Skapa


Hämtar smågrannarna idag. Sen hem för middag och målning av stolar. 2 stycken helt klara nu! Bara 2 kvar. Någon gång i livet ska jag ha en riktig skaparverkstad i mitt hem. Där allt man kam önska finns, där man kan sy och pyssla, måla och klistra. Rummet ska vara stort och ljust. Det ska vara "nedkladdat" med färg så det syns att "här har det skapats"!

Apropå skapa så "byggde" vi upp en kiosk på skolan idag. Barnen gick skattjakt och sedan fick de köpa glass för guldmynten de samlat ihop. Jag va kioskgumma och barnen kunde välja på massor av strössel och såser till deras glass. Våra elever måste älska vår verksamhet vi har på skolan.


Måleri


Så fort solen kikar fram så liksom ökar energin i mig. Jag har de senaste åren märkt hur mörkret påbörjar mig. Jag blir trött och orkeslös. Idag när solen kilade fram så kände jag för att ta tag i saker. I somras fick jag fyra trästolar av Linda, en kompis. Dessa 4 stolar började idag sin förvandling till att bli vita. Ni som känner mig vet att jag gillar att pyssla, så detta känns nu som ett härligt projekt att ha framför sig.


Hej!


Trodde jag skulle få igång bloggen där ett tag, men efter ett ynka inlägg tog det stopp. Gör ett nytt försök.

Åkte in till Åhlens med syster på f.m. Har samlat kraft typ hela veckan för att prova ut ett par jeans. Prova jeans är nog bland mitt värsta. Av och på. På och av. De flesta paren är ju fula på en också. MEN! Jag hittade ett par. Ett par från Lee. Lycklig för det. Är ingen jeanstjej egentligen. Är mer strumpbyxetjej. Klänning och sånt. Bra mycket bekvämare ju!!


RSS 2.0