En sötnos!

Har ju som ajg sagt tidigare varit med Arilda. Spelade spel, kollade Pippi Långstrump, handlade och sen tog vi kort, ni kan se några av dem alla här nedan. Hon är för söt, den där Arilda! ♥












Se upp i backen, flera hål i nacken...



Igåkväll skulle vi ju haft halv åtta hos mig, det var pappas tur, men Micke och Marie bjöd dit oss så vi åt thaimat tillsammans med dom istället. Glad blev väl pappa för det, hihi...

Har varit i Bruket nu på förmiddagen med Tobias och Arilda, åkte pulka och lite skidor med Arilda, den sötnöten!
Nu kommer hon snart hit igen, har ingeting att göra just nu så roar mig med lite bilder... ASSNYGGA!









(update: Hon är här ;) )


Ni minns, den där lunarstormstiden


Sugen på shopping är jag så det står härliga till! Har sett en sån fin kavaj på H&M, men Emilie den jäveln hann före! Alltså jag passar inte att leva ett liv utan pengar, jag vill spendeeera! MEN bra för klimatet osv i alla fall. Alltid något! Imorgon ska jag och Emilie vara hos Evelina vid halv elva för att kolla lite på hennes hall, blir att sätta klockan alltså ;) Jag vill sova, men är inte trött. Om det är någon där ute som kanske är ute och festar eller bara måste hålla sig uppe så kan den personen få ta lite pigghet från mig, så får jag dennes trötthet. Det vore nått!

//Smurfcoolhelene


Kyckling på freeedag...

Har träffat Emilie och Maria i Jakan idag. Gick runt och strosade ett tag, sen satte vi oss på det där nya Cafét, vet inte vad det heter :P Satt i alla fall där i ca. tre timmar! Tiden bara sprang förbi! Fick skjuts av Maia hem och nu sitter jag och kollar förkväll, finns inte så mycket annat att göra ;) Ikväll är det Solsidan, hoppas på att det lever upp till mina förväntningar, för dom är höööga!

Puss så länge!
Hellebell

Music

Jag har sagt det förr, men säger det igen. Jag diggar denna lååt, den låter så bra i mina öron! Typ Kärlek?! ;)



Veckans mitt

Både igår och idag har jag mest spenderat tillsammans med Evelina. Igår gymmande vi, sen var jag hos henne ett tag. Vi satte igång en stor planering av hennes fina lilla etta. Stackarn, hon får väl inte en syl i vädret när jag är med. Jag tar nästan över hela alltet, trots att det inte ens är min lägenhet. Men jag älskar sånt där, fixa och greja !

Imorse väckte mamma mig, ska börja gå upp lite tidigare på dagarna är det tänkt ;) Åt frulle, duschade fixade mig lite. Gav mig, tillsammans med mamma, ut i snöovädret för att med mina ben ta mig ner till station där jag skulle möta Evelina. Gav upp efter ett tag och tog bussen sista biten. Snöstorm är inte att leka med :P

Mötte min fina vän, vi tog oss till Sundbyberg, kollade Åhléns och Evelina köpte tapeter + några saker på Åhléns. Tapeterna är i alla fall uuuuursnygga ! Kommer bli riktigt riktigt naaajs tror jag. Nej, jag vet föresten ;)!
Vid två hade vi ett "möte" tillsammans med Alex, angående kaffe och återförsäljare.
Snäll mamma som jag har hämtade hon oss i Sundbyberg när vi skulle hem. Sköönt med bil i snöstorm! <3

Juste, dom ringe från Nannynu igår, nu kanske det börjar närma sig. Hoppas det!


Kram från en tjej med jätteoskön huvudvärk (läs; Helene)!


