Italyy!

Ciao!

Har egentligen ingen ork just nu för att blogga, men upptaderar lite snabbt ända. Vi har haft det grymt i Italien! Vädret och backarna var super! Har akt en himla massa skidor pa dagarna och kvällarna pa hotellet har bestatt av spa, femrättersmiddagar och fotografering. Bästa bilderna är pa Daniela, som själv kallar sig bildskön, vilket stämmer mycket bra, eller hur danni? angbastun och mintduschen pa spat var jättesköna, underbart!

Idag fyller ocksa Alexandra 14 ar, sa en liten fjoris! Grattis sötnos! Tyvärr han jag inte gratta dej imorse da de akte fran hotellet vid sex eller natt, innan jag vaknade i alla fall.

Hur som helst, nu ska jag lägga mig. Maste upp tidigt imorgon, men lägger in lite fina bilder fran semestern när jag kommer hem.
Ha det sa bra! Puss och kram!

//Helene


Fredag och Loov!

Heejsan allesammans!
Eftersom att jag inte varit riktigt frisk idag så kom jag senare till mässan med Jessicas bil som vi fick låna. Dagen gick ändå rätt fort, även om jag varit enormt trött och ganska seg. Jag måste tacka Mocki för "värmekuddarna" hon köpte till mig så jag kunde ha i fickorna för att jag var sjuk. Så snällt av henne! Verkligen omtänksamt! Folk från skolan vär där så det var trevligt. Alltid kul med folk man känner. Kul också att andra uf.öretag kommer fram och berömmer oss för en bra idé, fin monter och goda bakverk. Sån´t blir man glad av! ;) Vår försäljning gick bra och vi reade sedan ut det sista, resten tog vi hem så jag delade med mig till familjen.

Imorgon, (eller rättare sagt ca 5 timmar) åker vi till Italien! Alla väskor är packade så imorgon går jag antagligen upp som en Zombie och sätter mig i bilen ;) Ska bli härligt med en veckas semester, göra och tänka på något annat än skola. Dock, måste jag plugga en del där nere...suck! Farmor, om du läser detta; Taack för 50 eurosedeln jag fick av dej. Gulle dej <3

Nej, detta går inte! Jag MÅSTE sova nu--- ni får ha det så bra alla fina! Kommer sakna de närmaste.

Puss och Kram
//Helene



Onsdag

Nu känns allt något lugnare och bättre. Jag, Siham och Jessica var igår och köpte mer deg och andra saker som vi kommer behöva till mässan. Nu vet vi lite mer om allting + att det löst sig med bil på torsdagen och antagligen fredag också. Känns väldigt skönt :) Jag hann till och med hämta mitt pass igår, vilket är super, nu finns ingen mer tid för annat än UF känns det som.

Idag har jag inte lektioner alls. Vi ska bara baka hela dagen i HP:s kök. Kommer nog ta sin lilla tid då vi ska baka 4*100 muffins och grejer. Kommer vara helt slutkörd på bak efter idag. Skönt är i alla fall att pappa är sjuk, för han kunde skjutsa mig till skolan. Har en massa deg, kartonger och annat som jag måste få med mig till skolan idag. Efters skolan sen måste jag packa-usch, gillar inte att packa, känns alltid som om att man glömt något viktigt.
Aja, nu ska jag ta mig en dusch och sedan ta det lugnt ett tag innan jag ska iväg!

P&K
-Helene

 

Stressvecka

Igår "firade" vi alla <3:s dag i familjen, då det inte fanns något tid för det på lördagen. Jag gav lise en fin tröja från gina och ett par solglasögon, mamma och pappa fick en natt på clarionsign hotell i stockholm av mej:) Själv fick jag ett par frank dandy trosor och en söt necessär ;) Thanks!

