Min födelsedag!

Klockan är tjugo minuter över midnatt så egentligen är min dag över, men känns ändå som om att jag fyller år tills jag vaknar efter natten ;) Jag har haft en väldigt mysig dag. Har haft picknick nere vid båten, spelat kubb & kort, grillat, öppnat paket osv.  Eftersom att det är så mycket med studenten nu och grejer så känns det som om att födelsedagen fick bli väldigt lugn, fast har inget alls emot det faktiskt. Jag brukar alltid vara den som ska planera långt innan med mat, tårtor, bjudning osv., men detta år kände jag att det funkade alldeles utmärk med en lugn dag. Jag har i alla fall fått jättefina presenter, så det var kul. Fick bland annat; lite kläder, shoppingrunda, GANT-badlakan, magretheskålar, smycken, drinkshaker å lite så =) Och imorgon kommer kusiner och mormor för att fira mig vid fem.

Nu ska jag skriva klart min loggbok!! herrreguud, måste få klart den! Sen ska jag sova. Imorgon ska vi ut med båten, premiär för min del ;)

För alla som grattat mig idag vill jag bara säga tack, ni är så gulliga!

//Helene


En vecka kvar nu

JAG HAR HAFT MIN SISTA LEKTION OCH MITT SISTA PROV IDAG!
 
Ja, jag vet, det är ett j*vla tjat på mig, om lektioner kvar osv., men det får ni ta. Jag tycker att det ska bli tråkigt att sluta skolan, och så är det bara.Åhh-hhå!
Hade psykologiprov idag, vilket inte gick nå vidare. Kommer antagligen inte få det betyg jag ville ha! Dagen har idag mest bestått av att lämna in böcker å så. Sen haft betygsamtal i affärsjuridik, vilket gick väldigt bra, och sen intenationellekonomilektion. Ska få mitt betyg där i helgen eller på måndag. Sista provet gick inge bra, så jag tror att jag kommer bli besviken på slutbetyget. Aja, jag vet vad jag vill göra och jag vet att jag kommer komma in, så det hoppas vi löser sig ändå. Även om det är väldigt surt när man ligger på gränsen, men man får det lägre.

Efter skolan åkte jag, Isabelle och Damon till donken och åt en mcflurry maräng swiss! Mumsigt! Träffade även Milander och crippa å co där. Mcdonalds, stället där man hänger ju! haha... De åkte iaf hem sen och vi satt kvar. Hade ett trevligt samtal om studenten mest (vad annars liksom), när vi tror att folk i klassen får barn, vad de kommer jobba med osv. Vi bestämde att vi ska ha en träff i sommar, för vi kommer verkligen sakkna klassen. Sen började vi spåna på planer för SP3B:s företag! Skulle vara skitkul! hihhi...  1 1/2 timme senare åkte alla hem till sig =)

Vid halv sju åkte jag, mamma, pappa, Love och Simon till Ekhammar aulan. Skulle kolla på Lise som hade föreställning av dramagruppens teaterpjäs. Den var faktiskt riktigt rolig! Kunde nästan inte sluta skratta när Lise kliver in, brunmålad i ansikte och armar med en avart afroperuk! HAHAHA.....!

Imorgon är det ingen vanlig lördag. Nej, det är min födelsedag. Den 19e till och med. Mitt sista tonår!
Tänkte kolla SATC nu, sen ska jag nog försöka somna rätt s tidigt. Har en känsla av att familjen kommer komma in rätt tidigt imorgon!

Puss och godnatt

//Helene

Morgoninlägg

Godmorgon!
Idag börjar jag inte fören 12,30, vilket är väldigt skönt. Tänkte plugga lite på psykologin igen, gaah, det är så mycket!!! Men en rätt sjuk grej är att imorgon har jag mitt sista prov, så idag blir det min sists dag för plugg, alltså i "skolan". Kan faktiskt fortfarande inte förstå att jag ska ta studenten! En vecka och en dag kvar bara. Och om precis en vecka, är det fångarna på UBG, och då ska det kämpas! Vår klass SKA vinna! Tihi...

