IQ

Gjorde precis ett IQ-test..hihi

Helene du har

113 i IQ


Ditt resultat är bättre än 71% av befolkningen.

 

                                                                             


!!!

USCH för "den" typen av människor!
Har dom inget bättre för sig?



summering

Jag har varit alldeles för trött för att blogga de senaste dagarna, men summerar helgen nu istället :)



I fredags gick jag och lise upp tidigt för att sjunga ja må hon leva för mamma som fyllde år, sen gjorde vi en jättegod frukost till henne. Pappa hade dukat fram på bordet innan han gick hemifrån, och vi jag och lise fick en varsin trisslott, medan mamma fick biljetter till Sissela Kyle. hihih,  vi vann faktiskt 50 kronor var också! alltd något... Sen var det sista skoldagen innan helg, men framför allt lov. Jag har nog aldrig sett fram emot ett lov så mycket som då tror jag. Kände mig så gladare än på länge! Efter skolan körde jag iväg till outlet (sjukt vad bilar!!), men skjussade hem Isabelle, Crippa, Jonas och Anton först. hihi :) Jag skulle till platagen och köpa en blomma till mamma eftersom att hon fyllde år.
Mormor, farmor & farfar och kusiner kom för att fira lilla mamsen :) mysigt hade vi det! Mamma fick en massa fina presenter, av mig fick hon en big popper. Tyckte det kunde behövas eftersom att hon poppar popcorn väldigt ofta.

I lördags skjussade vi pappa och Lise till Jakobsberg där deras buss skulle gå ifrån. De skulle till Österrike för att åka skidor med alpina klubben. På söndag är dom tillbaka igen :) Jag och mamma åkte hem sen och segade ett tag, men tog cyklarna och cyklade iväg till konsum för att handla lite. Evelina kom vid sex nångång och åt med oss. Vegetariskt lassagne, hur gott som helst! Vi kollade sen på sjtärnor på is och poppade popcorn, åt lite godis och sen hade Evelina bakat kärleksmums, mums! HAHA, jag och Evelina började längta så mycket efter julen så vi lyssnade på julmusik och kollade gamla julkalendrar på youtube :) hihi...

Igår blev en lång dag kändes det som, efter som att klockan skulle ställas tillbaka ;) På förmiddagen var jag och mamma ute och gick en mil vid ängsjö ;) Tog nästan två timmar...
På eftermiddagen åkte vi iväg till Kista, jag ville kolla på en mössa, men den fanns inte, tyvärr. Får fortsätta kolla vidare...
Istället köpte jag en blus på Gina för 49.-. billigt och bra! Mamma köpte en ursöt klänning och jag fick en doftsak till mitt rum. Jag har märkt att gå i Kista blir man väldigt väldigt trött utav. Det är så mycket människor och så gapit jämt. aja,...
Hemma kollade vi på ensam mamam söker och sen skulle vi kolla på andra avenyn i mammas säng, emn jag somnade med kläderna på och vakande idag med dom på ;) HAHA

Nu sitter jag och har ångest för Religionen, måste få klart den så fort som möjligt,men det är ju så trist :/ Fat jag måste nog hoppa in i duschen nu, ska snart i till stan och få massage, har fått nått konstigt i ryggen tror jag..

Kram så länge!
/H


.

Ge mig lovet idag istället så jag slipper morgondagen!

/H


!

Nej, nu får det räcka...!



081020

Hallå där! :)
Måndag nu igen... skolan var rätt okej, men längtar så himlamycket till lovet nu.

Nu har jag precis ätit middag, lövbiff ;) Tänkte fortsätta lite med matten eftersom att det är prov på onsdag. ojoj! Problemet är bara att det inte vill fasta i mitt huvud! Jag tror att hjärnan redan är för full, skulle nog behöva tömma den lite ;) Aja, ... nu ska jag sätta igång!