R.I.P 26/1 2010

Idag vid 11.20 lämnade min gammelfarmor Oma Maria oss. Morfar ringde nu ikväll och berättade det för oss. Tänker på morfar, mamma, moster, morbror och alla de som hon betydde väldigt mycket för.
Du var den gulligaste lilla tant jag visste! De starkaste minnerna jag har från dig är att du ofta stod och lagade mat, gjorde dig fin med massa guldsmycken och var så otroligt givmild. Kommer ihåg när du var i Sverige när du fyllde 90 år, man kunde tro att du inte var en dag över 60 med de äventyr som du fick vara med om. Sen så sa du alltid; hoppa-la!
Du kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan Oma! ♥


Mamma tillsammans med fina Oma. 99 år på denna jord fick hon ♥


Ge mig vatten, här har vi bloggtorka!


Ja, jag har ingenting att skriva om. Vill så mycket just nu, men det händer ingenting! Tänker på allt jag vill göra, allt jag vill ha. Varför kan inte alltid allting vara toppen? Får väl lyssna på musik och vara glad! =)

//Helene

PS. Jag mår illa...


Det är söndag idag, glöm inte väckarklockan imorgon



I fredags
fick vi trevligt besök av Sanne. Åt god mat + semla hela familjen, tittade let´s dance och hade det allmänt trevligt. Låg och pratade ett tag innan lampan släktes. Skön och trevlig fredagskväll!

Igår sen tog vi en promenad på förmiddagen. Det var väldigt härligt väder måste jag säga! Bakälskare (alltså baking, inte baken) som vi är så drog vi igång ett litet bak när vi kom tillbaka från promenaden. Lyxiga chokladmaränger, rikigt goda blev dom! Mums! Mamma var hemma vid tre och då drog jag, Sanne och mamma till Ikea en sväng. Köpte inga större saker, utan bra-att-ha saker och lite annat smått och gott.
Lise hade bestämt att göra en tre-rättersmiddag till familjen så vi njöt av en god middag tillsammans! Hon bjöd på någon typ av bruschetta till förrätt. Pasta med champinjonsås till huvudrätt. Och vit choklasmousse till efterrätt. Medan vi satt och åt den väldigt goda middagen så bestämde vi att vi ska köra en egen "halv åtta hos mig-tävling". Eller det blir ju "halv åtta hos oss". Lise har nu haft sin lördag, nästa lördag är det pappas tur. Ska bli väldigt spännande att se vad han bjuder på ;) Annars så gjorde vi inte så mycket mer, kollade beck och så. Både jag och Sanne var nog rätt trött så vi somnade rätt fort.

Idag skjutsade jag först Sanne till stationen vid ca elva. Sen ar jag inte gjort så mycket. Hjälpt till lite här hemma, gjort lite bokföring, lagat middag (soppa...mums!!!). OCH självklart kollat Johan Falk!!!! Så j*klans bra!

Imorgon ska jag också göra lite bokföring, hann inte speciellt mycket idag. Har planer på att sätta upp några tavlor i mitt rum också, får se hur det blir med det.

Nu ska jag väl läsa eller något så jag blir lite trött och kan sova.
Puss och godnatt!

//Helene


Reklam!

Ja, jag tänkte göra lite reklam här i min lilla blogg. Min kära syster, bloggade ju för mig när jag bodde i London, men sedan slutade hon när jag kom hem. MEN (ett sort men), nu har hon börjat igen! Så besök hennes blogg och släng in en kommentar vettja, då tror jag att hon blir glad. Det var allt för nu. Slut på reklamen!

Pusss


Jag tycker att hon är rätt snygg på den här bilden, eller i alla fall i det här formatet ;)


Hipp hipp hurra, för denna tjej idá!


Nu när klockan slagit tolv, och mer därtill, har det blivit ett nytt datum! Den 22a Januari, och det betyder att bästa Emilie har födelsedag! Och inte vilken födelsedag som helst, utan det är hennes 20e! Tänka sig att detta år är året då vi alla 90ior blir hela 20 år. Tiden går så extremt snabbt. Läskigt!

Men jag vill i alla fall önska denna fina och bra tjej en jättebra födelsedag. Hoppas att din dag blir den bästa!



Jag tänker på dig idag sötnos!
Ringer sen och kollar om du fått några roliaga presenter!