Nej, nu måste jag ta en dusch, sedan är det plugg!

Ha en bra torsdag allihop!

//Helene

Onsdag

Ledig idag = sovmorgon och plugg.


Jätteskönt att verkligen sova ut utan att ställa klockan! Har pluggat psykologi, suck. Tycker det egentligen är roligt, men det är så mycket olika ord hit och dit att jag blir alldeles matt!

När mamma kom hem åkte vi och handlade, återigen, till studenten. Just nu handlar det mesta om skola och studenten. Men det är väl så det är, och så det ska vara antar jag...!

Just nu står mamma i köket och gör lite olika pajer. Jag tror att de blir jättegoda, det luktar i alla fall gott i köket, och det är väl ett gott tecken ? Själv ska jag läsa igenom psykologin ännu en gång innan jag somnar, hoppas att jag kommer drömma om psykologin så jag kan allt hur bra som helst imorgon. Det vore ju inte helt fel, måste jag säga...!

SOV SÅ GOTT OCH DRÖM SÖTT!
- Jag ska som sagt drömma om psykologi har jag bestämmt!

//Helene


Vardagslyx

Vad skönt med lite vardagslyx! Idag efter skolan åkte jag in till mammas jobb, The Venue, fick en ansiktsbehandling av Therese. Var väldigt länge sedan sist, och det var verkligen underbart skönt! Passade på att färga fransar och bryn också. Är väldigt skönt att få lite färg på franserna, och brynen för den delen med, man ser liksom lite fräschare ut då tycker jag :) När hon masserar in olika rengöringar och krämer i mitt ansikte, njuter jag verkligen. Höll på att somna flera gånger!

Sen efter att mamma slutat åkte vi till Ikea, skulle handla lite saker till studenten å så :) Så nu kan vi bocka av ännu en grej på listan av vad som måste göras innan studenten :) Skönt!

Imorgon är jag faktiskt ledig, har inga lektioner. Jätteskönt och bra! Ska försäka plugga till proven jag har på torsdag, sen vill jag sy lite mer på min klänning!

Sov så gott!

//Helene


måndag 25/5

Då var det bara fyra skoldagar kvar nu då! Och dagen imorgon är inte speciellt jobbig, så den kommer nog gå fort. Ska få tillbaka proven i marknadsföring vi gjorde förra veckan! Någon som jag helst inte vill tala om, jag räkande ut att jag skulle få ihop 24, eller om det var 27 poäng. Max var 48, så då kan ni ju räkna ut hur det gick själva...

Har legat ute på altanen med datorn och pluggat lite. Blev lite psykologi, men har en himla massa kvar innnan allt är klart! Borde egentligen fortsätta nu, men blev himla sugen på en piggelin. Vet inte om jag orkar eller inte orkar cykla upp till affären. Vädret är i och för sig väldigt bra, och cykla är kul det med ibland!

Mycket mer har inte hänt idag, mer än skolan och så. Ska försöka sy lite på klänningen idag med, så den hinner bli klart i tid!

Puss och kram!

//Helene

Söndagstankar

Söndag och långhelgen är slut. Har varit väldigt skönt att vara ledig några dagar, dock hade jag nog kunnat disponerat min tid något bättre. Aja... jag får stenplugga i veckan helt enkelt.
Alltså det är rätt sjukt, eller rätt, det är helt sjukt. Jag har en vecka kvar i "skolvecka" kvar i skolan, nästa måndag ska betygen vara satta. Så den veckan blir nog inte speciellt jobbig. I så fall jobbbig på det sättet att det är så himla nära. Jag minns när jag började ettan, jag minns när jag började fyran och jag minns när jag började gymnasiet. Nu helt plötslig är 12 års skola slut! Känns inte på rikigt på nått sätt. Att JAG ska ta studenten! När jag slutade trean, ville jag inte lämna min fröken och inte när jag slutade sexan heller. När jag slutade nian var jag mest rädd för hur gymnasiet skulle bli. Nu vill jag inte lämna sgymnasiet, min underbara klass och flera av lärarna! Jag kommer sakna allt så mycket! Lovar att jag typ kommer sakna skolmaten också! 