Idag har jag varit i skolan 8,30-14,00. Hade både svenskaseminarium och prov i Internationell ekonomi...både gick väl helt ok. När jag kom hem hade jag fått massa rolig post, bla tröjan/kavajen från tradera och min lönspec. Lovely!
Annars börjar jag känna hur stressen kryper in på mig mer och mer, denna vecka är helt galen. Hur ska jag hinna med allt? Skulle vilja klona mig själv, eller att fler i vårt företag hade körkort...hihi...

Allt dom måste göras denna vecka
* Hämta deg, fixa och köpa grejer till UF-mässan (är hur mycket som helst att göra!)
* Baka en massa till UF-mässan
* Hämta mitt pass i Sollentuna
* Plugga till matteprovet
* Fixa min löngrej på Nordea
* Packa till Italien
* Maila min chef

Imorgon måste vi handla, köpa deg och fixa allt som behövs till mässan. Tur att jag slutar vid två!
Onsdag måste vi baka en himla massa + att jag måste packa då det inte kommer finnas någon tid för det under torsdagen och fredagen.
Tordag är det mässa mellan 11 och 20
Fredag  är det mässa mellan 08 och 15
Lördag, åker till Italien 04,00!

Hoppas ni får en något lugnare vecka än jag! Nästa vecka är det iallafall Sportlov, (yeees) även om jag har en himla massa plugg över lovet slipper jag ändå skolan ett tag. Såå sköönt!

Peace Helene


Alla <3<3<3 dag


Idag är det ju faktiskt alla hjärtans dag, så ta välhand om era hjärtan idag ;) Neej, skämt åt sido. Den alla hjärtans dag som jag minns mest är nog när Isabelle åt hemma hos oss, avokado,skagenrösa osv och sen åkte vi tll Simhallen, haha..måste varit i fyran eller femman tror jag ;)

Planerna för dagen är att träffa Evelina, för sen kommer viinte ses på ett bra tag, då hon åker till Island på måndag och jag till Italien på lördagmorgon (bara en vecka kvar nu! ) Ikväll är vi bortbjudna, ska bli trevligt. Kolla meliestivalen och sånt. Även om Petra Mede inte är en favorit, så känns det som om att man vill se melodiestivalen när den går och man har tid.

Puss och kram, och glöm inte ge ere käraste lite extra kärlek idag ;) <3



Fredag den 13:e

Någon annan än jag som tittat på let´s dance idag ? Är i farmor och farfars lägenhet och myser med mamam och pappa, ska nog snart lägga mig och kolla en film. Är sjuk trött!  Har ätit en god bulgursallad och faktiskt en semla också, men tränade ju igår med Josse så det var ju bra ändå ;)

Jag har i alla fall bestämmt mig för att inte åka med till Magaluf i Augusti. Vet dels inte hur jag kommer ha det med jobb i sommar + att jag nu bestämmt mig helt för att vara Au-Pair, och eftersom att resan var planerad ganska sent så passade det inge bra kände jag. Kan ju tyvärr inte göra allt här i livet ;) Vi får helt enkelt planera att göra någonting annat tillsammans!

Idag är det ju, som omtalat, fredag den 13.e, har ännu inte skett någon större katastof eller olyvkor för min den. Känns bra! Hade affärsjuridikprov idag och kände att om det går dåligt, så är det för att det är, just, fredag den 13:e. Men det kändes rättså okej. Alltså inget topp, men ändå helt okej. Får hoppas på det bästa. Annars i skolan så hade jag, Jessica och Matte "redovisning" i markandsföring. Eller vi skulle sälja in vår resturang som vi jobbat med i några veckor till vår lärare Daniel. Det gick ganska bra det med, men blir ju otroligt nervös när det gäller redovisningar. uscha!

Nu känns det som om att jag bara babblar på en massa, men det finns faktiskt en anledning. Tangetbordet på farmors dator är väldigt roligt att skriva med! ;) hohi...

