I´m a happy girl

Igår kväll hände en jättejättebra sak så nu är Helene en mycket glad tjej! :D
Le mina vänner!


Skänkes ?

Hej!
Jag vill ha för mycket saker just nu. Kan någon ge mig sakerna jag vill ha eller pengar så att jag själv kan köpa dom? Det vore supergulligt! Är 93 dagar till min födelsedag och så länge orkar jag inte vänta. Gör min dag!

Tack på förhand! Hejdå!


Dagen då jag fyllde 18 år!


Sovismorgon

Fick panik när jag vaknade av ett sms 12.20! Jag har sovit i över tolv timmar i natt! Nu när jag har ätir frukost och så, så tänkte jag ta tag i livet och ta mig en dusch. Jag är sugen på att eventuellt ta fram mina målarfärger. Vi får se sen var dagen tog mig. Nu: DUCSH!


Jag är en ljus person

 

Hej allesammans! Här är min torsdag ganska odetaljerat!
Upp tidigt för att ta 07.24 tåget till Bromma och jobbet. Jobbade mellan 08.00 och 13.20. Rusade ivög för att sedan hinna hämta Nathanael vid 14.30. Mitt tåg var inställt så kom tio minuter försent. Promenerade med den lille sötnosen genom Humlan hem. Slutade vid ca. 17.30 = Hem.
Har ätit god blåbärssås. Mummmmmma! Imorgon är en annan dag.

PS. Jag är en ljus person som just nu har det mörkt bakom mig. Eller nått sånt var det.

//Helene


Sunny day

Det blev en skön promenad i det fina vädret med Isabelle som jag tidigare sagt. Kom hem för ett tag sen men ska snart dra mig här ifrån igen. Ska på en "nannycertifiering" på söder vid 17.00. Om man går kursen så kommer man senare att få högre lön och det tackar man ju inte nej till. Kursen slutar vid 21.00, då åker jag hem till farmor och farfar sover. De ringde nämnligen från jobbet när jag var på väg hem från Kallhäll och undrade om jag kunde jobba 08.00-13.30, kan ju inte tacka nej. Har ju faktiskt varit ledig idag, men ändå, liiiite jobbigt är det. I alla fall att gå upp så tiidigt :P

Nu har jag lite att fixa med innan jag ska gå här ifrån om en kvart!
//Helene




Onsdag

Har inte kommit igång med syandet. Ska nu istället ut på en promenad med Isabelle i det fina vädret! Hörs sen ;)


Fart och fläng

Upp gaanska tidigt imorse för att åka till Lidingö och moster för att slinga och klippa håret. Och tro det eller ej, men det gick att åka kommunalt utan större problem. Tack gode gud! Håret blev bra, inga större förändringar, men skönt att ha det nyfixat och så. Tack bästa moster ♥! Morbror kom förbi på salongen en sävng så fick även träffa honom.

Tänkte åka till UF-mässan men isället följa jag med moster hem till henne, där kusin Frerika och kusin Linnea var. Åt lunch och semla sedan åkte jag och Freddelina med mormor till staden. Lämnade av kusinen på ett ställe och mig på ett annat. Mitt ställe var dagiset där Nathanael skulle hämtas. Första gången själv och det gick bra. Han kände inte riktigt igen mig men det var inga problem ändå. Han är allt bra söt den lilla parveln! Slutade vid 17.00. Åkte tillbaka till Lidingö för mamma var hos mormor med bilen. Blev avhämtning från något Thaiställe med mamma, mormor, moster och mormor. Mysigt ♥! Hem vid nio tiden och imorgon hoppas jag att jag slipper jobba. Jag skulle behöva sy och laga lite kläder. Anatagligen kommer dom ringa imorgon bara för att jag säger så nu.

Dagen har i alla fall varit bra, har ju fått träffa så många människor från släkt och familj! ♥


God natt och så

Det där med klippningen var bara ett litet skoj. Så ni som gick på det; HAHA, lättlurade små skitar! Jag har kvar mitt låånga hår och ganska tråkiga hår. Önskar att jag vågade klippa av mig det och att det blev rikigt fint, men jag är såååå feeg! Imorgon väntas i alla fall ljusa slingor i håret + klippning. Skönt det ska bli att framför allt torka ut håret lite med färg! Mitt hår har en förmåga att smöra sig rätt lätt :P. Imorgon är det UF-mässa och jag ville gå, men nu blir det antagligen inte så. Tyvärr :/ Men men, man kan inte få allt här i livet. Skulle vara lite skönt om man fick det, eller åtminstånde ibland! Nu ska jag roa mig med min dator ett tag, sen är det godnatt. Hejdå!