.... och GRATTIS FILIPPA PÅ DIN 18 ÅRSDAG IDAG!!! :D ♥

/H

-

-Jag tror man måste göra misstag för att komma dit man vill
(Ändå kan jag inte låta mig själv begå dom)



lördag & söndag

Ååå, nu ligger jag i min nybyttlakande säng, det är hur skönt som helst! Ska skriva en sak på datorn och sen kolla andra avenyn ;)
Idag har varit en rätt seg dag. en helt vanlig söndag helt enkelt. Skulle vara duktig och plugga matte, men helt omöjligt utan räknare, får vänta med det tills imorgon istället.

Igår var jag och Lise i stan, mötte mamma som jobbade och fick ett par jeans var av mammsen. tack så jättemycket! Sen fikade vi på Åhléns. Jag åt en räk - och kräftsallad. mm, så gott det var!
Efter fyra nånstans kom jag till Emilie, gud sån fin lägenhet hon hade, badrummet var verkligen fint! Jag, Emilie, Isabelle, Johanna och Evelina åt en paj, skitgod! Tacopajen var bäst...
Johanna, Evelina och Emilie skulle ut sen men jag och Isabelle drog hem. Mötte Uffe & Corinne på tåget och vi fick sällskap hem. hihi....

Neej, nu ska jag kolla på andra avenyn. Ciao och god natt!
/H

Bilder är roligt

Satt just och kollade igenom lite gamla bilder och hittade bland annat dessa fina bilder ;)













'




På torsdag är det fem år sedan vi åkte till Thailand... hihi..tänka sig. så tiden går fort!

Ibland är det tur att man har körkort...

Det bästa på hela dagen var nog att få lämna in uppsatsen (även om jag inte är nöjd med min). Nu kan jag äntligen släppa den,och börja tänka på andr arbeten.
Har i alla fall varit hemma idag. Mamma var ledig idag och jag kände mig inte helt 100 + att jag ville få klart det sista med uppsatsen ;) Hämtade lise vid halv två nångång vid skolan och skjutasde Josefin till stationen. Sen åkte jag mamma och Lise till outlet en snabbis. Lise övningskörde dit! haha! ;) Träffade på Emilie utanför Hemtex för en liten pratstund och sedan åkte vi vidare och handlade lite mat till middagen ;) Det blev nått kött med typ råriven potatis. Väldigt mumsigt! 
Jag och Lise pumpan som vi köpte när vi kom hem. Den blev jättefin! Och sen innan maten fick jag köra hem en kompis till pappa, som bor i Jakan :)

Kom hem från Kista för ett tag sen. Jag och mamma var tvugna att åka till apoteket där. Pappa hade fårr nått skit i ögat, så han kunde inte se någonting, samtidigt som han inte kunde blunda. Så vid tjugo i nio måste jag köra med gasen i botten för att hinna dit innan nio. Mamma hade druckit vin och pappa såg ingenting, så det blev att jag fick köra och vi hann! Ibland är det bra tur att man har körkort...
Vi köpte ett te också, chokladmint, som jag dricker nu. Gott faktiskt, men lite speciellt. Nu ska jag lägga mig och kolla på nått avsnitt av skärgårdsdoktorn tror jag. åå, så mysigt! Och imorgon måste jag upp hyffsat tidigt också. Jag och Lise ska in till stan. Mamma är på Åhléns imorgon så....
Aja, ha de så bra och kom ihåg! Varannan vatten. Det är en dag imorgon också ;) Hihihi...

/Helene, eller som damon vill säga, Lene :P


   






depp...

Har ni känt den där känslan att man har en klump i magen för att det är så mycket man vill? Att man inte kommer lyckas klara av kraven som finns på en? Att man inte kan åstadkomma det man vill? Att man inte duger som man är? Att allt man gör bara känns surt och trist?
-precis så känner jag nu. hemskt!



ett +

Ååå, har inte hänt mycket alls idag. Kom hem från skolan sen plugg. som vanligt.... usch!
Men fick idag massagde av mamma nere i massagerummet, något som var helt underbart. Annars är det ju nästan bara skolan nu för tiden. Är det verkligen det som är livet ?

