Westfield

Heej!

Idag har jag träffat en annan aupairtjej, Jessica heter hon! En jättetrevlig tjej! Vi träffades upp vid Westfield shoppingcenter, ett enormt shoppingcenter, som är nästan helt nytt! Jättefint var det där verkligen! Jag köpte mig några dvdfilmer, perfekt för min engelska! Vi åt sen en lunch tillsmammans och sedan tog vi bussen in till Waterloo och gick runt vid lononeye osv. Var hemma igen vid straxt efter sju, då åt vi en god middag här hemma tillsammans i familjen, och sedan glass på det! Har hunnit skypa med mamma nu på kvällen också, snart är dom här!! Tjihoo!

Måste bara tillägga att Lise idag blivit brunett! Det är assnygg! Jag vill också vara brunhårig!!!

A Lots Of Love

Helene


Lördag

Jag som skrev ett sånt fint inlägg om dagen idag, så bara försvann allting...! :/

För att sammanfatta det lite kort. Jag och familjen åkte tillsammans in till Kings Road, sen gick vi åt olika håll. Jag köpte mig en fotfil och en liten korg, med tanke som brödkorg senare i livet. Just nu funkar den bra att använda som småsakskorg, ;)

Camilla och Nathan är just nu ute och äter och jag är barnvakt, men tvillingarna sover, så det är väldigt lugnt här hemma. Till middag fick jag en pizza levererad. Den var asgod! Nu sitter jag och äter lite ben & jerry´s. Gott det med!

Tänkte kolla lite på svt play nu! Sen sova. Imorgon ska jag till ett jättestort shoppingcenter, där ska jag träffa en tjej som heter Jessica, det blir nog väldigt trevligt! 

PS. Lise är finaste syster i världen ♥

A Lots Of Love
Helene


Fredag

Fredag idag! Nu har jag redan hunnit vara här under tre jobbveckor, tiden går verkligen snabbt, samtidigt som det känns som om jag varit här hur länge som helst. Längtar hem vissa dagar väldigt mycket, men tänker att jag snart får besök. För det är faktiskt bara tre veckor kvar till mamma, pappa och Lise kommer!!! Sen har Evelina bokat biljett hit också! Ska bli såå kul! Hon kommer den 7 oktober! Längtar så tills dess! På tisdag kommer även Sanna och Matilda, som också ska vara aupairer och Fanny kommer måndagen efter. Ska bli megakul det med!

Idag har jag iaf lagat fiskgratäng till Tom och Matilda. Inte illa va? ;) Det har varit en bra dag tycker jag, har varit på posten, har lämnat in Nathans skjortor på skrykning, handlat mjölk och tomater, varit på biblitoteket och sen kollat om webkameran som jag ska köpa kommit in, men det hade den inte. Ja, sen inte så mycket mer är att äta den vanliga fredagsmaten här i huset, hamburgare. Dom köper från ett speciellt ställe och dom är otroligt goda ! I just love them!

Imorgon ska jag nog med familjen här till Kings Road, kanske kan hitta en webkamerna där ? :) På kvällen sen ska jag vara barnvakt till Tom och Matilda. Hörs mer då!

A Lots Of Love

Helene


Berries

Barnen är på dagis, jag har hunnit med att gå till skomakaren, till banken, starbucks och handlat potatis och avocado. Har just ätit lunch och nu blir det efterrätt. Hallon, blåbär och björnbär i yoghurt blandat med lemoncurd, underbart! Sen ska jag ner och köpa mig en webbkamera! Hörs ikväll, då jag ska vara barnvakt!

A Lots Of Love

Helene


Bjuder på en bild från idag också. Visst är den helt underbar? ;)

Kläder

Mamma har ju velat se bild på min klänning, inte för att den är någe speciell, men ja, hon kan ju inte se den på annat än bild eller via webbkamera, så nu tänkte jaa visa upp den. Lise ville också se de andra sakerna som jag köpt här i London, så jag har lite bilder på det... Jag ska inte bli någon modeblogare eller så, det är verkligen inte min grej, men detta inlägg tillängnas mamma och Lise... Kram


Klänningen, från H&M


Sportbh från JD´sports


Linne från Primark. 1 pund !!!