På dopdagen

Lördagen var mysig med besök av kusiner som sov kvar hos oss!! Borde ske oftare tycker i alal fall jag. Ja, juste ja! Sen var det ju min tur att ha "halv åtta hos mig". Är nöjd med vad jag gjorde! Till förtätt blev det en tomatsoppa med mossarella och krutonger. Huvudrätten blev; Spenat, Riccotta och Baconfylld Canneloni på Tomatbädd. Till efterrätt gjorde jag en Apelsinkladdkaka, eller som jag själv kallade det, romersk chokladdröm med vaniljkula. Mums måste jag få säga!!

I söndags var vi på dop i Nacka. Selma skulle döpas, min tremänning/syssling. Hon var såå himla söt och världens snällaste! En riktig liten Semla ;)

Fick samtal igårkväll om jag kunde jobba idag och ja, det måste jag ju göra. Även om jag hade tänkt mig att laga lite kläder osv. Men men.... det ger mig PEEEENGAAR :D!

Gick bra att jobba idag, sov hos farmor och farfar, nära och bra till tåget imorse! Jobbigt bara att tåg är inställda och försenade + även många bussar. Tog mig väl drygt en timme till jobbet, brukar väl annars ta cirka 25 minuter, så hade hyffsat tur ändå :). En liten sjuk sak var att det var - 26.6 grader imorse. Sjukt kallt!

Har i alla fall varit en bra dag. Mötte Daniela på bussen på vägen hem, och är ju som vanligt en glad liten söt prick! Fast nu är jag väldigt trött måste jag säga.

Nu kollar jag på "halv åtta hos mig", har precis tagit en bad och bad = vääldigt sköönt!

//Helene


Jag vågade!!

Ja, jag vågade! Jag har klippt av mig en stor del av mitt hår idag!!


Tycker ni att jag är blek? Anledningen är sminkfri. Se så naturligt!


Dagens

* Lunch med Emilie idag på Pizza Hut. Mysmys! Träffade även på Jessica där inne! Hihihi...
* Kollat runt på Åhléns med Emilie. La undan lite saker på barnavdelningen.
* Hämtat Nathanael tillsammans med Vivecke på dagis + lekt med honom
* Väntat på tåget hem då det var en timme försenat pga av rådande "väderlek".
* Ätit Tacos
* Kollat Let´s Dance och Solsidan


Fredag!

Helene väntar på att Emilie ska hämta upp henne. Helene ska till staden. Helene ska till Åhléns. Helene ska hämta den lille killen tillsammans med Vivece. Helene önskar alla som läser detta en bra dag. Helene säger hejdå- Hejdå!



Cakebake

Har just laddat in lite bilder från min kamera som har legat där några veckor.  Och fann då bilder från några av mina bak. Tänkte visa er två fina bakverk som jag gjort! :D

Denna tårta gjorde jag till alla hjärtans dag. Och vad passar inte bättre än en rosa tårta?




Dessa fina maräger gjorde jag och Sanne för några veckor sedan när hon var här. Visst blev dom fina ?!
OCH vääääligt goda också ;)




Det var allt för idag. Ska kolla Slalomen nu!


Fettisdagen

Detta inlägg skulle publiceras i tisdags, men det gjorde det aldrig för internetanslutningen försvann helt plötsligt. Så här kan ni läsa nu, MEN ni behöver inte. Skriver detta mest för min egen skull....

JAG är DEPPIG!!!! Alltså på RIKTIGT!!!! Kavajen som jag så länge velat ha var slut! Och den är det i typ hela Stockholm. Depp eller vad?! Kan inte sluta tänka på detta, för jag måste ha den! Frågade Lisa om hon hade sett den i London, men det visste hon inte. Varför köpte jag den inte bara när jag provade den för ?! GAAAH!
Evelina och mamma menar på att det finns värre saker i livet. Men just nu är jag tveksam :P
Fast en bra sak hände när jag och Ev var i Jakan igår, och det var att familjen med den lilla pojken tyckte allt kändes jättebra så nu kommer jag antagligen från och med tisdag börja hämta honom två dagar i veckan. Kul :D !
 