/Helene

SUCK!

Jag håller på att gå in i väggen...om jag inte redan gjort det...



:)

http://www.youtube.com/watch?v=jl9IQFCtt5c


Känner mig ungefär som texten säger...

Tisdag

Skoldagen idag har varit kort... skönt!
Åkte till halv nio för att plugga lite imorse, men började egentligen inte förren tio nån gång. Men fick då istället sällskap av syster till skolan :) Vid halv tolv nån gång åkte jag och lise hem, vi slutade båda tidigt. hihi...
Tog mig en snabb lunch hemma och var sedan tvungen att åka till Södermalm för en intervju. Det gick nog bra tror jag! Hoppas på det!
Jag är egentligen inge sugen på att skriva idag, måste få klart rättskunskapen. Säger hejdå istället.
Hejdå!
/Helene

Jag och Lise på väg hem från skolan :)






Bad...

Kom just upp från ett himla skönt bad. Kände mig frusen och tog därför ett varmt bad, med olivolja och grejjer i. Huden blev verkligen jättemjuk. mmm, jag njuter... Lyssnade på musik och tog mig en liten mörk chockladbit till. mums!

mors! nu väntar mitt te...

Nu är du en av oss syrran ;)

Hallå där!
Måste börja med att helgen har varit jättemysig. Jennifer sov kvar här efter att de varit hos oss i lördags kväll. Så igår var vi ute nästan hela förmiddagen. Det var ju sånt underbart väder! Pappa, mamma, Lise och Hanna skulle till ängsjö så vi följde med och var lite i Indianbyn, men tog sen ena bilen hem och lagade lite lunch.
Vid tre var vi i Kista, skulle hämta ut biljetterna till Rally Brudar som vi skulle se med familjen Flinta ;) Vi hämtade biljetterna och gick runt och kollade lite, hittade en jättefin väska som jag bara vill ha! Aja, bion var i alla fall ganska bra, en trea eller något sånt.
Väl hemma var det ingen som var speciellt hungrig så det fick bli lite toast, men det var gott! Och plugget som jag skulle fixa blev visst utbytt mot andra avenyn. Inge bra alls!

    






Ser vi inte ut att ha haft mysigt?

Idag var det första dagen för Lise i UBG, vi började samtidigt så åkte tillsammans till skolan. Men hennes först lektion var inställd så gjorde henne lite sällskap. Efter matten hade vi eget arbete resten av dagen, jag "jobbade" fram till lunch, sen åkte jag Lise och Natta hem, Evelina kom sen också :) Hemma kollade vi på Honey, Gossip Girl och One tree hill. Finns inte så mycket mer att berätta om dagen, har inte hänt speciellt mycket, och varit ganska seg i allmänhet. Jag brukar ju säga att; nu ska jag plugga, och säger det återigen; Nu ska jag plugga! (måste måste måste)

Bye!

Så är det!

Det bästa som finns om man känner sig nere eller seg är att kolla på mamma mia! ;)  Kolla bara här...
http://www.youtube.com/watch?v=7HuFVz3xv50

Fredag & lördag

Igår hade vi marknadsföringsprov som gick huuur dåligt som helst. Inge vidare kul... Jag sa ju att jag inte skulle ha gjort provet. Aja, hur som helst så åkte jag och Evelina till Kista efter skolan. Skjussade hem Johan, Damon & Robin och sen Jessica till stationen också. Snäll som ja är (a) hihi...
I Kista var både jag och Evelina ganska sega till en början, men tog en fika så piggade på oss lite ;) Träffade även på Thowe, hon skulle äta  middag med syskonen. :)
Evelina köpte en en kjol och en väska. Jättefina saker! Och själv köpte jag en vanlig lila tröja, ett nackelack och en plånbok, som jag är något osäker på. men men ....
Väl hemma hade familjen redan ätit så jag åt frmför TV:n. mysigt! Gick o la mig vid kvart över tio eller nått. rättså sjukt, men jag var jättetrött. Är det nästan jämt nu för tiden. väldigt trist...

