Det 4:e...

...inlägget för dagen! Inte vanligt för att vara Helene. Men det går i perioder, ibland vill jag verkligen skriva av mig och ibland får jag kämpa för att få ihop ett inlägg- alltså är jag väl ingen äkta bloggare, men jag klara mig fint ändå, som tur är ;)

Ville bara säga godnatt och hoppas ni haft en bra dag. Just nu kollar jag andra avenyn med datorn i sängen, sen finns inget annat väl än att släcka och sova. Juste, kollade jag mitt Int.Ek-prov idag, och det gick faktiskt väldigt bra, så jag struntar i att göra om det på fredag. Skönt!

Natti natti! ♥

//Helene

.

Puh! Jag och min kära vän Evelina körde faktiskt hårt, så är lite trött. Men det känns bra, så det ska vara ;) Planerna för resten av kvällen är att; duscha, kolla andra avenyn och sen sova. Måste somna tidigt idag för att orka morgondagen! Ska bli skitkul med skiva imorgon! Sen är man ledig på torsdag, pga av att lektionerna mer eller mindre tagits bort. Wiihuu!
Nu ska jag bocka av min lilla lista... ciao så länge!


Jag och mina fina blondies, götet 2008

Snabbis

Har precis ätit middag, tunnbrödsrulle ;) hihi... Ska ner till friskis när som helst och träna med evve, lise och pappa. Eller jag och evve ska på medelpass och de andra träna på gymmet ;)

Dagen har i alla fall varit bra, och kort! Det märks att det är den fösrta skivan imorgon, känns som om att det är det ända folk pratar om,.hihi, men det ska bli superkul! Ska lägga fram allt så jag har det klart och slipper tänka när jag är stressad.

Hörs kanske sen!
P&K

//Helene

Dax att bege sig...




God morgon alla solstrålar!
Visst ser det ut att bli en härlig dag idag ? Hoppas det håller i sig och inte blir allt för kallt, man blir ju så glad av sol och värme så här på våren.
Nu sitter jag med lite tid över innan jag ska dra mig till skolan. Kommer ta bilen, så blev lite tid över här hemma. Perfekt, då jag hade lite småsaker att fixa!

Idag är det en kort dag i skolan, bara två lektioner, så slutar 14,15 :) Måste även söka upp Mocki för att veta resultatet på IntEk-provet vi hade i fredags. Vill eventuellt göra om det. Får se hur det blir ;)

Ha en jättebra dag där ute!
Puss och kram

//Helene

Thanks!

Jag vill avsluta dagen med ett tackinlägg till mamma min. Hon kom som sagt hem från Wien idag och hade med sig en varsin parfym till mig, Lise och pappa. Sedan lite choklad till mig å Lise och öl till pappa. Tack så mycket söta mamma! Du vet att jag älskar dig <3 Och tack för en mysig stund när vi fixade med inbjudningarna ;)




Väntan

Ååå, det värsta jag vet är att vänta. Eller ibland kan det vara helt okej i och för sig, men inte just nu. Känner mig som ett barn som väntar på att tomten ska komma. Mamma kom hem idag från Wien. Känns skönt, jag hatar när någon i familjen är borta, och speciellt när de ska flyga. Uscha! Mamma och jag ska i alla fall fixa inbjuningskorten till min mottagning. Ska bli roligt, hoppas dom blir som jag tänkt :) hiihh.... ni som inte känner mig. Jag älskar att fixa och hålla på...Så himla roligt! Pyssel, bak, dukningar..ååå!

Min farbror hörde av sig idag för han undrade om jag kunde vara barnvakt till någon som han kände. Och absolut. jag älskar ju barn! Så på torsdag och fredag kommer jag förhoppningsvis vara barnvakt till en 2 måndaders bebis!

Nu ska vi sätta igång!
Kram
//Helene


Grus på gatan

Har idag bara haft affärsjuridik, där vi hade eget arbete. Så det blev en kort dag i skolan :) Åkte hem med Evelina, Isabelle och Jessica vid halv tolv. Evelina hade bil så det var skönt. Tack för skjutsen!

Nu har jag suttit och kollat runt på lite kläder, skor osv. OCH, det är så enerverande att jag har köpstopp. Kan bara sitta och drömma. Men jag ska träna upp min karaktär,,att hålla mig. Önska mig lycka till! Dock måste jag handla nya strumpisar till skivan på onsdag, men det borde inte gilljas, för det är ju faktiskt inget roligt köp. Hihii...