Den här veckan är det en del saker som måste bli klart, har gjorten lång lista på allt! På fredag när jag går från skolan kan jag tänka; - jag kommer aldrig mer göra ett arbete eller prov i gymnasiet. Nu är allt jobb och slit över. Även om jag sen kommer börja plugga, så blir det ju en helt annan sak.


Dagen har i alla fall varit bra, jag har fortsatt lite på min klänning och sen varit ute på tomten lite. Spelat kubb å så. Sen åt vi på vietnamesen med kusiner osv för att farmor fyllt år. Maten där är vekligen goood!

Nu tänkte jag snart 'ägga mig och kolla SATC. Funderar på att åka tidigare till skolan imorgon.

//Helene





Sov gott!

Äntligen är min utväxt borta! Flera av mina vänner, min mamma, syster, kusiner osv anser att; man knappt min utväxt. Men jag ser den! Och när mitt hår är fett, vilket det blir väldigt lätt, så syns den ännu mer! Men nu är den borta! Underbart!
På Lidingö hann vi med att träffa mormor också, för lite planering av mat osv. till min student =) Herreguuud, om en vecka fyller jag år och om två veckor, då är hela studenten över. Helt sjuk!

Nu ligger jag i sängen, höll tidigare på att somna till Robinson. Men nu ska jag kolla SATC, har inte gjort det på länge!

Puss och god natt!

//Helene

lördag 13,50

Gårkvällen var trevlig! Träffade några tjejer från Filippas klass, bland annat Sanna, som också ska till London och vara aupair i höst! Vi har haft lite kontakt på facebook och msn, men kul att ses i verkligheten också! ;)
Senare kom också Evelina, och vi började spela med andra ord igen! Kärlek till det spelet alltså!
Var hemma vid halv ett eller något. Kunde då inte somna, så läste veckorrevyn ett bra tag!

Imorse ställde jag klockan på halv 10, men gick upp 10. Gillar verkligen inte att bara sova bort hela dagen, även om det kan vara skönt ibland.
Jag har idag faktiskt börjat sy på min studentklänning! Men helt plötsligt fick jag belutsångest över hur jag vill ha den. Jag fick nämnligen en lite ny idé som kankse kunde bli fint. Jag måste vänta tills mamma kommer hem, så hon kan hjälpa mig välja... ;) Jag hoppas att det kommer bli en fin klänning, det vore så kul att ha gjort sin egen studentklänning! Dock  är jag ju ingen dirket proffsömerska, så man vet ju aldrig. Jag har en plan B, i alla fall, en klänning från WE som jag köpte i slutet av förra sommaren och aldrig använt. Fast jag ska klara det, jag ska!

Snart kommer farmor och farfar och fikar lite. Finns ganska mycket kvar sedan min middag ;)
Vid 16 sen ska jag vara på Lidingö, ska slinga håret. Underbart att få bort utväxten!

//Helene


fredag

Vilken regning dag idag!
Har varit med familjen vid platagen å så. Köpte lite olika saker av, ja, vad man köper där :) Fikade på waynes, blev en twister för min del, det är verkligen sommar för mig! Mums!
Sen spelade vi lite kubb, vilket också är sommar! hihi...

Nu ska jag snart iväg till Filippa, grillning där ikväll! Ha en fortsatt bra kväll!