Vakndade idag vid tio, åt frukost med familjen, men kände mig lite seg så la mig och tittade på att avsnitt av skärgårdsdoktorn som precis tog slut. Nu ska jag ta en dusch och klä på mig. Idag måste det tyvärr bli lite plugg, men sen ska jag baka  hade jag tänkt. Hoppas ni får en underbar lördag! Själv känner jag mig fortfarande lite seg.

Tjohopp!
Helene



så vill jag ha det

Ibland önskar jag att jag kunde tänka lite annorluna än vad jag gör. Lixom ta dagen som den kommer coh stressa inte upp dig i onödan. Nu går jag bara och oroar mig för allt men vad ger det ? Ingenting... men det är så svårt att bara bli så postitv och tro på sig själv helt plötsligt. Önskar verkligen att jag en dag kommer göra det till 100 %. Då kommer jag må så mycket bättre! Kära gode gud....


Ett gjort och ett kvar

BLÄÄÄ BLÄÄÄ VITA LAMM.... nej, nu ska här inte sjungas! Nu ska här klagas! Har idag haft en ganska seg dag och är därför blää. Hade prov i rättskunskap som inte gick nå vidare. BLÄÄ! Jag visste det! (HAHA, jag och Isabelle sitter alltid kvar sist, och så även idag). Har idag haft huvudvärk i stort sett hela dagen. inge kul alls! Har varit som om något stått och bankat med en hammare i huvudet! :/ BLÄÄ! Det positiva var att pappa hämtade mig och Isabelle från skolan. INTE BLÄÄ!
Imorgon är det prov igen, i marknadsföring... allt detta pluggande! Kan det inte hända någon rikigt kul i skolan istället ? Känns som om de sista veckorna har varit helt meningslösa, vene rikigt varför. men någon konstig känsla jag har. BLÄÄ! Hoppas det snart vänder. lovet är jupå gång i allafall. skönt!

Oj, Lise ropar! Det är mat. Hon har gjort spagetti med ost&baconsås. smarrigt syrran!
Skriver kanske lite mer sen.. hihi

hejhoppgummisnopp! (lite kul kan man väl i alla fall få ha, när man ändå tycker allt är så trist?)
/Helene

Oj, nu blev det blandat!

Igår träffade jag ju som sagt Emilie och Evelina. Vi tog en mysig fika på åhléns på plan fyra.  Taack för sällskapet  ♥ .Det är faktiskt jättemysigt där, men många småbarnsföräldrar med huur gulliga barn som helst, så där satt vi och drömde... hihi
Det är helt sjuuk att jag inte träffat Emilie på typ 5 månader ?! Kan inte förstå det än. Nej, det måste helt enkelt ändras!

    

Idag har jag varit hemma från skolan, hade bara matte så ingen vidare lust att gå till skolan för en lektion, även om jag får lite ångest såhär i efterhand. Jag har faktiskt ändå varit lite duktig idag. Vaknade trött vid halv tio, åt lite yoghurt och sen började jag kolla på skärgårdsdoktorn. Ett avsnitt var bestämt men så lätt att det blir fler. och precs så blev det. Efter två underbara avsnitt tog jag tag i allt som var att göra, men först en dusch. Pluggade rättskunskap till provet imorgon, paus med en jättegod smoothie som jag gjorde av hallon, lite fil, mandlar, havregryn och linfrön. Hade nötter och lite sylt i botten också. muums alltså! På fredag har vi prov i marknadsföring så det var bara att börja plugga de när jag ändå höll på... suck!