Helenes dagar

Okej, dags för uppdatering av Helenes liv de senaste dagarna! Har lovat Evelina ett inlägg innan hon vaknar imorgon, så det är lika bra att skriva det nu ;)

I söndags så träffade jag Sanne! Åkte till Kista och kollade runt. Fick med mig ett par skor, och hon lika så + en mössa. Lagom kul var det att träffa Sanne då hon var brun som en pepparkaka efter sin vecka på Gran Canaria. Hon har en tendens somjag inte direkt har, bara hon visar sig i solen får hon extremt mycket färg. Såå orättvist! Menmen... efter kista åkte vi hem till farmor och åt pannkakor. Farmors pannkakor är B-Ä-S-T! Snabba Cash stod på lisan efter det tillsammans med Pappa, Love och Lise. Den var bra, men trodde faktiskt att den skulle vara bättre!

Sanne sov kvar hos oss, men hade skola dagen efter, så hon var tvungen att åka hem rätt tidigt. Skjutsade henne till stationen i alla fall, sedan joinade jag sängen igen. Sov några timmar till, vakande, fixde lite här hemma, sedan hämtade jag Lise från skolan. Hem, packa ner lite saker för övernattnig hos Sanne. Trevlig kväll med god mat, lite flams och fotografering!

Vi segade hela tisdag förmiddag, sedan åkte jag hem till kära Stäket vid ca tre. Hände nog inte så mycket mer den dagen vad jag minns.

Jag ska ju börja göra mammas bokföring, så på onsdagen kom Lena och visade lite mer om allting. Trots att jag pluggat bokföringi gymnasiet så har jag glömt en heel del akn jag säga. Men med lite repetion ska det nog gå bra hoppas jag!

Idag har jag varit nere på gymmet tillsammans med Isabelle och Evelina. Kan satsa en tusing på träningsvärkimorgon! Annars har jag och mamma varit en sväng i jakan. Jag är såå grymmt sugen på shopping, så jag vet inte vad jag ska ta vägen !!! Hjälp mig!
Juste, åt årets första semla idag också, inte illa ;)

Imorgon är det fredag, då är det dags för fredagsmys, om så är det sista jag gör ;)

Puss och kram från mig

PS 1. STORT TACK till Alexandra som fixat min bloggdesign så fint ! ♥

PS 2. Jag kunde ha fått jobbat som vikarie i tisdags, men allt blev lite knäppt. Lite av ett missförstånd. Typiskt! DS


Tummis

Tummen på att jag ska blogga ikväll! ;)


Saturday

Lördag idag. Inte så många timmar kvar på denna dag/kväll. Egentligen lite sorgligt att aldrig den 16e januari 2010 aldrig mer kommer att existera. Vi borde sluta räkna år, då skulle vi inte bli äldre heller, haha.. Alltså jag har lite ålderskris tror jag... Aja, slut på onödiga tankar och funderingar.

Som vanlig hemma i familjen Hagström så spenderades denna helgförmiddag, liksom många andra helger framför TVn och alpina världscupen. Dock vaknade jag inte av att pappa sitter på nedervåningen och skriker, jag blev väckt innan det började. Som skidfamiljsnördar så får man inte missa en världcuptävlig, eller i alla fall inte enligt pappa ;) Anja körde till sig en tredje plats, är ju alltid kul när det går bra för svenskarna ;)

Vid tre-tiden åkte hela familjen in till staden. Vi skulle först till alpingaraget och sedan till trebutiken vid stureplan där de skulle fixa min mobil. Jag var ju inne med den i torsdags och mamma hämtade den i fredags, men när hon kom hem med den funkade i alla fall inte. Såå typiskt! Så det var bara att åka in med den igen. Denna gång ska dom skicka iväg den på lagning. Hoppas verkligen att den kommer funka sen, jag kan byta mobil i april med mitt abonnemang, men jag klarar mig inte utan i över 3 månader...! Aja, nu har jag en ashipp (not) mobiltelefon. Men måste sägaatt jag är glad bara jag kan ringa och skicka sms för tillfället ;) Slutpratat om en trist mobilhistoria! Anledningen till att vi åkte in till stan var främst för att gå ut och äta familjen tillsammans. Vi åt påhard rock och deras goda hamburgare, snacka om att bli mätt! Tur att vi inte tog oss en förrätt, och efterrätt var ingen utav oss sugen på!

