Imorgon ska jag blogga, jag lovar!



Ni har väl inte missat att jag är hemma i Svedala va?

//Helene

SISTA helgen i London!!!

Känner verkligen hur dåålig jag har blivigt på att blogga. Ska försöka att bli bättre. Hoppas på det bäsa ;)

I fredags kväll mötte jag Lisa, Martina och Sara i Camden. Det var jättetrevligt! Dom är alla tre verkligen tjejer som jag tycker om. Haha, de roligate måste nästan varit när jag fick in min pomme frittes på det där uuurmysiga kebabstället. Han som serverade satte fyra "pinngaffar" på locket och sa grattis på födelsedagen. hihih... I övrigt så märkte vi att vi har väldig staka band till en  hel del kändisar och "kändiar".

Jag sov hos Lisa, orkade inte åka hem själv. Vi vaknade runt tio dagen därpå, åt frukost o sen följde Lisa "bara" med mig till bussen. ag tg mig till Liverpoolstreet i det 

I det underbara vädret. Regn och rusk!  Jag mötte Sanna och vi skulle gått på en markand, men den var tyvärr stängd. Nya planen blev att ta oss till Oxford Street. Lite julklappsshopping och lunch på Starbucks. Guud, det är många saker som jag kommer sakna här i London. Känns konstigt att jag är hemma på fredag! Men i alla fall. Sanna följde med mig hem, vi åt pasta och åt ostbågar till Djävulen bär Prada. Nathan, Camilla och barnen var alla borta så vi var själva. Följde med Sanna till bussen, sen gick jag med snabba steg hem och kollade på Bonde söker fru!


Jag hade väckarklockan på halv nio idag! Fantastiskt va? Skulle till samma marknad idag för att köpa en sak åt mamma som hon ville ha. Uuunderbar förmiddag! Det var varmt och soligt, en riktigt härlig höstdag helt enkelt. Lisa och jag hade bestämt att mötas vid Harrods, så vi möttes upp klockan ett, kollade runt lite på det julpyntade julmusikspelades varuhuset. Sååå mysigt! Handlade lite småsaker och sen köpte vi oss en donuts, där vi blev bjuda på varsin också. En med cinnamon, aasgod!

Ja, sen ville jag kolla nyårsklänning. För jag menar. Jag kan ju inte ha bott i London i 3,5 månader utan att ha en klänning från Sverige på mig! Men är det inte typsikt. När man söker efter något så hittar man det aldrig. Det är itne kul alls att handla under press! Det märkte vi även när vi skulle hitta någonstans att äta en fish&chips, fanns helt plötsligt ingenstans!


När jag kom hem var den nya Au pairen här, Hanna heter hon. Ska bli kul att jobba tillsammans i veckan, så att man har sällskap av någon! Ja, min sista helg (för den här gången) i London har i alla fall varit jättebra!

Nu ska jag väl typ sova. Kanske bloggar imorgon, men ha inga förväntningar, för att jag komemr troligen inte att göra det. Pusss på den!

Lots Of Love
Helene 


Med blandade känslor...

Det är med blandade känslor jag säger detta. ... Jag kommer hem ännu tidigare än planerat!!!

Jag bestämde mig för att åka hem, hem från London och till Sverige, Stockholm, Stäket. Camilla och Nathan drog igång letandet efter en ny aupair. Dom hittade en aupair. En au pair som de gillade. Au pairen ville komma så snart som möjligt. Så snart som möjligt är i helgen. Hon kommer på söndag. SÖNDAG! Vi jobbar tillsammans en vecka, sen är min tid som au pair slut. Känns konstigt. Väldigt konstig. Min önskan var att vara kvar fram till jul. Har lärt mig att man inte kan få allt man önskar. På fredag, om en vecka, den 20 november landar jag på Arlanda. Planet ska landa 00.35, om ingenting annat händer. Om det landar är jag i Sverige om ca 179 timmar. Inte klokt ju!!! Har bara en helg kvar här i London! Nästa helg är jag hemma, kan fortfarande inte rikigt fatta det. Fast jag vet att jag snart kommer tillbaka till London igen. Jag bara mååste det!

Lots Of Love
Helene

Vet ni föresten att det är fredagen den 13e idag ? Tur att jag inte flyger hem idag. ;P

Lise bloggar inte om jag inte bloggar...




Jag lever! Tjihoo!
Jag har nu verkligen dragit mig för att blogg- jag har inte orkat!

Helgen när mamma och farmor var här var i alla fall toppen! Var skönt att få se dom igen! Blev mest shopping måste jag säga ;) Förra måndagen, för en vecka sedan flyttade Fanny in hos oss efter lite strul med hennes egen au pair familj. Har alltså haft sällskaå under dagarna hela veckan. Trevligt! Vi har haft en bra vecka, ätit en del ute, kollat filmer och varit iväg till Westfield. Kul med sällskap under dagarna!

I lördags sov jag till halv ett! Blev 13 timmars sömn den natten- hur skönt som helst! Segade med Fanny under dagen sedan åkte jag till Lisa och Fanny till en annan kompis. Jag och Lisa lagade mat och kollade skärgårdsdoktorn. Vi båda älskar det!!! Sov hos Lisa och på söndagen åt vi italienskt inne vid Covent Garden. När vi skildes åt uträttade jag några ärenden på Primark och New Look på Oxfors Street- dom har tänt julbelysningen, så myysigt! Tog bussen hem, då jag tyckte det skulle vara mysigare. Bra idé, då det var Chelsea match, och totalt stopp i trafiken. Tog mig nästan två timmar att komma hem. Hann somna och vakna ett antal gånger under den resan!

Igår var jag och Lisa på THIS IS IT, åt gbk-burgare innan, så kvällen r iktigt bra! Fanny åke hem i natt plus att Camillas pappa och fru åkte hem igår, så nu är det som vanligt här hemma.

Har hänt lite andra saker också. Om när jag ska hem osv. Tar det imorgon! Är så trött nu!

Lots Of Love
Helene

RSS 2.0