Min dag hade planerats med halv sovmorgon, skulle gå upp vid halv nio för att hämta farmor och farfar på Arlanda. MEN sju imorse kom Lise in med min mobil och sa att jag hade telefon, det var från Beckombergaskolan, där jag vikarerade förra veckan. De behövde hjälp idag också, så det var bara att klä på sig och ta sig dit :) Farmor och farfar fick mamma hämta istället. Jag behöver ju pengarna så kände att det var vikigt för mig att jobba. Jobbade till två och då åkte jag in till stan för att möta söta Linnea. Vi skulle plugga tillsammans :) ! Alltså det hände en sån S-J-U-K grej på tunnelbanan från Brommaplan idag ! Finns så många olika typer av s j u k a och k o n s t i g a männsikor ute på jorden! Kan nog inta ta det här, men kan säga att man blev rätt chockad!
 
De ville att jag skulle jobba imorgon också, så jag börjar klockan åtta. Lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Men ska sova hos farmor och farfar så att jag inte behöver gå upp rikigt lika tidigt. Nu ringer klockan bara klockan 06.00. Kan inte minnas när jag gick upp så titigt sist?!

Semlans dag idag. Antar att jag inte var ensam om att trycka i mig en semla?

//Helene


Miniuppdatering

Här sitter jag och kuckelurar. Har skrivigt kontrakt idag. Vad vuxet det låter, gör det inte?! Evelina ska snart dyka upp. Ikväll ska jag blogga igen, men nu har jag inte luft för att skriva. Hejdå!

 


God dag!

Nu sitter jag här och har precis ätit två kokta ägg. Ville till Jakan under den tidigare delen av dagen, men jag sov visst bort förmiddagen! Inte så bra kanske. Ska snart nu dra mig dit och hoppas på sällis från Evelina. Hej då!





Helgens bravader

Har väl egentligen inte gjort så mycket denna helg men bra har den varit ändå :D

Lördag: Lise väckte mig vid elva och ville åka till Jakan. Okej tänkte jag, jag vill ju ändå köpa den där kavajen som jag så länge velat ha. Ute höll pappa på att elda upp en massa björkris vi hade och duktiga döttrar han har så hjälpte vi + Love till. Sågade träd och höll på. Inte illa må jag säga ;) Vi kände för att skrunta i Jakan så det gjorde vi. Istället gick vi upp till Hemköp för att köpa indigrienser till våra tårtor som vi skulle göra. Lise gjorde en till Love och jag gjorde en till hela familjen. Bild på dom kommer senare. Dom blev rikigt fina ;) Som jag tidigare har sagt så har vi börjat med "halv åtta hos mig" här hemma och denna lördag var det pappas tur! Min pappa är inte speciellt intresserad av matlagning så vi tyckte att det skulle bli extra kul att se vad han skulle bjuda oss på. Förrätt blev; Landbrödsinbakad svampstyvning med tomatcheese, som han själv kallade det, hhahha! Men det var gott! Huvudrätt blev lassagne, måste säga att det var bland de godaste lassageer som jag någonsin ätit. Asgod! Till efterrätt bjöd han oss på banani ugn med smält choklad och glass. Mums! Vi var nog alla rikigt imponerade av hans matlagning! Sen blev det i alla fall Melodifestival och lite sällskapspel, Alias. Såå kuul!



Söndag: Satte väckerklocka för att åka in till stan. Skulle hem till en familj som jag eventuellt ska vara barnvakt åt. De har en liten son på snart 14 månader som de vill ha hjälp av hämtning på dagis med två dagar i veckan. Var en jättegullig familj med en jättegullig glad liten kille till son! Dom tyckte atallt kändes bra, och det tycker jag med, så nu ska vi höras mer i veckan och se. På fredag ska jag i alla fall tillsammans med mamman hämta den lille killen (pinsamt, men jag kan inte komma iåg vad han heter) på dagiset.

Annars har jag väl inte gjort så mycket mer. Kollat på två Johan Falk filmer och ätit en alla hjärtans dag middag med familjen. Fick en trisslott och sen pengar så att jag ÄNTLIGEN kan köpa den där kavajen på H&M av pappa och mamma. Taack snäll för det!! ♥ Har ju själv inte så mycket pengar så jag bjöd bara min familj på tårtan som jag gjort. Sen talade jag om för dom hur mycket jag älskar dom också. Vilket kanske är det viktigaste!?