//Helene


00.08

Har varit en jättetrevlig kväll tillsammans med vänner! Har firat att jag fyller 19 nästa lördag! Jag fick himla fina saker; ett nattlinne, underkläder, thomas sabo smycke till mitt armband å läppglans. Sen hade Filippa gjorten jättegod rabarberpaj till mig också!
Middagen blev i alla fall lyckad! Grillad fläskfilé med squash-tagalitelle. Jag tyckte det var väldigt gott och det hoppas och tror jag de andra också gjorde! Till efterrätt sen hade jag gjort en morotskaka och en vit choklad kladdkaka, asgott om jag får säga det själv ;) Efter allt som hade med mat åg öra, började vi spela "med andra ord", som jag för övrigt fick av mormor idag. Hur kul som helst! Det är väldigt hysteriskt och stressande, men man skrattar i sort sett hela tiden!

Har varit en bra kväll!
Tack mina fina vänner <3

//Helene







Torsdag

Hejsan!
Grymt skönt att vara ledig idag! Sov ut, och sen städat upp lite i rummet. Just nu håller jag på att baka ltie, hoppas att det kommer smaka! ;) Ska ju ha lite vänner här ikväll för att jag fyller år nästa vecka. Kände att det blev så mycket av allt sen med studenten och grejer, så det fick bli lite tidigare. Men det är stunt samma ;)
Tanken är att vi ska grilla, det funkar liksom alltid känns det som =)

Jag vill passa på att tacka min söta lilla kusin Linnea. Hon var så gullig och åkte in till stan idag, med ett spel som jag skulle få av mormor, där hon mötte mamma och pappa som tog hem det hit. Jag uppskattde det verkligen! Tack välrldens bästa Linnea! Ikväll ska det spelas!


//Helene

Vattenfall av tårar

Efter skolan idag, där vi hade vårt sista säljtillfälleav våra kakor/muffins/brownies, åkte jag hem med Evelina. Sedan åkte jag, Lise och Natta iväg en stund, jag skulle fixa lite saker. Sen blev det lite matinköp till imorgon! Hoppas att det kommet bli gott! =)

Jag har suttit och hållt på med bilderna från min kamera under större delen av kvällen. Skulle egentligen kollat på Titanic med Lise, Love och Natta, men så blev det aldrig. Allt med bilderna tog en himla tid, men skönt att dom finns på datorn nu =). Har varit flera som tjatat om att jag ska upp med dom å att jag är seg på det, vilket i och för sig stämmer, men ändå. Och Lise, herregud. Hon grät så mycket till filmen att man trodde någon nära dött! Hon kunde inte prata utan bara grät. Sen när vi skulle på med pyjams osv, så hittade vi två varsina paket av mamma under kudden. Det var ett par trosor, ett armband och ett par hörhängen. Väldigt gulligt mamma! Tack så mycket! Men i alla fall, vad tror ni händer. Lise börjar grina ännu mer, för hon tyckte det var så gulligt. Herregud, tårarna verkligen forsade. Min lilla Lise <3

Nu ska jag sova! Ska upp hyffsat imorgon, för att fixa lite olika saker!
Sov så gott!

//Helene




23,32

Heej!
Inte bloggat på ett tag, men har varit lite stressig med skolan å grejer.
I lördags kväll kom jag hem från London! Skulle ju, som jag nämt tisigare,hälsa på en familj, där jag kanske skulle vara aupair. Och nu är det väl besämt, jag kommer åka till London i augusti och vara aupair, i nästan ett helt år. Lite läskigt, men ska också bli väldigt roligt! Filippa, min kompis har några vänner som också ska till London å vara aupairer så jag har fått kontaktmed dom lite på facebook och msn Vilket är mycket trevligt och sen känns det bra att man känner någon innan man åker.

I söndags pluggade jag mest faktiskt, marknadsföring och sedan lite internationell ekonomi. Ganska trist dag!