Blus, från primark 8 pund


Väska från primark, 7 pund

Primark is the shit..typ!
Ja, alltså de flesta sakerna, är ganska tråkiga kläder, men här är det ingen idé att vara finklädd på dagarna, man blir lätt skitit och har mat på hela sig när det kommer till matningen av barnen. 

A Lots Of Love

H


Jag ska bli bättre

Idag har det regnat här i London, ovanligt tänker ni. Men det är faktiskt andra gången som det regnar sedan jag kom hit, och det var ju faktiskt 2,5 vecka sedan. Hur som helst, vi hade en morgon och förmiddag med lek här hemma, vi lyssnade bl a på lite barnsånger, efter deras lunchsovning, vid ca två tiden såg vädret bättre ut och himlen var blå, så jag tänkte att vi skulle ge oss ut till parken, kan ju vara skönt att komma ut någonting. Jag packade med deras vattenflaskor, kollade så att allt nödvändigt fanns i skötväskan, satte Tom och Matilda i vagnen, öppnade dörren och... det regnade igen ! Kände ingen lust att bara vända om igen, så vi gav oss ut, men jag gick istället till en liten matbutik som heter Londis och köpte mig en flapjak, sen hemigen. Blev en liten tur på ca. en halvtimme.

Vid åttatiden sen åt vi middag, kyckling som jag gjorde, sötpotatis och sallad. Jättegott! Vi pratade om att vi borde införa lära-sig-nya-ord-kvällar. Camilla kom med förslaget att jag vid te x varje middag ska lära mig nya ord, så idag lärde jag mig bla shutter och mantelpice.  Med tanke på att jag inte är skärskilt bra på engelska, så kan det nog vara bra... ;)

Ska kolla Wallader nu, Har sagt det förut, men då har jag fastnat vid datorn...hihi... Nu SKA jag kolla! Och imorgon ska jag köpa en webkamera!

A Lots Of Love

H

Tisdag

Idag har jag varit ledig en stund eftersom att Tom och Matilda går på dagis mellan 10 och fyra på tisdagar och torsdagar, men jag strök lite under den tiden. Skönt att ha det gjort,, även om jag iinte tycker att det är jättetråkigt att stryka, det kan ibland vara ganska kul, Eller i förhållnade till andra sådans sysslor. Har annars idag tagit det ganksa lugnt, vilket var skönt, men jag var iväg och hämtade Nathans skjortor från strykningen en svöng, sen så gick jag för att köpa mig en webkamera, men det var så mycket folk där och jag hade inte så mycket tid. Köpte mig istället några pennor på poundland. Bra va ? ;)

Vid fyra hämande jag upp det små liven. Topm hade blivit biten av ett annat barn för de ville båda leka med samma sak, ;P Så nu har en ett bitmärke på foten, stackarn. Matilda bet honom i fingret igår också, fast då hade han själv stoppat in det i hennes mun, så det var väl kankse inte så konstigt. Men men...

Har idag skypat med Lise, mamma och Natta. Dom pratade massa om Arilda och jag blir så glad av att bara höra hennes namn. Finns ingen som är så söt som hon ! Saknar faktiskt henne här i London.

Nu funderar jag på att kolla på Wallander, vi har spelat in dom för dom går här, fast med engelsk text. Och finns det text så läser jag den, så det är ju bra, med tanke på min engelska.

Hörs imorgon!
A Lots Of Love

H


Love you

Om bara 24 dagar, kommer den här fina flickan och hälsar på mig... Jag längtar så in i bomben! Jag älskar dig lillasyster ♥



A Lots Of Love

Helene

Pictures

Ja, jag lovade ju lite bilder igår, men det blev idag istället, eftersom att jag ännu inte lagt in några... och här kommer de! Mamma, du får dock vänta med bilden på klänningen tills ikväll, jag glömde att fota den...






Ja, detta är en del av mitt rum, asdålig bild, men men...

A Lots Of Love

H

1*2

Ja, idag är det Tom och Tillys ett årsdag! Ett jättegrattis till dom! De hade ju födelsedagskalas här i lördags och mina presenter fick de igår, så idag blir det ganska lugnt. Ska dock fira dom med lite jordgubbar och hallon i parken senare när dom vaknar tänkte jag. Måste ändå handla mjöl, så kan ta det på samma gång. Just nu sover de, så jag har lite tid att blogga. Ska snart sätta igång att göra lite mat också tänkte jag, innan de vaknar...!