Imorgon ska jag till Jakan och kolla på (läs:köpa) den där kavajen. Håll tummarna att den finns kvar :D!

Stort grattis till er som orkade läsa igenom detta lååånga inlägg :D!

//HelenE





Denna tycker jag är bra bra bra




Jag tycker om den


Jobb

Bloggade inte igår = jag var för trött! För vet ni vad, jag jobbade igår. Som vikarie på en skola i Bromma. Beckombergaskolan, på sexårsverksamheten. Väldigt kul faktiskt! Såå sööta och roliga små barn det där. HAHA. en sak var lite kul. Jag och några av flickorna på avdelningen skulle rita. Jag kom inte på något att rita och då sa den en av tjejerna att jag kan rita en svan. "Men jag är inte så bra på att rita", sa jag. Samma tjej som sa att jag skulle rita en svan sa då "Men om du tror på dig själv, då kan du. Jag lovar, det är mycket bättre". HAHAH, såå sööööt! När jag sedan ritat klart Svanen så sa hon "Trodde du på dig själv du? Visst blev det bättre". Hoppas att jag får jobba där fler gånger! Det var kuul!

Lise har varit hemma idag med, första dagen hon är på benen, så vi gick upp till Hemköp och handlade lite. Sen har jag bakat kakor, och ja, inte så mycket mer. Blir väl att kolla Let´s Dance och Solsidan senare ikväll- är astrött idag trots att jag sov till tio!

Nu ska jag och Lise nog börja laga mat. Oj, så spännande eller hur?! Alla baraaaaaa villllll veeetaaaa och tycker det är såååååå intressant att veta!!

Pusssssssssssssssssssssssssssssssssss
//Helensiiiii


Andra Avenyns dag

Ville bara säga att jag lever! Lise tycker det är jobbigt att jag knappar på tangeterna, så ska väl sluta skriva snart. Har ändå inte så mycket att komma med då jag mest bara tagit hand om Lise och gått hemma hela dagen utan större händelser. Lise är verkligen en riktig snyggsyrra nu när och legat sjuk några dagar! Brun och fin, sen så hennes hår.....mmmmh, jag vill bara äta upp det.! Mums alltså!


Bild från London, september 2009


Nu kan jag äntligen skrika ut till hela världen !!



Jag är idag ganska stolt över mig själv! Jag har åkt till OKQ8 i Kungsängen och tvättat och dammsugit bilen! Jag menar hur vanligt är det?! Är man en duktig flicka så är man :D. Med nytvättad bil körde jag ut till Lidingö för att äta lunch med mormor och sedan gå på Butik grön där jag skulle byta lite matedusporslin + använda mitt presentkort. Tyvärr fanns inte de tallrikar jag ville ha, så använde aldrig presentkortet, utan får göra det en annan gång. När jag kom hem har jag försökt göra saker för Lise som fortfarande är sängliggande. Lilla lillasyster ♥

Hämtade mamma och pappa på Arlanda vid åtta-tiden. Skönt att dom äntligen är hemma igen och att flygresan gick bra! Dock hade mamma lånat min resväska jag fick i studentpresent och den hade lyckats gå sönder på vägen ner, men vi fick en helt ny så det var väl i alla fall bra :) Har faktiskt varit duktig dessa dagar och hållt fin ordning här hemma, sen så hade jag gjort semlor till dom kom hem också! Snäll mamma och pappa som jag har så fick jag en jättebra salva, som jag länge velat ha, Elisabeth Arden, Eight Hour och sen även en masacara, som jag verkligen behöver. Tack snälla mamma och pappa! ♥


Sen får jag äntligen skriva grattis till Emilie och Andreas här på bloggen, då dom nu gått ut med att Emilie är gravid och väntas föda en liten guldklimp i mitten på augusti!!!! Har velat skrika ut detta till hela värden sedan jag fick redan på det, och nu äntligen får jag det! Är såå glad för deras skull! Kommer bli en helt underbar liten knodd, det är jag säker på! Såå sött! (Emilie, jag har en liten sak i en låda i mitt rum till dig/er :D) ♥