Igår var det skola, sedan hem för att plugga! Men när jag vet att jag har ettprov som är väldigt stort, blir jag bara arg och kan inte koncentrera mig på samma sätt, men ja pluggade ändå en del och sedan förhörde mamma mig.


Idag! Ååå, examensprovet (måste det heta examensprov, det låter ju 100 gånger läskigare då) är avklarat! Hur skönt som helst! Nu kan jag lägga det åt sidan och tänka på allt annat sommåste göras. Stressen börjar krypa på en, såhär veckorna innan studenten!
Jag åkte in till stan efter skolan och mötte mamma, för att kolla på lite grejer till slutskivan å så. Fick med mig hem lite fina saker; två klänningar, två par skor, två skärp och torrschampoo! Så nu behöver jag inte bekymra mig om det längre! Känns väldigt skönt måste jag säga!

Jag och mamma kom hem vid efter åtta någongång, och då åt vi lite. Måste bara säga att när vi handlade idag så köpte vi asgod glass på hemköp i stan. Smakade nästan som B&J, men mycketmycket billigare! ;) hihi...
Sen fick jag lite massage och sen har jag provat mina nya klänningar.

Nu är tanken att jag ska sova. Måste åka lite tidigare till skolan imorgon. Och mellan 10-12 imorgon ska vi har vår sista försäljning av våra kakor å muffins i skolan! Missa inte!

Puss och godnatt!


Flygplatsen

Sitter pa flygplatsen. SNart hemma! Puss!

Helene

London 14-16/5

Jag ville bara säga lite kort att jag idag fått en kusin till! En liten pojke blev det :) Han föddes imorse någongång. Hihi...

Sen vill jag tacka mamma för pengarna som jag fått nu när jag ska till London. Love u <3

//Helene

Och grattis i förskott mamma och pappa, på er 15 åriga bröllopsdag imorgon!
Godnatt!

20.36

Hejsan!
Detta blir antagligen sista inlägget innan jag åker till London. Imorgon klockan 9.10 går planet. Ärr väldigt nervöös, men jag inbillar mig att det kommer gå bra ändå. Ska alldelles själv ta mig hem till familjen från flygplatsen. Får hoppas att jag lyckas ;)
Jag gillar verkligen inte att packa, och ännu mindre att packa upp. Jag tar alltid med mig en himla massa onödiga saker som jag ändå inte behöver. Tänkte denna gång verkligen försöka ta med mig så lite som möjligt ! Farmor var snäll och köpte skolkritor till mig också (godiset), som jag kan ta med mig. Dock hade jag redan köpt lite grann, men ännu mer gör ju liksom ingenting!

Ha det så bra här hemma om vi inte höra något mer! Och önska mig lycka till ;)

//Helene


Jag och kusin i London förra våren

Ak-dag

Hemkommen från skolan för ett tag sen. Blev faktiskt så att jag åkte tidigare till skolan, pluggade marknadsföring i en timme, sen italienskanationella. Det gick säämst! Nu ska jag sammanfatta ännu ett kapitel i marknadsföring och sedan packa lite, för imorgon ååker jag!! Nervööööst.......nej, jag menar kul!

Ha det så bra så länge!

//Helene

Grymma ALEX!

Visst har min design blivit fin ? Det kan jag tacka Alexandra för, hon är så himla duktig på sånt!
En massa tack till dej!

//Helene


22.41

Jag, mamma och Lise åkte iväg en stund till Vällinby idag. Jag hade lagt udnan lite saker på Åhléns, bland annat en klänning som var den sista. Typ slut på hur många Åhléns som helst, så är väldigt glad för att jag hann få den :)hihih... Sen frtsatte vi runt lite. Lise skulle köpa present till en kompis och något att ha på sig på en fest med Moulin Rouge-teama och mamma skulle försöka fixa en ny telefon eftersom att hon tappade sin i vattnet i helgen...:/

Mycket mer har jag inte gjort idag, förutom lite plugg på Italienska, ska ju ha prov imorgon, trots aktivitetsdag. Provet är vid tio, men jag funderade just på om jag kanske skulle åka tillhalv nio för att plugga lite marknadsföring. Får se hur pigg jag är på det imorgonbitti!