I övrigt så är jag ressugen !!!

Det var allt för mig, tack och hej leverpastej!
//Helene


Snabb varen!

Dagen har bara svischat förbi idag...! Vet inte om det är bra eller dåligt. Spelar nog ingen roll. Har inget intressant att komma med egentligen, lägger upp lite bilder jag tog idag istället. Kram!








Jag tror att ag är den ända som verkligen gillar vinter. Tycker det är ättemysigt!


Torsdag

Nu äntligen har jag lämnat in min mobil! Och det bästa är att imorgon får jag tillbaka den. Så som jag saknat den. Alltså det är sjukt egentligen, men man känner sig helt lost och bortkopplad utan telefon. Ska man möta upp någon te x, så MÅSTE man varkligen bestämma exakt tid OCH plats... men snart så, är det slut på det..äntligen!
Idag har jag i alla fall varit i stan en stund med Jessica. Vi gick först med min mobil till tre vid stureplan sedan tog vi oss till kungsträdgården för att åka skridskor. Kallt men kul! Filmade lite, kan lägga upp sen kanske...:)
Juste, mötte både Crippa och farmor idag. Har inte sett Crippa sedan innan jag åkte till London, vilket var ett tag sen! Var kul att se någon från gamla gymnasietiden, jag längtar såå himla mycket tillbaka. Fast kanske inte kan säga längtar, jag menar den tiden kommer ju aldrig tillbaka, men jag saknar den ♥. Farmor är söt hon, hon fixar och donar med papper hit och dit för mig. Fick också en "fikaslant", som hon kallar det. Blev ingen fika = pengar till skidskor + spara. Jag är riktig fattiglapp för tillfället!
Det är väl i stort sett min dag, mamma hämtade upp mig i Sundbyberg med bilen så salpp tåg + buss, mycket skönt! Spelat kort och sovit en stund framför brasan har jag också hunnit med.

Imorgon har jag inga större planer, skönt faktiskt!
Sov så gott och dröm sött!

/Helene ♥

 
Min fina Jessica och jag


Helenes onsdag

Väcktes av Coldplay idag. Gick upp. Tog en dusch. Gick till bussen. Åkte med tåget. Gick av i Jakan. Träffade Fanny. Fikade på Waynés. Ja, ungefär så har min dag sett ut. Riktigt intressant må jag säga ;) Fast har varit lite duktig också, har ring ett samtal angående jobb. Nu hoppas vi på det bästa :)

Måste passa på att gratta Johanna som fyller hela 20 år idag !!! MEGASTORT grattis till henne!

P&K


En bra dag ♥

Har idag haft en urmysig dag med mina kära Vänner Emilie och Isabelle ♥. Fick en fin försenad juls av Isabelle, ett par trosor och ett gulligt halsband! Taacck för det söta du! ♥ Vi var först ett atg hemm hos mig och pratade och hade oss. När vi blev hungriga blev det donken för en happy meal! Inte illa ;) Innan denna dag hade jag inte större förväntningar på detta år, men nu kan jag helt klart säga att vi fick något som lös upp vårat år, eller vad säger du Isabelle? Att jag och Evelina smider lite planer gör ju saken inte värre. Nu håller jag mina båda tummar!

Ska snart sova! Imorgon ska jag träffa Fanny och ringa lite jobbsamtal, hörs då igen ;) Kram


Så får man Helene lost...