Igår gick jag en sväng till SouthSide, behövde en bodylotion, och sen någon kjol eller något. Men det fick bli en klänning istället. Mamma, jag lägger upp en bild på den ikväll... :)
Jag tänkte att jag kankse skulle lägga upp en bild på mitt rum, så att ni vet hur jag bor. Sen kan ni få se lite bilder från Tom och Matildas ettårskalas också...

Min fina Lise, skriver alltid så fint i sin blogg. Idag fällde jag flera tårar när jag läste. Trodde faktiskt inte att det skulle bli så här jobbigt utan henne. Jag saknar henne jättemycket. Och mamma, och pappa och sen alla fina vänner jag har ♥ ♥

A Lots Of Love
H

Sjuk ?

Hejan !

Idag har det varit kalas for Tom och Matilda, deras forsta t.o.m! Det var trevligt, men jag kande mig ganska trott. Imorse kande jag att jag hade lite smaont i magen, vilket inte var sa kul for att Camilla ovh Nathan har just varit magsjuka! Var radd att samma sak skulle handa mig, men har klarat mig hittills.

Just nu ar jag barnvakt at en annans familjs son. Han heter Lucas och ar 2,5 ar, men han har sovit under hela tiden jag varit har. Hoppas att han fortsatter med det. Hihihi...
Jag kanner mig inte skarskillt bra. Har otroligt ont i halsen och forsoker att undvika att svalja sa mycket som mojligt. Sen kommer illamaandet tillbaka da och da. Plus att jag aterigen fatt en inflamation i min vanstra handled. Forstar inte varfor jag far det sa ofta.

Och nej, jag ar ingen hypokoniker, men just nu mar bra inte sa bra och sen ar jag valdigt trott. Ska nog forsoka att sova en stund pa soffan.

A Lots Of Love

H

Friday

Jag har just skypat med min familj. Lise är hemmkommen från Grekland så fick prata lite med henen också, det var skönt att se henne och att hon kommit hem igen. Gillar inte när nära och kära ska flyga egentligen. Tänker alltid på vad som skulle kunna hända.

Huir som helst, har varit med Tom och Matilda vid parken idag och gungat, sedan gick jag en snabbis till SouthSide, var tvungen att köpa mig lite presentpapper till deras födelsedagspresenter. Camilla har inte mått så bra idag, så jag har varit extramycket med Tom och Matilda idag också, sedan kom deras mormor hit från Sverige också, så har hållt henne lite sällskap och vi lagade även mat tillsammans.

Imorgon ska Tom och Matilda ha sitt ettårskalas. Hoppas att Camilla mår bättre så att de inte behöver ställa in något. På kvällen sen ska jag vara barnvakt åt en kompis till Camillas son. Han heter Lucas och är 2,5. Blir nog skoj, i annat fall är det bra med lite extra pengar!

A Lots Of Love

H


Torsdag

Har varit vid Kingsroad idag under timmarna jag varit ledig, sedan satte jag mig pa ett caf'e och at en  fudgekaka. Asgod!

A lots of Love,

Helene



En "fulltuppdag"

Tanke lagga mig och kolla pa facorygirl nu, men blir ett snabbt blogginlagg innan!

Har varit en"fultuppdag" idag. Jag och Camilla har haft storkok i koket  och sedan har vi gatt en promenad till WimeldonPark.  Att mata tom och Matilda gick jattebra vid lunchen men vid miggdagsdags tyckte Tom inte att det var lika kul langre. Han fic nagot utbrott och var ledsen hela middagen. Sen sa gjorde jag middag till mig, Camilla och Nathan ocksa.

Imorgon ska jag nog till KingsRoad och kolla efter en kjol eller klannig och sedan ett par skor som ar skona att ga i!

A lots of love!

H

Tisdag

Hello!

Nu sitter jag i koket och dricker en diet coke. Har precis varit med Camilla och lamnat barnen pa dagis, ar lite skont att vara sjalv ibland ocksa, aven om jag verkligen gillar att vara ,med Tom och Matilda. Ska snart stryka lite, sen ska jag ivag en svang. Ska till SouthSide och handla lite kakor och melon till de sma liven, far se om jag kanske svanger forvi Primmark ocksa, men borde egentligen spara mina pengar....! 