Sov så gott...!

//Helene

Juste, jag kom på en bra sak vi kunde fixa till våra mentorer nu när vi går ut. Fast jag kan ta det på msn,eller i skolan :)

tis 15,32

Kort dag i skolan idag! Bara 1 1/2 laktion + klassråd. Fick skjuts hem av Jocke vilket var väldigt skönt, då jag kom hem snabbt! Just nu sitter jag och inte gör någonting alls typ, men måste egentligen göra lite marknadsföring och lite italienska...uschusch! Utanför håller de på att bygga förfullt, de river och står i, så det dammar på hela gatan. Det ska nämnligen byggas ett nytthus brevid oss. Ganska jobbigt när man vaknar av en massa olika maskiner som låter på morgonen faktiskt...

// Helene




Världens bästa farmor ♥








- ...idag är ingen vanlig dag för det är farmors födelsedag...!





18.06

Idag träffade jag upp Sofia på teknikstugans dagis för att göra lite korta intervjuer med barn där. Vi har ett arbete i svenskan som handlar om barnspråk och tyckte därför att det kunde vara kul att se hur barn faktiskt pratar. Så vi filmade dem lite och ställde lite frågor för att få dem att prata. Bästa måste varit när vi frågar en kille vad han tycker är roligast/mest om. Han svarar; när vi får soppa på dagis...haha...! Kunde inte låta bli att fnissa i bakgrunden. Hoppas inte det märks så mycket på filmen sen bara :P
Efter besöket åkte vi till skolan. Hade bara en lektion, som var prov i internationell ekonomi. Det gick sämst...!!! Aja, får väl kanske göra om det om jag inte blir nöjd, vilket jag antagligen inte kommer att bli...

Har bakat idag också när jag kom hem, kladdkakemuffins! Asgoda! Var så länge sen jag bakade så blev himla sugen på att röra ihop något! ;) Nu tänkte jag försöka hitta min italienskabok och sedan plugga lite på läxan vi hade. Får se om jag hinner slash orkar plugga lite marknadföring också....återstår att se!

Ha det så bra så länge!

//Helene

Helene vill ha



Jag har hittat värledns sötaste sovset på H&M! För er som inte visste så äälskar jag Odd Molly och det är är bara så likt det kan bli! Helene vill ha!





Londonhelg

- Herreguud, jag är så himla nervös inför torsdag...!


//Helene

Heelgen

Hej hej!
Bättre sent än aldrig eller vad man brukar säga... ;)

I fredags efter skolan (där jag och Johanna satt kvar i biblan och skrev en sammanfattning i int.ek trots att vi slutat) åkte jag och syster till Jakan, hon skulle köpa en födelsedagspresent och jag någonting till aupairbarnen eftersom att jag åker dit på torsdag. Hittade lite olika saker, men kunde som vanligt inte bestämma mig. Åkte hem och efter ett tag tillbaka för attmöta mamma, så hon kunde vara med och bestämma åt mig. Blev lite söta kläder och strumpor!
Camilla önskade få med dig en västerbotten + godiset skolkriter med sig, så mamma köpte en ost men godiset är väääldigt svårt att få tag på! Måste leta vidare---
Spelkväll med söta Evelina på kvällen. Jag verkligen älskar att spela spel!! Det är grymt underskattat!

Igår jobbade jag mellan 11-18.10, alltså stängning. Jobbade på mode och det gick bra, det hade faktiskt fått inte lite fina kläder som jag la undan! Sen hade jag även fått lite löneförhöjning! Inte dåligt! Väl hemma var jag huur trött som helst. Middag med familjen och robinson, alltså en lugnt kväll!