Nu ska jag försöka att sova! Lise ligger på en madrass i mitt rum och snakar rejääält! Puss och godnatt ♥


...Och såklart en fin bild på den blivande mamman och pappan ♥



Dag 1, vecka 6

Imorse var jag uppe staxt efter åtta. Jag var tvungen att följa med Lise ner till vårdcentralen, och sprecis som vi anat så hade hon halsfluss. Doktorn kollade ner två sekunder och sen var det klart! Lika bra att det var halsfluss, jag menar då akn man ju i alla fall ta pencellin så att et snart försvinner. Själv håller jag på att återigen göra semlebullar, de jag gjorde förra gången blev inte så bra, så nu rivar jag igen. Hoppas att det blir bättre denna gång :P Gjorde med hälften dinkelmjöl, då vi inte hade så mycket vanligt vetemjöl. Hoppas att det kommer smaka bra! :)

Ha en fortsatt bra måndag!
//Helene ♥

Jag har hittat en massa saker som borde finnas i min garderob!!





Har ett extra hjärta för pippitröjan och gummistövlarna!
Gummistövlar har alltid varit en favorit :D


Söndag

Trevlig kväll igår hade vi! God och mycket mat, efterrätt, mumsigheter, melodifestival, spel, snack och så vidare. Ja, helt enkelt allt som hör till en mysig kväll med några fina vänner! Spelade Alias i flera flera timmar, 5 för att vara exakt. Jag var helt slut sen vid ett när vi slutade spela. Det är ju ett sådant fartfyllt spel! :P

Vakande av ett SMS från kusin Linnea vidkvart över elva. Frågade om vi skulle på bio, men fattig som jag är har jag inte råååååd just nu. Astrist! Men men , får bli en annan gång helt enkelt!

Lise ringde just också. Hon satt på bussen på väg hem nu, var i Rättvik. Men den lilla stackar´n har blivigt sjuk så hon satt med feber och halsont på bussen nu medan alla de andra var och åt. Får ta hand om henne när hon kommer hem :)

Snart kommer mormor och kusin Fredrika och fikar här en snabbis. Dom har varit på Ikea, och är alltså i krokarna. Ska väl sätta på kaffe och så nu!

Ha en fortsatt bra söndag!
Puss och kram! ♥


Lördag

Lördag idag. Alltid skönt med lördag. Jag har varit ganska duktig nu på morgonen och diskat, dammsugit lite osv. Jag menar det är ju ingen annan hemm som kan göra det nu....hihi! Snart kommer nog Jessica och Emilie, eller jag hoppas i alla fall att dom snart kommer! Har inte så mycket annat att göra för tillfället. Ska nog fixa mig lite, ser just nu ut som ett levande lik. össes vad blek jag är, och mina kläder, dom är rkigt naajs för tillfället ;) HAHAH!

Hör kanske av mig lit senare!
Puss och ha en bra lördag med mycket godis och sånt!

//Helene- den fräscha! ♥

Ja, sen fick jag ett ganska sent SMS av mamma igår. Dom hade kommit fram och allt hade gått bra. Det känns skönt. Nu är den bara en väg tillbaka. Hoppas att den också kommer gå bra- orolig som jag är.


....Det är dags för freeeedagsmyyyys, om så är det sista jag göör....



Gymmade ju idag med Emilie och Maria. Bra jobbat ;)! Gymma bör man annars svullnar man ;) HAHAH! Emilie följde med mig hem hit sen. Hade det mys, prat och skatt och så. Emilie måste tro att mina föräldrar är lite knäppa! HAHA....! Nu är i alla fall mamma och pappa på väg till Wien, begravning och så. Hoppas att resan går bra och att dom lanndar ordentlig. Eftersom att Lise är i Idre så är jag skälv till på söndag, lite skönt men också lite tomt. Usch, jag hatar när jag eller någon som man håller kär ska flyga. Så ska bli skönt när (om) dom kommer tillbaka!

Emilie hon ä söt hon, hon skrev ett så fint inlägg om mig på hennes blogg. Tänkte att jag också skulle göra det, fast om henne då. Men kände att det skulle bli som om att jag bara sa fina saker om henne för att hon gjorde det om mig, så jag tar det någon annan gång när hon inte anar det...hahah! Men fin är hon, det är en sak som är säker!