Ha en fortsatt bra fredagkväll oavsett om det är party eller hemmamys som gäller :)
P&K

- Helene

090212

Hemma efter en ganska kortdag, men väldigt...jobbig. Ingenting har riktigt gått som det ska idag. Förstår inte varför jag så ofta har sånna dagar nu för tiden ? Tur då att jag har en mamma som gör att jag kommer in lite på rätt bana igen. Hon tyckte jag skulle dricka te, sätta mig sen och plugga till provetimorgon, så skulle hon förhöra mig när hon kommer hem sen.  Imorgon kommer jag vara väldigt glad när jag går från skolan. Två saker avklarade och sedan helg, underbart!

Nu ska jag göra mig en kopp te och sättamig för att plugga, som mamma  sa. Jag älskar dej mamma <3

//Helene

090211

Just nu sitter jag och kollar lite Au Pair-förmedlingar, men tror kusinen får hjälpa mig med det istället. Jag vet inte hur jag ska hitta nått bra, och det känns som om hon vet mycket om det, så får ringa henne imorgon.

Nu på kvällen har jag, Lise och Love varit i Bruket och kollat på pappa och Jocke som tävlat. Pappa kom faktiskt 3:a så det var bra. Grattis grattis! Jocke körde tyvärr ut i första, men verkade inte så ledsen för det.

Imorgon har jag sovmorgon till 12,30. Sååå underbart! Måste ändå upp tidigt för har lite saker att fixa, bland annat ringa försäkringskassan, fixa en hemlig sak till mamma&pappa till alla hjärtansdag, plugga och åka en snabbis till jakan. Så får nog sätta klockan på 7,30. Hoppas jag kommer upp!

I övrigt så är jag väldigt trött på mitt raka hår! Jag vill ha lite lockar och självfall. Känns som om håret då får mer volym av sig själv + att det är fint som det är. Ååå, kunde man önska sig lockar skulle jag önska mig det  i 19-års present.


Se bara så fina dessa flickor är i lockar...*avundsjuk*


Ledig idag

Jag har lite smått ångest, vaknade halv två idag, och jag som ville få klart med massa saker. Klockan är tre och dagen typ snart slut. Ååå, inge bra alls! Jag måste läsa en massa i "Kejsaren av Portugallien", plugga till provet på fredag, skulle behövt åka till Jakan och fixa litesmåsaker, och sedan även städa rummet.
Nu måste jag i alafall till skolan för att hämta min afärsjurudikbok som är i skåpet. Typiskt att få med sig filosofiboken hem isället för affärsjurudiken. Aja..slutgnällt för idag!

Puss alla fina!

//Helene

Dagens


DAGENS KLÄDSEL: Bruna mjukisbyxor och vit enkel tröja
DAGENS SMINK: Ingenting alls
DAGENS FRISYR: Bulle högt på huvudet
DAGENS VILL HA: Lov
DAGENS KÖP: Jag och Lise var uppe på hemköp tidigare, så mjölk, bröd osv
DAGENS LÅT: Ohh Ahh, just a little bit
DAGENS HUMÖR: Rätt ok, men trött
DAGENS BEHOV: Plugga
DAGENS BÄSTA: Ledig imorgon :D
DAGENS DUMMASTE: Kunde läst mer i boken som sja vara utläst nästa vecka

Hemma som sagt


Tröttnade på boken, så roar mig med detta istället ;)

STEG 1
Namn: Helene Johanna Hagström
Födelseplats: Lidingö
Bor: Stäket
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Blond
Skostorlek: typ 40
Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

STEG 2
Skor som du bar idag: endast mina fina socker från farmor, har bara varit hemma idag
Dina svagheter: kan vara rättså seg enligt andra
Rädsla: spindlar, utgången mat


STEG 3
Första tanke när du vaknar: jag tänker ingenting då, är så gott som bortkopplad
När somnar du: väldigt olika, men har blivigt senare nuförtiden. inge bra alls


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Egentligen ingen betydelse
McDonalds eller Burger King: McDonalds
Lipton Ice Tea eller Nestea: oj, jag vet inte. Jag gillar båda
Choklad eller vanilj: choklad, men beror i/på vad

