Måndag

Efter jobbet hjälpte jag pappa att tvätta bilden inför skidresan upp till Funäsdalen/Tänndalen imorgon. När vi varit duktiga och på plats hemma igen väntade besök av Emilie och Isabelle. Blev bad och snack. Tedrickande och mandelätande. Kom i säg ganska sent, behövde packa lite snabbt innnan sängen kallade. Mys hade vi i alla fall. Härligt måndagsmys ♥ - H

Måste också passa på att gratulera snyggingen Alexandra på hennes 16 årsdag idag. Värsta stora tjejen nu ju. Kan snart hänga med oss på MP. ;) Woohoo! ♥


FILM. SOVA.SHOPPING.THAITRÄFF.MP.STÄDA.SOVA.

Hhehe - gillar att rubriken beskriver min helg kort och gott. En bra helg. En föör snabb helg. (WARING! långt inlägg)

Fredag: Stängde på jobbet. Gick tack och lov väldigt bra då städarna var kvar och jag kunde sluta en halvtimme tidgare. Har fastat lite över stängning.
Kvällen tillbringades @Isabelles place. Möttes på hemköp för gottinköp sedan hem för TV- och filmmys. Hehhee - lite pinsamt då jag inte kan hålla mina ögon öppna och slocknar några minuter i i filmen. Standard. I alla fall på fredagar ;) Var hemma innan ett. Kunde inte sova så lekte med telefonenenbit in på natten.

Lördag: Sov ut, men vakande av en klassisk "helgvakning" vid tiotiden. Pappa skriker då han underhåller sig med alpint. Drog mig senare in till staden tillsammans med Isabelle för att göra lite nödvändiga köp, så som"frökentofflor" (extremt viktigt omman jobbar i en skola ;)), underkläder, skosulor, hårspray, torrschampoo osv. Mina nödvändiga köp urartade dock. Jag kom hem med allt + lite till. Ännu en odd molly blus, ett par skor, ett par stövlar och en stickad kofta. Nej - nu får det nog vara nog, hehe.
Isabelle drog hem tidigare. Jag mötte upp mamma och sedan även Lise. Vi tog oss hem alla tre för att duscha, byte omoch dra oss till Hässelby för THAILANDSTRÄFF! Äta god thaimat, kolla bilder och sånt skoj. Micke hade fixat så bra så vi kollade på en projektor. Vi började med filmen som bästa Martina hade gjort av filmer och bilder från resan. Den är så himla bra och alla verkligen älskade den! Så Martina - du får MVG!!

Jag, Lise, Daniela och Kennie hade planerat för en MP-kväll efteråt, och så blev det! Micke skjutade dit oss sen var vi kvar på stället till sist. Ingen merit tyckte en av vakterna - och jag håller med honom! haha. Men pga strul så fick det bli så denna gång :P Var hemma strax innan fem, stört i säng. Helene var trött. Kvällen var i alla fall bra. Kändes som om att jag hann med mycket denna lördag. Tummen upp!

Söndag: Ehh, typ samma uppvaknande som föregående dag. Var ganska pigg när jag vaknade trots sent i säng. Städa och städa efter frukost. Fick ett långt härligt samtal med Lisa någonstans där mitt i städningen. Saknar den flickan! Sova på nya soffan några timmar för att ta igen lite sömn senhjälpa mammsen med bokföring. Middag framför solsidan. Wallander. Ja, nu tror jag att jag har fått med mig det mesta från idag. Hade egentligen tänkt att ha lite mys med Isabelle och Emilie, men vi var alla rätt trötta så blir kanske imorgon istället.