Innan sex någongång kom mamma och Lise hem och berättade att Lise ska börja i UBG. hihi, vad roligt! då kommer vi ses ännu mer älskade syster ;) <3 Så från och med måndag är Lise också en UBG:are.
När pappa kom hem sen åt vi kött och potatismos med någon sås! Jag verkligen älskar potatis mos! Skulle kunna äta det nästan varje dag och jag fick bestämma ;) Tihi..

Mamma har förhört mig på rättskunskapen idag också, men jag vet inte om jag kan det eller inte. Känns lite skumt :S.
Idag började ju bonde söker fru! Haha! tycker det kan vara kul ibland så belönade mig själv efter att ha pluggat med lite tv. Och nu har jag precis valt kläder till imorgon. Tycker om att göra det dagen innan, är så jobbigt att göra det halv sju imorgonbitti. nej, uscha!

Aja, har inte hänt några jättestora gejer under dagen, föruom det med Lise. haha! Nu ska jag kila, vill kolla lite tv till och sen måste jag se klart den där filmen om 9/11 från filosofin.

God natt så länge, och lägg er inte så sent så ni orkar upp imorgon!
/Lenis

Lite tidsfördriv...

1. Vad heter du? Helene Johanna Hagström
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Thelma, eller jag kan faktiskt en massa fina namn!
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? mamma ville lene vet jag i alla fall...
4. Vilket stjärntecken är du? Tvilling
5. Vilken årgång är du? 90ia
6. Vart bor du? Stockholm, Järfälla
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? 3, men bott där jag bor nu sen 1992
9. Vart föddes du? Lidingö eller BB kanske ska vara rätt svar.?
10. Vart skulle du vilja bo? Inte Järfälla i alla fall
11. Vilken skolklass? 3an
12. Vad vill du bli när du blir äldre? bäst på någonting

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
168, 169
2. Hårfärg och frisyr? ljust, långt, platt och tråkigt
3. Ögonfärg? Blå
4. Mest nöjd med? min längd
5. Minst nöjd med? min näsa och mina händer
6. Skostorlek? 40,41
7. Glasögon? nej, men har haft
8. Gar du några piercingar/tatueringar? Ja, eller bara hål i öronen, men det räknas väl ?

FAVORITER
1. Filmer? Dagboken
2. Låtar? åå, jag gillar så mycket blandat. Kan inte svara på den frågan.
3. Årstider? vår ? måste alla frågor vara å svåra ?
4. Mat/dryck? kycklingfilé är underbart och brämhults jordgubb&lime slår det mesta!
5. Djur? vår katt Felicia
6. Färg? Grått och blått tror jag, och så rött!
7. Parfym? Clean
8. Tv-program? som går nu ? Kanske D.H, One tree hill eller AA
9. Ämne i skolan? har inget längre.. eller jo, kanske projekt ( än så länge iaf)
10. Sysselsättning? skolan, shoppa, umgås med familj&vänner

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? den gråa eller svarta men längatar efter min boomerang
2. Vad använder du just nu för skor? oj, det är olika! stövlar, klackade eller mina nike typ
3. Favoritfärg på kläder? svart funkar alltid, men lite trist. grått är fint!
4. Favoritmaterial på kläder? bryr mig faktiskt inte så mycker om det! bara det är fint!
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? typ alt av odd molly sen någon mysig halsduk
6. Favoritaffärer? förut var det H&M, men gud vad är det nu? Mq hade jag ett tag. äsch jag vet inte! blandat är bäst!
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? väldigt olika. kan vara allt mellan 200 till 2000. beror helt på vad jag köper för något
8. Favoritmärke? ODD MOLLY!

BLANDAT
1. Vad heter din farfar?
Torbjörn
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu? alldeles ör mycket
b) Jobbväska just nu? inte mycket...
c) Handväska eller liknande just nu? plånboken, almenackan, vantar, nycklar, busskort och säkert ett och annat tuggummipaket
3. Vad är du beroende av? sömn
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Decleor
6. Vad tror du på? tomten
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? -
8. Vad köpte du senast? Lite saker till emilie på åhléns
9. Har du nåt husdjur? En liten misse
10. Var bor du? Stäket

Tisdag och ledig!