STEG 5
Svär du?: Inte så ofta, försöker undvika det. Låter inge bra, bara fånigt
Sjunger du?: ja, ofta i duschen
Duschar du varje dag?: Japp, eller inte då jag är sjuk
Röker du?: Nej, och kommer aldrig att göra
Tror du på dig själv?: Måste väl svara ja:P haha, nej, men det gör jag väl
Kommer du överens med dina föräldrar?: Jaa, det gör jag :)


STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol ? Ja
Shoppat:  Jaa, och älskar det..men måste börja spara nu
Ätit en hel ask müsli?:
ask? nej.
Ätit sushi?: Aa, men gillar det inte
Stått på scen? Uppträde i nian för alla föräldrar, om den kortisen räknas.
Skejtat: Skulle inte kalla det skejta, mer "sitta på skateboard och rulla ner för backe", eller "stå och någon annan drar"
Bakat?: Älskar att baka!
Stulit : Neeej, nej!
Rakat dig?: Aaa, det har jag
Kramat någon?:  Ja, kramar är mysigt

STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Nej, det har jag inte.
Blivit kallad hora? Neej
Blivit nerslagen? Nej, om inte Lises nypningar räknas som hon alltid använde sig av då hon blev arg förut. Blev att jag tillslut låg på golvet.
Busring någon?: Länge sen nu, men ja, det har jag
Gjort något som du ångrade?: Aaa, det har jag säkert, men just nu kan jag inte komma på vad. Men visst har jag det.
Kastat en sten på nån ruta?: Neej, håller inte på med sånna dumheter ;) hihi

STEG 8
I framtiden..

Namn på barn? Oj, listen kan göras lång. Har 20 tjejnamn och 5 killnamn jag vill att mina barn ska heta...Exempel; Thea, Saga, Wilma, Lilja, Leon, Maximiliam...osv, osv...
Hur vill du dö? Snabbt och när jag blir gammal, så att jag slipper ligga på sjukhus i flera månder
Vad vill du bli när du blir gammal? Gammal? Pensionär :P

STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för? Familj och vänner, blir många människor
Antal CD-skivor du äger? Lyssnar sällan, men vi har många i vardagsrummet
Antal piercings?: endast öronen
Antal tatueringar?: Inga, kommer inte bli heller
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: När jag föddes var jag med på en sån där bild på barn som fötts, sen i "jak-nytt "när jag var ett par månader En gång på en helsida när jag var  6, och sen en gång då bara mitt namn nämdes av pappa,var väl kankse 14, så det blir väl 4, vad jag vet

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: Har inte planerat jättemycket ännu. Men hitta på roliga saker, med familj och vänner
Vad ska du göra i vinter?: Åker till Italien nu på sportlovet, nästa vinter vet jag ej. Antagligen jobba eller något.
När tar du studenten?:  Om mindre än 4 månader. 5 juni 2009!!
Vad gör du efter gymnasiet?  Ska till London och vara au pair,  jobba, resa, sedan börja plugga igen. Sen leva livet tills jag dör. Allt som kommer hända från och med i sommar kommer ju vara mitt liv efter gymnasiet ;)
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Aaa, det är tanken
Vad händer till helgen? Ska eventuellt bort på lördag. Inga stora planer. Är ju alla hjärnans dag också. 
Vad vill du helst göra just nu? Få boken i svenska utläst, kolla på en bra film och äta lite lunch.

STEG 11
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? Leende
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Isabelle
Vem är den perversaste person du känner? Vet ej
Hur många gånger har du varit utomlands?:  12, några länder fler gånger dock.
Vilket land är bäst? Oj, svårt! Thailand var väligt bra!


10:e feb

Tanken var att jag skulle till skolan idag, men när jag stod i duschen kände jag hur illa jag började må. Hela världen började bara att snurra och det kändes som om jag skulle svimma vilken sekund som helst. Var tvungen att lägga mig på golvet en stund, mådde verkligen illa. uhuu!