Blir bara två eller i bästa fall 1 och en halv arbetsdag denna vecka. Sen åker vi upp till Funäsdalen för ett klassiskt sportlov med skidor och sånt ;) - H





Utmaning

Blev utmanad av Emilie :)

1. Vad heter du? Helene
2. Ditt ord: Verkligen
3. Flicknamn: Oj! Jag har en hel listra med fina namn. Just nu är favoritnamnen, Elva och Saga
4. Pojknamn: Maximilan, Theo.
5. Yrke: Förskoleklasslärare samt fritidsfröken
6. Färg: Marint, korall, rosa.
7. Klädesplagg: Min Odd Molly jacka
8. Mat: Vegetarisk lassagne, spätzle, potatismos.
9. Sak i badrummet: Spegeln
10. Plats/stad: Stockholms skärgården, London
11. En orsak att vara sen: Bussen var sen. -Jäkla SL!
12. Något du skriker: 
13. Något du gör varje dag? Klär på mig
14. Något du dricker: Te i mängder! Vatten
15. Bloggtips: Bilder är bäst
16. Bästa inredningssak? Fotografier och tulpaner
17. Gatunamn: Knektvägen
18. Bil: Audi a6
19. Sång: Jag har så många fina favoritlåtar
20. Känd person:
21. Något jag gillar: Vara tillsammans med min fina familj samt med vänner. Älskar att shoppa!
22. Något jag ogillar: Tyvärr en hel del, som SL, egocentriska personer och selleri. Ska bli bättre på att fokusera på det jag gillar istället.

Nu utmanar jag 
Daniela och Lise :)


Oh no, I´ve said too much







Onsdag

Rebecca är hemma drygt en vecka från Polen och själklart måste vi passa på att ses. Efter jobbet och efter fritidskvällsmötet ilade jag ivägtill bussen för att ta mig hem. Blev hämtad vid stationen sen drog jag iväg på tacokväll med tjejerna hemma hos Rebecca. Hon hade gjort så fint med efterrätt och allt. Gulle! Mys att ses allihop. Det blir inte så ofta längre då alla gör olika saker. Plugg, jobb ocg resor. Kan verkligen sakna gymnasiet. Då såg man hela dagarna. Fast nu är det liksomextra kul när man väl ses.

Kvällen hos Rebecca var himla mysig. Kom inte i säng fören ett, halv två, sedan var det upp igen för jobb. 8-16. - H

Tog tyvärr rättd åligt med bilder, men med undantag för lite fina bilder på Alvin.Hihhii, han har tur han, som får vara med på våra tjejmiddagar ;)
 




Så fina. Mor och son.  ♥


Tisdag

Efter jobbet hade jag Bella och Emilie planerat för trio-middag. Tyvärr försvann 33%av trion och det bidde bara en duo. Eller egentligen försvann 50%, då det var Emilie som inte hade någon möjlighet att komma, och hon skulle ju haft med dig sin lilla son, så då var vi bara tvp av fyra kvar. Synd att vädret ska spela in, det var alldeles för halt för Emilie att ge sig utpå vägarna med en liten bebis. Underkylt regn är kankse inte det bästa väglaget direkt.

Men jag fick i alla fall träffa snyggingen Bella som jag inte träffat på eviiiigheter! Och som nu ska ge sog iväg till Gbg förett tag framöver. Himlakul att ses henne och få skratta ihop. Vår middag ägde rum i Kista bestående av pasta med pesto, kyckling och soltorkade tomater. Jättgott med vääldigt mättande! Tittade runt i lite butiker och så innan vi begav oss hemåt olika håll. Jag köpte ingenting mer än en ny laddare till datorn min. Den har jag behövt länge och var mycket efterlängtad. Hehe....

Nu ska jag avrunda, ingen gillar för långa inlägg.... Bra tisdag har jag i alla fall haft. Det var ju bra och så ;) - H


Snyggingen Bella!