De frågade igår och jag kunde jobba idag också, då det var lite kaos med personal osv, så jag kände att det var lika bra, när jag inte jobbat på ett tag. Helst skulle jag velat varit hemma och pluggat en del, men vad gör man inte för pengar, det  är ju trots allt söndag. Och söndagar inom handel...ja, ni vet!


Somnade ett tag i uterummet när jag kom hem, jätteskönt! Sen har jag ätit med familjen. Grillat! mumsigt!
Har pratat med en kompis till Filippa lite på facebook och msn. Hon ska nämnligen också till London och vara aupair i höst. Så det könns lite skönt at ha någon svenskt vid sig....thihih--

Nu blev inlägget alldeles för långt sä säger hej här och nu!!

//Helene


torsdag

Måste börja med att säga att jag klarade muntliga nationella i italienksa idag...haha, jag och Erica fick i uppgift att beskriva olika personer frpn bilder på en dator för varandra. Vi beskriv lite smått s¨ådär och det flöt på ganska bra, dock glömde jag ibland några ord och så, men men... Sen när vi pratat klart säger Helena, vår lärare; Då får jag säga grattis då, nu har ni klarat muntliga i nationella.....hahha, hur skönt var inte det. Mycket lättare när man inte visste om att det var nationella...så grattis till oss...tihih

Tanken var att jag skulle plugga en massa idag, men har inte blivit skärskilt mycket. Kusin Fredrika och mormor var här på middag (som jag gjooort) och då blir det ju att man sitter och pratar å har trevligt tillsammans. Fredrika var ju aupair förra året och vi pratade lite om det och så kollade vi var min kankse blivande aupairfamilj bor osv, det var inte långt från där hon bodde. Båda i Wandsworth. Så hon mpste ju komma och hälsa på mig å visa mig runt eftersom hon känner området bättre än jag :)

Nu ska jag fortsätta läsa min bok, den är skitbra! hihih
Imorgon har jag jag bara en lektion klockan tio, sen är det bara eget arbete. Ska sitta kvar lite och plugga efter och sen antagligen åka in till stan med syster.

Hej så länge!

//Helene


fina kusinen <3




10 år senare

Jag är jätteglad! Min svenska favoritserie skärgårdsdoktorn ska spelas in på nytt och bli långfilm! Dock kommer den inte ha premiär fören kring jul 2010, så låång tid kvar, men den som väntar på nått gott väntar aldrif förlånge, brukar man ju säga. Jag hoppas verkligen filmen blir lika bra som serien. Wilma har ju nu blivigt 10 år äldre, och kankse kommer ha egna barn. Eller tar hon över kliniken? Ett som är mycketbra är att både Ebba Hultqvist som spelar Ebba och Samuel fröler som spelar Johan Steen kommer båda vara med. ÅÅåå,, vad jag längtar!!!


Skiva!

Ojoj, lite stressigt!
Måste städa upp lite i rummet innan Thowe och Jessica kommer. Ska möte upp dem vid hemköp och sen vara här hemma en stund innan vi ska till Nivå. Sen blir det HP:s skiva på Metero! Hoppas det blir rikigt roligt!

Hör av mig imorgon!
Juste, Camilla har bokat en biljett till mig, så den 14:e maj ska jag till dem i London och hälsa på! Guud så nervöst! Puuh!

Ha en bra kväll!
//Helene

PS. EN måndag kvar till utspringet idag! Vid denn tid är studenten klar och bara skivan kvar! DS


5 årskalas

Finns inte så mycket att säga om skolan, förutom att jag och Jessica ska ha en pluggvecka ;) hhih
Hade bilen och åkte efter skolan till Jakan och köpte en present till kusin Anna som fyller fem idag! Så stort grattis till henne! Var där tidigare ikväll och firade henne och åt princesstårta ,såklart. Det är ju bara prinsessor och rosa som gäller för en femåring. Det fattar väl alla ? :P

Nu ska jag lägga mig och läsa ännu mer i min bok. Har verkligen fastat.. Kalla mig just för tillfället boknörd om så vill ;)
Imorgon ska jag åka till sklan vid 10 trots ingen lektion. Jag och Jessica ska faktiskt plugga! Duktiga va?

