Sockerrussin

Hej och hallå! Å, vi kände oss rätt duktiga igår när vi var på plats på hotellet. Allt har gått så bra. Sov tre timmar på flygplatsen på en soffbänk. Kände mig som en sunkboll när jag vaknade. Sanne sov inte fullt lika mycket som jag men lite mer på flyget. Flyget blev förresten lite försenat redan innan vi kommit på det. Varför vet vi inte. Den över nio timmars långa flygresan hit till Seattle gick bra. Vi fick pizza och glass på flyget och jag tittade på Ice Age 3. Vi satt brevid ett hak svenskt par som gav oss lite olika tips. Vi var lite nervösa att formulären som vi skulle fylla i skulle vara fel ifyllda och att vi skulle behöva göra om allt, men allt gick utan problem Och väskorna fick vi efter en tid. Innan vi förstod att hyrbilsfirman vi bokat bilen igenom hade ett annat namn här i USA så åkte vi upp och ner med hussen för att hitta rätt. Tillslut så fann vi det, dock med hjälp. Men vad gör det?! Den stora hyrbilsmannen tyckte vi behövde en större bil med mer komfort för vår långa resa, men vi tyckte att det är skönt med liten bil. Inte heller ville vi ta på oss några extra försäkringar. När vi kom ut i garaget där alla bilen fanns var alla copmactbilar slut och där stod iställen en midsize. Den enda. Vi fråade hur vi skulle göra nu och en tant från Asien pekade att den där gråa bilen är er. Ni fick en free upgrade, det finns inga compactcars kvar. Vi började skratta båda två och kände att bilen ät rätt stor. Vi ville Liksom ha en liten sak. Men nu fick vi istället en stött sak. Det kommer nog gå bra ändå, men det var ändå så kul för vi tänkte oss den minsta minsta bilen. Mé allt som ska shoppas så är häl en stor bil bra, hihihi... Eftersom att jag nu bloggar från mobilen med vårt trådlösa internet så kan jag inte visa er några bilder. Lovar att visa sen! Vi har också fixat ett ko tabeller så att vi kan ringa här. Middagen igår blev en otroligt god pasta på pizza hut. Somnade gjorde vi innan åtta. Vaknade idag vid halv sju. Då blev det våfflor till frukost. Och flingor som vi trodde var typ fiberflingor. Tänkte att det är väl lite nyttigare. Men såklart så var de dundersocktsde och så även russinen som fanns i. Hej sockerland!! Nu ska jag duscha sedan ska vi fara till Vanvouver!

I Amsterdam

Hej alla glada!

Just nu befinner vi oss i Amsterdam. Resan hit gick bra, men vi var ca 15 minuter försenade fast piloten sa att vi skulle bli en kvart tidiga, hehe... Luftgropar fick vi också känna på i slutet av resan. Tummen ner för två flygrädda. Tur att vi har varandra så att vi kan hålla hand, hihih....

Jag har i alla fall fått gratis internet här av en snäll dam på flygplatsen. Nu tänkte vi leka uteliggare i ett hörn eller något. Vi börjar känna oss rätt trötta även om vi sov smp korta stunder på planet. Imorgonbitti innan avfärd blir det nog starbucksfrukost. Eller godisfrukost ;)




Såhär fördriver vi lite tid...hihi


Resrutt !

Nu har dagen D kommit. Jag är inte rikigt klar med allt, lite småsaker kvar att fixa, men sen är jag nog redo! Är tillbaka igen den 22a juli. Igår ringde Gunnar, farfras kusin från Sacramento som vi tänkte bo hos nån dag. Han är så om sig och kring sig. Han har skickat kartor och informationsböcker som vi ska ha när vi kommer ner.

Resrutten för er som undrar ser ungefär ut på följande sätt:
28/6 20.00 Arlanda - 22.00 Amsterdam. Mellanlandar där.
29/6 11.30 (lokaltid) landar vi i Seattle.

Första natten kommer tillbringas i Seattle för att sedan tas oss upp till Vancouver. Tillbringar några dagar där, sedan ner till Seattle igen. Vi kommer att ta kustvägen ner till SanFrancisco, stanna där vi känner på vägen. Bo i Sacramento sedan iväg till Las Vegas. Ner till San Diego och sedan upp till Los Angeles. Där vill vi bo lite längre. Hem åker vi den 20/6 från Los Angeles. Mellanlandar i New York där vi har ca 10 timmar. Tanken är att ta sig in dit och fördriva tiden. Och det lär ju inte vara så svårt. Hemma är vi igen den 22a juli 9.30.

Tänk på att vi ligger 9 timmar efter er i tid. Alltså landar vi den 21a, 20.30 svensk tid i Seattle.

Nu ska jag betala räkningar och fixa det sista. Ut i solen en stund vill jag också hinnna med ;) - H


Livet har sina goda stunder. Och så även mindre goda.