Måndag

Efter min arbetsdag som slutade vid fem tog jag tåget till Barkarby. Hoppade av och skulle möta upp Denise. P.g.a att det skulle bli stressigt med middag innan hon skulle ge sig iväg till stallet bestämde vi för att flytta vår "dejt". Jag missade nästa tåg precis, det var väl typiskt! Stod ute och frös och socialisrerade mig med Jessica över telefon istället. Hihi. Hemma blev det en lugn skön kväll. - H

Jarsehelg

Sanne och jag mötte upp varanda på tåget efter jobbet. Vi blev hämtade vid station, hem för en snabb middag sen tillbringade vi 3,5 timme i bilen upp till Järvsö hela familjen + Sanne. Kvällen i Järvsö sen fick jag skrattanfall på skrattanfall. Fick ont i käkarna av allt skratt! Härligt att komma upp till Järvsö några dagar. Lite miljöombyte behövs ibland. Och där hade vi jättemycket snö tillskillnad från sthlm. Här har vi ju bara massa tråkslask och is!

Vi åkte längdskidor på lördagen. Kul i början men sen tröttade jag lite. Jag är inte så duktig direkt. Hehe. Hade iaf träningsvärk de kommande två dagarna. Kvällen bestod av att ätagod mat och efetrrätt, titta på melodifestivalen med ena ögat, prat och mys i soffan. Tittade på diabiler från Mats och Anna-Karins USA roadtrip. Försökte kolla upp lite priser på resor till Carlifornien tillsammans med Sanne. En värd kväll helt enkelt!

Söndagen: Jag, mamma, pappa, Lise, Sanne, Kalle och Mats åkte upp till backen för lite förmiddagsskidåkning. Vi hade då fint väder så det var himla härligt. Kändes som om att det var evigheter sedan som jag åkte skidor. 

Sanne åkte med oss hem igen sen, hon pluggar här i sthlm så hon kunde inte heller stanna längre. Varma mackoroch te framför solsidan när vi kom hem. Sanne sover över så imorgon får jag sällis till jobbet en bit. Sällis är alltis kul! - H


Bebismys (x2)

Efter att ha kommit försent till jobbet så blev dagen rätt bra ändå. Efter middagen blev jag skjutad till Emilie en stund under tiden som syster och pappa tvättade bilen. Jag och Emilie satt mest och pratade och jag fick bebisgosa lite med gullungen Alvin! Bebisgos är alltid välkommet! När jag blev hämtade åkte vi förbi några vänner på vägen. De har just köpt en liten hund. En liten valp. Lilla Ella. Otroligt söt! Hon var någon blandning av flera raser som jag inte minns namnet på. Pappa tyckte hon såg ut som en liten dammvippa. Och det kan beskriva henne rätt bra, hihi. Liten och långhårig, som en lite boll. Jag brukar inte smälta för hundar, men Ella fick mig att göra det. Så himla söt!

Imorgon är det upp tidigt som vanligt på vardagarna. Det blir jobb mellan 8 och 16.00, därefter åker vi upp till Järvsö - H

Inte kul för ett endaste öre.

Panik! Jag har stått om trängt mig med 1000-tals andra människor på tåget. Kände mig yr och svimfärdig, tänkte att nu händer samma sak som för några veckor sedan. Klarade mig som tur var och nu är jag på bussen äntligen. Över 50 minuter sent var tåget och sen gick de bara med 30-minuters trafik. Så ja, ni kan ju gissa hur fullt det var.... Nu hoppas jag att dagen blir bättre än denna morgon. - H

Trött_tjej_90

Huvudvärk och sånt stunt på jobbet idag. Barnen kanske inte hade sin bästa sida om jag säger så. Fast vem har bra dagar jämt? Inte jag i alla fall. Synd bara att typ alla barn hade en dålig dag samma dag. Imorgon blir det skridskor igen och det ser jag fram emot, så det blir nog en bra dag imorgon förhoppningsvis! :)

Mötte upp lillasyster och Danni efterjobbet för ett träningspass. Vi tänkte gymma med blev ett IW-pass istället. Jobbigt men lite kul. Att kolla på klockan är helt fel metod i alla fall. Då går tiden låååångsamt! Lise och jag tryckte i oss lite varma mackor/toasts efter träningen. Danni suktade oss, hihih...

Nej, men mer har jag nog inte att komma med för tillfället. Puss och sånt! - H


RSS 2.0