En mycket dålig dag med att vara hemma från skolan idag är att jag inte får tag i min affärsjurudikbok som ligger i skåpet, och imorogn är vi lediga. Har prov på fredag så måste verkligen ha den. För att se min "hemmadag" som något bra, så är det, att jag kan läsa en massa ur "Kejsaren av Portugallien", vilket jag verkligen måste göra nu.

Hoppas ni alla mår bra idag!
Kram

//Helene




=)

Nu känns det skönt, kan pricka av två saker på min lista, bland annat loggboken som jag inte lämnat in på vädigt lång tid och som jag har haft så dåligt samvete för. Jag är glad. Nu ska jag kolla på systrar i jeans tänkte jag. Sen kankse fortsätta lite smått på mitt "miniminiprojekt" som jag håller på med.

Kram och godnatt alla söta!

Måndag den 9:e


Ååå, nu sitter jag här. Med ångest. Jag har en massa saker att fixa, men kan inte hålla mig ifrån tradera. Så kul att kolla runt. I bakgrunden kollar jag på herrarnas superkomination, 2:a åket och slalom. Spännande.
Som vanligt skriver jag listor när jag har mycket att göra. Och så lika idag. Än så länge har jag inte prickat av någonting. Måste, måste sätta fart nu. Kanske lika bra att göra på än gång?

Om 12 dagar åker vi till Italien, ska bli härligt. Framförallt skönt med lov och att få komma bort ett tag. Längtar nu.
Nej, nu ska jag ta tag i saker i mitt liv. Hörs kanske senare!


Mors!


Inget annat för mig





Om nån ville veta...

Parfym: Clean, fresh laundry
Ansiktsrengöring: Darphin och Mary Kay
Ansiktsvatten: Darphin
Ansiktscreme: Mary Kay
Ögoncreme: Darphin samt forever
Ansiktspeeling: Darphin
Foundation: La Prairie och id mineralfoundation
Rouge: Id och solpuder från id samt isadora
Mascara: Estée Lauder, double wear
Ögonskugga: En mörk id, samt en ljusare från Tromborg
Lipgloss: Makeupstore
Deodorant: Just nu ldb, olika från gång till gång
Shampoo: Matrix,
Balsam/inpackning: Matrix esentials
Torrshampoo: Ref
Hårspray: Klippoteket samt matrix

Lördag

Igår hade jag en huuur mysig kväll som helst med Isabelle. Vi åt och drack gott, tittade på let´s dance och populärmusik från vittula, sen åt vi en himla massa mörk choklad och pratade hela natten lång! Vill tacka Isabelle för den mysiga fredagkvällen. Jag älskar dej! ♥ Kan lägga upp lite bilder från gårkvällen senare.

Idag har jag varit uppe hyffsat tidigt, tränade med Rebecca på friskis, sen gick jag hem. Var ganska mycket folk där idag. Lördag, de flesta är ju lediga ;)
Nu tänkte äta lite lunch, sen ska jag och mamma till Lidingö. Jag ska slinga håret och mamma ska hjälpa mormor med någonting.

Hörs senare!
P&K, Helene




90-tal

Ligger i sängen och ska straxt sova, bara kolla ett SATC-avsnitt först tänkte jag.
Har tillbringat en del av kvällen med att lyssna på gamla skivor från lågstadiet. Jag får sånna flash-backs! Till flera av dessa låtar stod man och dansade, hihi...
Två av favoriterna var "ohh ah..." och "dup i dub" ....åå, känns som om det var igår!





Depp

Ååå, idag är en sån där jobbig dag. Är hur trött som helst och orkar inte göra någonting! Längtar bara tills imorgon, då det är fredag och helg!! Varför ska vissa dagar bara var så jobbiga? Mycket att göra och inte på humör för någonting...usch

/Helene

I taket lyser stjärnorna






Idag har jag både skrattat och gråtit. Filmen var hus bra som helst!  Rolig och sorglig. För er som inte sett den måste se den!