Om ni någon gång vill göra mig lost, så följ listan nedan:

* Få mobilen att dö
* Hemtelefonen ska inte fungera
* Internet ska sluta att även det fungera

Om någon har tips på hur man ska få ta på persnoner när detta sker, så ge mig Ert tips tack! Det tar tacksamts emot ;) Är nu glad då i alla fall hemtelefon och internet fungerar, MEN saknar fortfarande min mobil! 

//Helene - den losta

PS. Imorgon ska jag förmodligen träffa Isabelle och Emilie, mina små skruttar! ♥



Söndag, utan söndagsångest

Jag har haft en bra helg! Igår var jag i stan tillsammans med syster och mamma. Jag skulle byta en julklapp som blev fel och Lise skulle få ett par jeans.

Idag har jag varit med fina Evelina större delen av dagen, mysmys! Vi gick först ut och fotograferade lite, det är ju så fint nu när vi har snö ute. Kände att man måste ju passa på ;) Senare - Våfflor är mums tänkte vi, och vips så fanns nygjora våfflor på våra fat tillsammans med sylt och grädde. Inte fy skam det inte ;) Som planerat spelade vi även sällskapspel, blev nya monopol. Vann vet jag faktiskt inte vem som gjorde :P

Jag och Evelina har även stora drömmar, som vi mer än gärna vill uppleva tillsammans!

Ha det gott!
Helene

 

 


Taaaack söta du! ♥

Jag känner världens bästa Lisa! ♥


...men då behöver du ju pengar...


Men hallå, ja jag vet att jag i detta fall behöver pengar, men, Jag vill resa! Har nog egentligen ingen större betylse vart eller hur länge. Är sugen på att åka och hälsa på Lisa, Martina och Sara i London nu i vår. Sen vill jag till Kina! Och till Paris. Och till New York. Och till Thailand. Och till Kambodja. Och till Hawaii. Äsch, är nog lika bra att ta en jordenruntresa helt enkelt! ;) Någon som är på ?

  hawaii.jpg Hawaii image by garrison_ford
  



Bröd med frukt och sånt...

Det är klart! Och det blev gott! Riktigt gott! Nu kommer min lilla mamsi att bli glad tror jag. Puss på det!

 


Kyckling på fredag...

Fredag idag. Skönt kan tyckas. För mig som är "ledig" har det ingen större betydelse mer än att alla andra också är lediga nu när helgen kommer.

Igår var jag och såg så olika på bio med mina kusiner Martina och Linnea. Den var bra! Svullade i mig en hel påse popcorn också!

Nu vet jag inte mer vad jag ska säga. Eller jag längtar till om ca 25 minuter, då mitt bröd i ugnen förhoppningvis är klart. OCH förhoppningsvis smakar det gott också. ;)

Puss så länge!
Helene


Trettondagjul

Är det bara jag som tycker att tiden går extremt fort? Jga menar nyss gick man och längtade så efter jul och allt mys runt om kring, och nu är är både jul och nyår över och vi är redan inne på sjätte dagen detta år, 2010. Sjuk enligt mig !

Jag åkte tillsammans med min familj upp till Järvsö några dagar mellan jul och nyår. Jättemysigt, men himla kallt! Vi åkte inte utför en ända gång, det blev bara skidor på längden ;) Men nu har ju den kalla temperaturen krypit ner i landet och vi har nästan lika kallt här hemma.
Vi har släkt i Järvsö och det är alltid kul att komma dit, blir dock inte alls lika ofta som när vi var mindre. Synd kan tyckas, men kul då det blir av.

Annars har jag mest tagit det lugnt, firat nyår, spelat en massa sällskapspel, varit ute i det fina vädret. I söndags åkte jag, Lise och Love pulka tillsammans med Tobias och Arilda i bruket! Askul ju !

Planerna för veckan är väl att träffa lite vänner och sen försöka hinna gå på bio med Martina. Det var länge sen!

Love, Helene

PS. Jag vill ha världens finaste jacka !!! PS 2. Jag är väldigt fattig!










Årets första inlägg!

Hoppas att ni alla hade en bra nyår och fick en bra start på det nya deceniet !


RSS 2.0