Efter en mycket speciell dag på jobbet, då jag är glad att mina arbetskompisar är så himla bra slutade jag tidigare. Åkte in och mötte Lise i stan, satt i humlegården ett tag, men regnet och åskan kom så vi tog bussen till plattan. Mötte upp Filippa och Ebba för att ta spårvagnen ut till gröna lund. Vi "firade" soldagjämningen med femkamp ! Började med att äta. Och kllumpig som jag är så slängde jag iväg mitt femkampshäfte i papparskorgen på hamburgreresaturangen. Vilket jag kom på när vi gått där ifrån. Smart chey! Fick be persnoal om de kunde öppna upp papperkorgen så att jag kunde leta. Tänk er då att restaurangen är full med folk samt att det har fyllts på med ännu mer sopor efter det. Men killen som jobbade där var så gullig och tog på sig arbetshanskar och började gräva. Hehehe,,, som tur var hittade han det, precis när han tänkte ge upp. Hade blivit en rätt sunkig hamburgare förr 200 kronor annars. :P

Första femkampsgrenen vann jag ! :D Yeeey, jag blev utsedd till bulldog. Om det nu är någonting man vill bli, ja, det vet jag inte, men bäst var jag, haha. Lise tog hem hela femkampssegern, och jag kom 2a. Filippa 3a och lilla lilla stackars Ebba kom på 4e plats. Insane och Katapultens stolar satte jag mig i och for iväg mot himmelen för en stund. För mig är det helt fantastiskt. Jag blir så lycklig !

Tack för att ni gjorde min dag fin trots att den inte började så bra ♥ - H


Helenes lördag

Fick en sms tidigare i veckan av Lise med frågan "ska vi shoppa nån dag?" Ni som känner mig vet att jag inte tackar nej till det, hehe... Fast eftersom att jag måste hålla hårt i mina pengar inför resan nu så skulle jag mest vara som en personal shopper åt Lise. Lika kul när jag är med och andra handlar som om jag handlar åt mig själv. Nästan i alla fall.
Igår åkte jag och Lise in till stan. Evigheter sedan jag var i stan känns det som! Lise fick med sig massa fina saker hem. Och så även jag. MEN bytte en kofta på h&m, så hade lite tillgodo. Blev ett par ljusrosa chinos, vanliga leggings (mina slits alltid ut!), samt en bh. Och ett nagellack. Nöjd. Nu är det absolut köpstopp fram tills den 28e. Jag menar, det är 9 dagar kvar så hur svårt kan det vara?!

Tjejerna kom hit på kvällen för tacobjuning. Lite försenat födelsedagsfirande. Mys med middag ute på altanen i solen. Jonas, Crippa, Putte och Ted kom förbi någonstans mellan huvudrätt och efterrätt. Även Damon, Lise, Ebba och Filippa kom inrullande lite olika tider under kvällen. Av nästan lite av en tratition, så körde vi gemkamp. (Läs trekamp). Bad senare på kvällen. Samtal i uterummet. Timmarna flög förbi. Vid strax efter fem kom jag i säng efter att ha fixat i ordning hemmet till sin rätta ordning. Då kvittrade fåglarna för fullt och morgonen var redan här. hehe. Vaknade idag pigg 12.30. Ringde Sanne och nu är även bilen vi ska fara runt i, i tre veckor bokad. Det börjar ordna upp sig :D Yeey ! - H




Bilder från Isabelle


22 dagar, 19 minuter och 44 minuter

.. då smäller det ! Då drar vi till USA och Seattle! Att bila i Karliforninen är en dröm som går i uppfyllelse. Ska bli helt fantastiskt. :D

Annars sedan sist? Ledig långhelg och jag har sovit ut på dagarna. Mitt bästa. Hade lite minifirande av mig eftersom jag fyllt år i igår. Moster dansade helt underbart på altanen till danza kuturo. Åkt en minisväng med mickes båt, handlat och pysslat till studenten, färgat ögonbrynen, gjort pajer och lite sånt fix och trix har jag även sysselsatt mig med. Imorgon ska jag fortsätta bakandet. Och befinna mig i solen för ett tag.





00.14

Nu är det klart! Nu är det bokat! 28 juni- 20 juli befinner vi oss i USA !!!! Jag och min vapendragare Sanne. Galet!


Här kommer vi :D ! tjihooo!


Stinsen

Lise har precis gjort hamburgare till mig och henne. Snart ska vi iväg till Stinsen. Lise jobbar så jag fördriver tiden där så länge. Jag har några ärenden att göra, på bland annat Panduro. Det blåser rätt mycket idag så en innedag idag blir bra. Helt fantastiskt att vara ledig 5 hela dagar!! - H



Vink vink med stora handen, ;)


RSS 2.0