Det var nog allt för nu och idag. Imorgon ska jag antagligen åka längdskidor ;)

Hoppas att ni haft en bra fredagkväll! Min har varit mysig!
Sov så gott alla där ute som läser detta ikväll, annars hälsar jag resten god morgon ;)
//Lenis




Bästa bilden på mig !


T.G.I.F!

Väcktes av att det ringde vid halv tio, kunde inte somna igen, vilket var bra tycker jag. Nu har jag ätit frukost och tagit en dusch. Ska snart bege mig mot friskis där jag ska möta upp Emilie och Maria! Annars har det nog iNTe hänt så mycket mer sen igårkväll, mer än att jag fick ett samtal från syster i natt. Hon är ju i Idre med vänner. :)

Jo, juste, jag kunde sova i mina nya lakan, även om dom var ganska hårda. Fast det var väl sädär bekvämt...

Ha en bra Freeeedag!
Pusshej!
//Helene


Idag är det pannkakans dag

Blev ingen mormor idag. Kaos i tågtrafiken var anledningen. Åker ut till Lidingö nästa vecka istället. Det blir nog bra =) !! Sen vill jag säga att jag gillar denna låt också. Mycket bra! God natt och hej då!

//Helene



PS. Har bytt lakan idag och dom är helt nya och väldigt håra, trotts tvätt OCH torktummling. Dom är i alla all väldigt fina, så kommer nog att kunna sova gott ändå. Hoppas jag. ;)


Onsdagen den 3/1 2010

Har hunnit med ganska mycket saker idag må jag säga! Gick upp tidigt för att Lena skulle komma hem hit och hjälpa mamma och mig med lite bokföring. Vid halv tolv skulle mamma på S.A.T.S i Jakan så då följde jag med och träffade Emilie och Maria en sväng ;) Kollade på Kavajen och viiiiiill ha den, men kunde inte bestämma storlek, så blev ingen.... Åkte till Outlet med mamma sen för hon behövde jobbkläder. Stannade på hemköp på vägen hem. Hemma gjorde jag semmelbullar och lite bokföring tillsammans med mamma. Middag och sedan iväg till ett par kompisar för att fira Jannica lite då hon fyllde 40 igår. Grattis till henne! Nu har jag och mamma peelat oss i ansiktet och Andra Avenyn väntar på mig! Tjiiihoo, har längtat sen förra avsnittet var slut! Imorgon ska jag till Lidingö, äta och umgås med mormor. Får se om jag stannar där över natten eller ej. Hör av mig nån gång! Puss och godnatt!

//Strömen


2a februari

Staden idag. Åkte in med Emilie och Maria, men mötte mamma för att jag skulle köpa ett lakanset för mitt tillgodokort jag hade på Åhléns. Sedan tog vi oss till Lagerhaus , för att sedan köpa en sallad, tack mamma ♥! Ville köpa den där kavajen jag velat ha ett tag nu på H&M, men den var slut i svart. Stor suck! Mamma skulle tillbaka till jobbet och jag möta upp Emilie och Maria igen. De satt i Kungshallen och åt en pizza, jag åt min sallad. Vidare vandrade vi ner til Stureplan, jag för att hämta min mobil som äntligen äntligen var klar! Mindre kul att jag inte har ett endaste nummer kvar :(. Suck för det också! Sista stoppet blev Sturegallerian för pärlshoppen. Alla vi tre var sedan väldigt trötta, så vi tog oss hem, och ja, nu sitter jag här och äter färsk pasta. Väldigt mumsigt måste jag säga! Ska nog snart till Ev också =)

Ja, jag måstebara tacka min söta farmor. Fick en glad överraskning igår när jag gick in på mitt Noredakonto, där satt 500,- med hälsningar från farmor. Söta Farmor som just nu är i Thailand med farfar. Inte alls avis här inte!

//Lenis


Vilken lyxmiddag va?!


Jag tycker om Kent

Bokföring. Tvättat. Bakat. Köpt SL-kort. Ungefär så har en del av dagen sett ut. Fast Emilie kom vid halv fem tror jag. Drack té och hade mys!! Åkte till Ev för att kolla på hallen som ska göras om. Kollde halv åtta hos mig och familjen Annorluna tillsammans. Mys det med! Förövrigt så är jag inne i en Kent-period! Dessa låtar är två av favoriterna just :D


RSS 2.0