Ikvall ska jag faktiskt traffa en tjej som heter Victoria, vi ska val satta oss nagonstans och lara kanna varandra..tihi..
Det blir trevligt hoppas jag!

Hors mer sen!

A lots of Love

H

En aupairs första vecka

Okej, kan ju kanske vara så att ni undrar hur jag mår och hur jag har det här i London. Jag börjar från början och när ni tröttnar på att läsa, kan ni hoppa över en bit. Det låter väl bra, inte sant?

Måndagen den 10e augusti (dagen då mamma och pappa träffades, fast för 20 år sedan) klockan 11.10 gick mitt flyg till London. Hela sommaren har jag trott att jag skulle ha värsta paniken för att åka, men grejen var den, att jag kunde inte förstå det, så det kändes inte så speciellt, jag packade allt och hela familjen åkte till Arlanda, vi lämnade in min 23kilos väska, och hade den andra som handbagage. Gick och köpte några tidningar, en bok, tuggummi, osv. Vi gick bort till gaten, och där, när jag skulle säga hejdå till min fina familj kom verkligen tårarana, mamma fick massa tårara och Lise vasr verkligen ledsen, det var inte alls roligt att se dem så! Ville bara vara kvar i Sverige ett tag till! Sen fick jag ett kort av Lise, där det stod massa fina saker, och sen var det där ett kort från Thailand på oss två. Jättetack för det!  Jag gick iaf vidare, genom kontrollen av sig själv ( vet ej vad det kallas), och vinkade av dem., Usch, jag vill aldrig mer vara med om det!

Jag köpte min ett par paket läkerol och i kön till kassan kände jag hur jag inte kunde hålla mig från tårarna, men liksom stå där i kön och plötsligt bara börja grina kändes lite pinsamt, gjorde allt för allt hålla tillbaka dem och jag lyckades ganska bra :)

På planet började jag läsa min bok som jag fått, sedan tog jag upp kortet från Lise för att läsa det. Det gick inge vidare, läste de fina orden på framsidan då tårarna igen var påväg. Stoppade det i väskan och började med boken igen. Precis innan vi skulle landa tog jag fram det igen, och lyckades läsa det... ÅÅ, min fina syster ♥

En taxi hämtade upp mig och körde mig hem till Familjen, kändes såå skönt att jag träffat dom tidigare, var inte alls så nervös som jag var första gången jag åkte dit i maj.

Nu är det Söndag och veckan har gått väldigt fort, har hunnit med att gå i lite affärer och bekanta mig lite mer med området där jag bor. I September sen kommer Sanna, Fanny och Matilda också (tjejerna jag har haft lite kontakt med nu innan) och det ska bli väldigt roligt, har ju inte så många vänner ännu, men ska kanske träffa två tjejer nu i veckasn som också är aupairer. Det här året bli nog bra, men jag saknar alla där hemma! Och den 18e september kommer mamma, pappa och Lise till mig, det ska bli jättekul!!!

Pratade just med mamma och pappa på skype, dom verkar ha det bra, och det känns skönt!
Nu ska jag väl kolla tv, facebooka eller något. Sitter på i största rummet på Englands finaste hotell, så mig går det ingen nöd på. Beställde just in en ceasarsallad från roomservicen! 

Om ni vill veta vart jag befinner mig, så kolla in här : Chewton Glen

A lots of love
Helene


In London

Hello ( maste val prata lite engelska nar jag anda ar i sjalvaste England)

Ville bara saga att jag har det bra och att familjen ar jattegullig. Idag har jag t.om. hunnit shoppa lite pa primark, det finns en som bara ligger ca. 10 minuter harifran.

Att saga hejda till min familj var bland det jobbigaste jag gjort, grat flera gander, men blev lite pinsamt nar jag satt pa planet och fick en massa tarar.

Just nu skypar jag med Lise, jiji, det kanns bra!

Saknar alla dar hemma! Skriver ett langre inlagg imorgon eller natt!

Puss och godnatt!