Hejsan!

Idag är det tisdag och jag är ledig, njuter av det! hihi...
Har nu på morgonen suttit och pluggat lite marknadsföring till provet på fredag..hmm, hur ska det gå egentlig?
Snart ska jag iväg, ska först till jakan en snabbis, sen till stadshagen för att hämta mitt busskort som de tog från Lise i fredags och sist men absolut inte minst träffa Emilie och Evelina för en fika eller något i stan. Har inte träffat Emilie på evigheter så det ska bli rikigt roligt! Har saknat henne...
Nu ska jag göra mig i ordning!
Hejsvejs och ha en underbar tisdag!

/Helene



Att plugga med mörk choklad och brämhults jordgubb&lime jucie brukar gå lättare ;)

Måndag

Måndag är så mallig först han är.... nja, inget jag tycker är värt att vara mallig över ;) Hihi...


Idag blev en kort skoldag. underbart! Försov mig imorse så blev att jag tog bilen till skolan, så sköönt! Hämtade även upp Evelina på vägen :)
Fösta lektionen var Matte... åå, jag gillar inte matte längre! Vart har min mattekunskap tagit vägen ? Matten följdes i alla fall av svenska med eget arbete. På lunchen åkte jag, Siham, Josefin, Isabelle och Johanna upp till banken för att fixa kontot till vårt UF-företag. Men vilken tid det kan ta att fixa ett litet konto alltså. Förstår det inte...
Eftersom att jag efter lunch bara hade rättskunskap med eget arbete åkte jag hem, och lämnade Johanna vid stationen. Var hemma innan ett någongång och tog då en höstpromenad i min ensamhet. ;) Vädret idag har varit helt underbart! Satt sen en stund vid datorn men fick ångest för marknadsföringsprovet så satte mig ner och plugga en stund.

Kom hem från Jakobsberg för en stund sen, pappa skulle byta någon tröja (som vi lyckades glömma hemma) och jag skulle fixa en annan hemlig sak. hihi...
Ikväll blir det nog en ännu tidigare kväll än igår tror jag, Vet inte varför, men är så trött jämt. Konstigt!  Går väl ändå inge bra på tv idag tror jag. Kan lägga mig och kolla en film i sängen istället. Är sugen på Skärgårdsdoktorn. mmm, jag längtar!

Puss så länge och dröm så sött, det ska jag!
/Helene

Glömda nycklar, JALLA JALLA och ouppäten ben&jerrys

Igår efter allt bakande blev jag hämtad av kusiner för att åka hem till deras lägenhet i stan. Vi stannade och köpte en madrass på vägen. En sån där stor, hög ni vet? Köpte den på rusta och i kassan stod Emmy..tihih, trevligt trevligt!
Åkte först till  Lidingö för att hämta upp kusin Martina och packa med oss lite sovsaker. Aja, väl inne i stan hade svårt att parkera för det var så trångt. Vi hade äntligen kommit in på platsen och fredrika var nöjd, då hon kom på att hon inte hade med sig nycklarna till lägenheten. Skit! Det var bara att åka tillbaka och hämta dom. Jag och Linnea gick så länge och köpte pizza till oss alla fyra, orkade inte laga någon mat för vi alla var hur hungriga som helst. Vi fick våra pizzor och begav oss till lägenheten, då det började spöregna. Regnet stod som spö i backen.! ;) Hade ingen kod till lägenheten så vi gick till videobutiken så länge. Blöta och med kalla pizzor mötte vi Fredrika och Martina som hämtat nyckarna till lägenheten. Hyrde JALLA JALLA och köpte ben&jerrys.
Väl i lägenheten kollade vi på stjärnor på is. Tyckte Josefin Sundström var bäst tror jag :) Vi kollade på JALLA JALLA  sen och skulle äta vår ben&jerrys, men var alldeles för mätta för det efter pizzan.
Somnade framför filmen och vaknade sedan väl utsövd. Härligt!