Kram så länge och sov så gott!

//Helene


5 årskalas

Finns inte så mycket att säga om skolan, förutom att jag och Jessica ska ha en pluggvecka ;) hhih
Hade bilen och åkte efter skolan till Jakan och köpte en present till kusin Anna som fyller fem idag! Så stort grattis till henne! Var där tidigare ikväll och firade henne och åt princesstårta ,såklart. Det är ju bara prinsessor och rosa som gäller för en femåring. Det fattar väl alla ? :P

Nu ska jag lägga mig och läsa ännu mer i min bok. Har verkligen fastat.. Kalla mig just för tillfället boknörd om så vill ;)
Imorgon ska jag åka till sklan vid 10 trots ingen lektion. Jag och Jessica ska faktiskt plugga! Duktiga va?

Kram så länge och sov så gott!

//Helene




Lise 17 år

Blev ingen bloggning igår för att jag het enkelt aldrig hade tid för datorn. Lise fyllde år och vi firade henne. Åt frukost ute i trädgården, sedan passade vi Arilda ett tag och vi spelade fotboll och grejer i lekparken ;) Efter lunch åkte vi till go-kart banan och åkte go-kart. Superkul! Måste åkas oftare alltså! hihi....
Gick ner till båten sen och tog en glass tillsammans med Arilda. Det var ju otroligt varmt igår och jättemysigt!

På kvällen grillade vi sen och åt efterrätt, efter Lises önskemål. Lisefick en massa fina presenter och av mig fick hon; en jättesöt jeansklänning, en mer partyklänning, ett thomas sabo-hänge och sen ett diadem. Och om fyra veckor är det min tur för födelsedag! Tihihi---

Nu har jag precis mailat Camilla och ska ut lite granna, sen har jag en himla massa småtråksaker att fixa, som jag bara skjuter upp hela tiden.

Ha det bra! Puss och kram!

//Helene


Världens bästa lillasyster <3

Mösspåtagning och maj maj måne




Igår hade vi mösspåtagning! Herreguud, bara fem veckor kvar nu! Inte inte kul! Bla, klassens sångfågel sjöng och sen sjöng vi allihop "sjung om studentens lyckliga dar", tyckte det var en väldigt kort mösspåtagning och trodde rekorn skulle prata mer än vad hon gjorde, men det var mysigt ändå :)

Hela eftermiddagen och en del av kvällen gick ut på att tänka på om jag skulle ut eller inte. Ena seknunden ville jag verkligen, och den andra kände jag mig bara trött och inte ett dugg sugen. Var ju trots allt på skiva dagen innan. Slutligen bestämde både jag och Jessica oss för att vaar hemma, så det blev middag med familj + gäster osv. Mysigt det med!

Imorse vakande jag av att Arilda stod och bankade på min balkongdörr. fniss! Lise att hade sagt att de skulle väcka mig. Bra tycker jag för klockan var halv elva och jag vill inte sova bort hela dagen.

Annars har dagen varit bra. Jag, Lise, Love och Loves lillasyster Ebba var nere vid båten en sväng. Sedan har Arilda varit här lite grann och så har vi firat Lise lite med kusiner osv för att hon fyller år imorgon. Juste, måste slå in mina presenter!

Kollade just mailen och såg att aupair-Camilla, som hon får heta, hade skickat fler bilder på deras barn Tom och Matilda. Kul att se!

Ha en fortsatt bra dag, denna första maj!
Får man luras eller inte idag?

//Helene

Och sen till alla er som undrar varför jag inte lägger upp bilderna från min kamera; jag ska bara hitta sladden först...




RSS 2.0