//Helene

Helene förändrar

Har ju pratat om att jag har målat om en gammal cykel tidigare. Nu är den klar! Eller den blev i söndags. Är bara lite småsaker som jag vill fixa på den nu bara, men det gör jag nästa år, jag menar, jag kommer ju inte kunna använda den något mer i år, med tanke på att jag åker på måndag.

Jag tycker faktiskt att min cykel blev riktigt fin!





 

Ganska fin va ? :)


Syster och jag ♥

Har fått lite saker uträttade idag iaf! Känns skönt! Blev ett snabbt bad med Lise också nere vid båten, annars så har jag tvättat kläder och varit i Vällingby med Lise för att växla pengar. Jag till Pund och hon till Euro. Köpte mig ett par skor idag med, för 49 kronor! Enkla vanliga vita saker, men fina och sköna! På fredag ska jag till Filppa på typ "avskedsmiddag", hon ska till USA och vara aupair i 13 månader, och middagen/festen har tema USA, eller nått sånt, så jag köpte mig en tröja på Åhléns för 32 kronor! Älskar att göra sånna kap! Lise köpte sig en tröja och en blus för ca 60 kronor för båda. Billig eller vad? En present till vå söta granntjej Arilda hittade vi också, hon fyller 3 nästa vecka.

Imorgon ska jag fortsätta med tvätt/packning/städning.

//Helene

 
Skorna jag köpte går, inte så dumma väl?!


Bara en vecka kvar...

En bra dag idag! Var på grönan med fina Evelina idag. Körde en femkamp, där jag vann! Fast det var väldigt jämnt! Åkte även insane, katapulten och tilt! Jag älskar katapulten! Får ett lyckorus i hela kroppen när jag åker den! Trfäffade faktiskt mina älskade kusiner på grönan också, bara sådär. Kul kul! Hihih---

Vi tog oss sedan till City och kollade i lite affärer. Vi var på Zara hur öänge som helst och Evelina köpte hur mycket kläder som helst under dagen. Riktiga klipp alltihop! Själv köpte jag ett par skor och en tröja till Tom, pojken i min aupair-familj. Skorna är riktigt fina och tröjan med!

Har spelat lite kort nu på kvällen med mamma, börjar nästan bli en vana :D

Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt, har en massa olika saker att fixa innan jag åker! Puuh, kommer bli en dag med myckeyt att göra imorgon. Men lika bra att få det överstökat!

...En vecka kvar nu bara....

Puss!

//Helene

Söndag

Dagen har bestått av följande:



Varit med denna söta lill prick, badat och sen varit på bio med familjen.  Vi såg...



... den var faktiskt bra tycker jag!

Imorgon blir det Grönan med Evelina, sen kolla runt lite i stan!

Puss! //Helene

första augusti

Tiden går verkligen snabbt,det är redan den 1a augusti och den här veckan är snart redan slut, nu är det inte alls långt kvar till London! Nu börjar verkligen det kännas att det är nära----

Har haft en bra vecka med lite jobb och lite andra roliga saker!

Måndag: Var med familjen i Sigtuna och spelade minigolf och åt gott på dagen. Sigtuna är verkligen mysigt!

Tisdag; Sjukanmälde mig pga, av att jag inte mått bra under natten. Blev bättre på dagen. Åt en jättegod grillbuffé på Rastaholms värdshus tillsammans med en annan familj. Blev en härligt båttur dit.

Onsdag: Upp tidigt för att åka till Sandhamn med familjen, kusiner, moster och mormor. En fin och härlig dag!

Torsdag; Jobbade lite på macken mellan 12 0ch 16. Middag hos mormor med kusiner osv. Asgoda schnitzlar!

Fredag; Målade på min cykel! Sedan åkte vi en tur med vår lilla båt tillsammans med Tobias och Arilda.

Lördag; Målning av cykeln på dagen. Nu är det bara en sak vid kedjan som ska målas, sen är den klart! Daniela var så gullig och kom förbi en stund också, hon ville träffa mig innan jag åker. Sen var det jobb mellan 16 och 21.20. Fick sällskap av Evelina en stund. Mycket trevligt! Sedan kom även mamma och mormor ner en sväng och sen även pappa med mat från francos, en kycklingsallad.

Nu ska jag föröka att sova, de har en fest längre ner på vår gata så kankse inte så lätt... men jag menar, man kan ju inte vara bitter för det. Godnatt!

//Helene






RSS 2.0