//Helene

Biomys

Nu ska jag äta något snabbt för sen ska jag och Lise iväg till Kista och kolla på bio, i taket lyser stjärnorna. Fick en biobiljett av farfar innan de åkte till Thailand och den går ut idag så kände att den behövde utnyttjas. Länge sedan jag var på bio, så det ska bli kul!

Hörs kanske sen!

//Helene


090204

Nu kom jag hem för ett tag sen och sitter å kollar på Björn Gustafssons- ett livsverk, med mamma. Jag älskar Björn! Underbart att roa sig med honom.

Dagen i skolan gick fort, försökte sälja lite biljetter till skivan också, men folk tar ju inte med sig pengar till skolan, så det är synd. Aja, hur som helst. Är du sugen på att gå på vår skiva, som för övrigt kommer bli den BÄSTA, så säg bara till! Den 27 april på resturang södermalm, ett stenkast från medborgarplatsen!

Nu ska jag nog ta mig ett litet mellanmål, en kopp te eller något. Ha en fortsatt bra dag!

//Helene


090203

Hejhej!
Avbryter mitt i lakanbytandet för ett litet blogginlägg. Kommer nog sova extra gott i natt då laken är helt nya och fina.

Idag fixade jag det äntligen. Passet. Tidigare har det varit så att mamma följt med mig och Lise samtidigt, men Lise hade redan sitt ixat så jag fick klara mig på egen hand. Följde hitta.se;s vägbeskrivning till Polishuset i Sollentuna, men då de håller på att bygga om och grejer höll den inte rikigt, så  yrade runt ett tag. Och herreguud, så jag ser ut  på bilden på passet, Ser typ....kriminell ut?.

Åkte förvi Mio på vägen hem, då jag skulle svänga förbi Emilie för att hämta teoriskivan som Andreas lånat och Jocke ska låna. Och jag får så mycket ideér om hur mitt hemska se ut. Nu vet jag nästan precis. Små oklara saker bara. Jag älskarju den bondromantiska lantstilen, fast ändå med små lite modernare inslag. New England med Lexington är så himla vackert! Jaja, hur som helst. Jag har börjat samla på mig lite porslin från Mateus och handukar från Gant i alla fall. En liten bit på vägen. ;)

Nu ska jag fixa klart sängen, och sen kolla på Victoria Silvstedt- my perfect life. Ojoj, klockan är redan 22,40

P&K
Helene


Romme

Idag var det uppe tidígare än tuppen. 05,50 steg jag upp ur sängen. Juh! Dagen har varit jättebra, väderet alldeles underbart! Dock någon kallt, men men... man kan inte få allt ;)
Är trött efter en lång dag, så nu ska jag sova. Godnatt allesammans!

//Helene

 




Skor

Hej där!

Söndag idag. Romme imorgon. Kul!
Idag har jag inga stora planer, tror jag ska ner till friskis med  Rebecca vid halv fem. Annars vet jag inte vad som händer. Något kul borde man väl hitta på ;) Ska nog i alla fall kolla på Björn Gustafssons; Ett livsverk, som mamma kom hem med igår ;) Han är ju så underbar...Björn Gustafsson.

Igår åkte jag och Lise till Outlet, skulle kolla skidbyxor eftersom att mina blivit snodda. När jag är på outlet kan jag bara inte låta bli att gå in på Vaga Bond. Och dom hade jätterea, så ja...det blev några par skor.... Ååå, alla var så fina. Kan jag trösta mig md att; jag tycker ända att man ska passa på medan det är så mycket rea och allt så billigt? Eller? Det kan jag väl?

Vi hade gäster igårkväll, Janne, Maria, Jocke och Markus. Det var trevligt, fick hjälpa till med maten, då pappa är sådär med matlagning och mamma jobbade och kom hem senare. Vid två fick jag vara taxi till dem också ;) Gillar att köra runt på kvällarna och lyssna på musik!
Efter igår har jag en stor dröm, som jag bara drömmer och drömmer om!

//Helene


RSS 2.0