Söndag. Mormor hämtade oss på Lidingö, (martina kunde tyvärr inte följa med, synd!). Vi skulle hem till oss. Vi hade betongdag eller vad man ska kalla det för. haha! men det var faktiskt kul. Mamma, Lise och vi andra stod i garaget och gjorde en massa fina saker. tihih...
Juste! När vi kom hem hade mamma lagt en present på mig till sängen, med en lapp där det stod: Jag älskar dig. Tack så jättemycket älskade mamma ♥

Nu sitter jag här efter en bra helg nybadad. Var jätteskönt med ett bad, har varit så rått ute idag. Då är aldrig ett bad fel! Snart är det mat tror jag, men ska nog plugga lite först.

Ciao så länge!
/Helene


Bakdag

Syster och jag har idag bakat en himla massa bullar. Nu är det bara att njuta.. tihih...

        

     

      

Syster med våra nybakta bullar ♥

Lördag

Kanelbullensdag idag...

...bjud någon du tycker om på en härlig stor kanelbulle. mums!


helt underbar jacka

                                                         

OddMolly har en helt otroligt fin höstkollektion i år, bland annat denna underbara jacka. åå, jag vill ha!

Älskade syster...

Lise ringde just, hetl förkrossad. Trodde först det hänt henne något jättehemskt. Hon var i alla fall på tåget och hade lånat mitt busskort för hon har inte pluskort. En kontrollant hade kommit och sedan frågat efter hennes personnummer, men kunde inte mina fyra sista siffror så hon blev av med kortet. och jag som sagt att hon INTE får tappa bort det. Inte nog med att dom tog kortet, hon fick böter på 1200... helt sjuuuuk!  1200 för att låna sin storasysters busskort! Aja, jorden gåår inte under. Värre saker finns...

Lise, du ska veta att jag älskar dig i alla fall och jag hade blivigt mer arg om du tappat det istället. ♥  Jag är inte arg... tycker bara det var lite tråkigt...

/ Helene- fredagen blir bara bättre och bättre


Underbara fredag...

Fredagskvällen planerad. plugg så det skriker om det. Kankse kan kolla nån film som paus ? Neej, det här går inte... dax att sätta igång. och det bums!
Om jag ändå vore färdig....


Helene


Invigningsdagen av bloggen och en massa tråksnack

Hej där!
Nu sitter jag här igen, eller ligger rättare sagt, för just nu ligger jag i min nybyttalakansäng. underbart! Det här med blogg är nog egentligen inte min grej, men jag hoppas jag kommer in i det så att det kan bli lite intressant att läsa den. Kan ibland bara vara skönt att skriva av sig. Mamma tyckte att jag borde göra det, så jag ledde hennes råd :)

Men i alla fall... idag har varit en ganska skön dag i skolan. Böjade med Italienska, som faktiskt är mycket bättre än förra året. Nu är det bara jag och Erica som läser steg tre. Tihi... Lekktionen gick mot sitt slut. Efter svenska och lunch hade vi ingen religion och så vi började jobba med vårt UF-företag. Nu har vi kommit en bit på den långa vägen i alla fall, så det känns skönt! Visst kommer vi älska att jobba med varandra under hela året Johanna ?
Dagen slutade tidigt och sen begav jag och Isabelle oss hem. Superskönt att var hemma tidigt! Har idag även skrivigt ett CV, HAHA, får se om det blir något av det.. hoppas!

Kram så länge och sov så sött!
Helene


             

                                        

           

Invigd!

Hallå där!

Bloggen är invigd och jag ska försöka att sköta om min blogg så bra som möjligt, men inte just nu! Nu nalkas maten...
bye!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0