkampen osv. Snart så....

Puss!

//Helene

11.37

Godmorgon eller godag! Vet inte hur långt på dagen ni kommit, men själv gick jag upp 9.40, blev väckt, vilket var meningen. Ska snart med mamma och handla, sedan fixa lite inför femkampen ikväll :) Hoppas på uppehåll l! Blir ju så mycket roligare då ;)


Puss så länge!


//Helene



Fotografera med nya kameran är roligt

Ja, det är ju som sagt roligt att fota nu med ny kamera! Och här är några av de bilder jag tog idag :)







 






//Helene


Nya datorn

Bloggar för första gången på min nya fina dator nu, hihi... Har varit iväg med pappa på lite olika saker idag :) Sen har jag fotat en massa! Tar kort på allt möjligt kul, ska senare föra över bilderna till datorn så då kan jag lägga upp några här på bloggen! ;) Vissa är faktiskt väldigt fina!

Kollade lite snabbt på MJ cermonin. Redan 12 dagar sedan han gick bort! Tiden går så grymt fort! Kändes ändå lite konstigt när han dog, men de senaste åren hár han inte direkt blivit större, så att han gick bort när han gjorde kankse ändå var bra på något sätt. Jag menar nu kan man ju ändå minnas honom för just, the king of pop.

Ska styra huvudet åt vönster nu och kolla på morden i midsomer! Pusss !

//Helene


Happyday!

Idag har varit med mycket bra dag. Gick upp imorse ganska tidigt tillsammans med våra vänner som sovit över i våran gäststuga på tomten. Jag åt en snabb frukost och sedan åkte jag och pappa en kortis till Ikea, han skulle köpa ett diskställ och en bäddmdrass till båten, så det gjorde vi. Sen åkte vi iväg och köpte en systemkamera! Jag älskar den! Okeej, jag är ingen fotohaj, men jag tycker att det är väldigt kul med en bra kamera, så nu på kvällen har jag sprungit runt och fotat det mesta i huset ;P Pappa köpte mig också en netbook, den är sååå fin och sööt! Perfekt eftersom att den tar så liten plats. Han lovade mig en netbook, om jag åkte till London, och ja, nu är ju biljetten bokad! Det är så kul med nya saker! Kan titta på min dator och min kamera och bara le. Hihihi....! Måste tacka min underbara bästa pappa för allt! Jag älskar dig ♥

I övrigt har jag jobbat på en väldigt lugn sjömack idag ;) Ganska trist, men pappa höll mig sällis ett tag, sen blir det ju faktiskt pengar!

/Helene

Sen måste jag ju bara säga att min lillasyster är väldigt söt. Nu har hon skaffat en blogg som är till mig, för att jag ska kunna läsa om hur de mår och var de gör här hemma när jag är borta i London. Söööta du ♥

Bakisdag

Ja, alltså bullbakdag idag. Jag och Lise har idag gjort en massa bullar, vanilj, kanel och mandel. Jag gillar nog mandel bäst, hihih... Just nu är några i ugnen, men jag tror tyvärr inte att det blev så lyckade som de brukar bli. Har ingen aningom varför, men så är det.

Igår var jag i staden med Lise och Love. Dom köpte blir badkläder till deras Greklandsresa i augisti och jag köpte mig ett par jeans på rean. Alla mina är helt trasiga, så var i STORT behov av några!
Nu tänkte jag nog byta om, vi ska ha gäster vid fem! Kram...!

Moneymoney

Fick lön från macken idag så nu börjar mitt sparande bli lite större. Tjihoo! Sen har pappa gått på semester idag = ätit pizza, var väldigt länge sedan sist,  hihi en liten "tradition" sedan länge. Imorgon är det lördag, då ska jag till stan. Tjihoo!

H


jobb

Nu tänkte jag sminka mig lite, sen cyklar jag iväg till jobbet, börjar vid ett, hemma igen efter nio nångång tror jag. Pusshej!


//Helene

1 juli

Idag, den första juli (hjälp, så fort tiden går) har jag inte gjort så mycket mer än att få lite olika viktiga saker gjorda i. Jag väntar på min lön, som kommer om 15 dagar... snälla, kom nu!

hejsvejs!

//Helene


RSS 2.0