Tänkte kasnke ta mig en prommis nu, eller så pluggar jag först. Har både italienska och affärsjuridik att göra-
Ha den fortsatt bra dag allesammans! Pussss

//Helene


Söndag

När vi kom fram till Gångsätrahallen på Lidingö så fick vi inte komma in. Det hade tydligen kommit mycket mer folk än vad de trodde så det var fullproppat, och fler fick inte komma in pga av säkerheten. Var lite synd, skulle varit kul att se Vendela tävla. Kusinerna var inte heller hemma, så kunde inte svänga förbi där heller när vi ändå var på Lidingö. Men men... Vi tänkte såhär; pappa kom till Erlandsssons brygga för köpa saker till båten och Lise fick övningsköra. Någonting bra i alla fall!
Sen åkte vi hem och så gick jag, Lise och pappa upp till McDonald´s för lunch istället. Smarrigt! På donken träffade jag Emma och Simon också! (viktigt)

Jag och pappa har tränat idag också, medelpass för mig å gym för pappa. Har inte kommit iväg på länge, så det var skönt. Sedan gick vi en promenad ner till båten. Ja, ungefär så har min dag sett ut. Eller jag tog en bad nu på kvällskvisten också. Jätteskönt! Jag älskar verkligen att bada!

Just nu kollar jag Van Veteren med datorn i knät. Imorgon är det matteprov, som jag dock inte ska göra, så åker till skolan vid 10. Lite sovis...skönt!

Ha en det bra och sov så jättegott!
Puss och kram

//Helene

Ännu en lista

Vilken årstid är du?

Vinter
Jag fryser ofta (x)
Jag gillar rött (x) 
Jag har ofta tjocktröjor (x)
Jag tycker om att använda raggsockor (x)
Snö är kul (/)
Det är mysigt att dricka te när man kommer in från kylan (x)
Jag tycker det är kul att åka skridskor (x)
Julen är en viktig högtid för mig (x)
Jag älskar pepparkakor och lussebullar (x)
Jag använder ofta vantar, även om det inte är så kallt (/)
Filtar, ljus och duntäcken används flitigt året om (/)
Jag älskar julmaten ( )
Kalle anka och hans vänner kollar jag på varje år (/)
Jag tror på tomten ( )
antal : 10

Vår:
Jag tycker det är mysigt med fågelkvitter (x)
Det är mysigt när blåsippor och vitsippor kommer fram (x)
jag tycker om att plocka svamp ( )
jag börjar längta till sommaren (x)
jag tycker om att få börja använda mindre kläder (x)
jag gillar påsken (x)
Gult är en fin färg (x)
Jag tror att påskharen finns ( )
Det är kul att påskpyssla (x)
Jag tycker det är trevligt att ta en långpromenad i det fina vädret (x)
Jag känner mig inte lika deprimerad från vinterns mörker (x)
Jag klär mig ofta i för lite, och blir lätt sjuk (/)  
Jag tycker kycklingar är söta (x)
Blått, gult, orange och grönt är färger som jag tycker om att klä mig i (/)
antal : 11

Sommar:
Jag gillar sol (x)
Jag blir lätt brun (/)
Jag tycker om att bada (x)
Jag älskar glass (x)
Det är mysigt att ligga på stranden (x)
Jag gillar grillat (x)
Jag tycker om jordgubbar (x)
Jag gillar att klä mig tunt (x)
Klänning, kjol och linnen använder jag ofta (x)
Saft med is är gott (x)
Jag har legat i solen mer än 1 timme (x)
Jag har solkräm hemma (x)  
Grönt är skönt (x) 
Jag gillar att vara ute sent på kvällarna (/)
antal : 13

Höst:
Jag använder ofta gummistövlar (/)
Jag tycker det är mysigt när löven faller från träden (x)
Alla olika färger på löven gör mig glad (x)
Det är roligt att hoppa i vattenpölar ( )
Jag klär mig ofta i brunt (/)
Jag gillar stickat (x)  
Det är kul att kratta löv ( ) 
Jag har oftast lamporna tända (/)
Jag tycker om att man får klä sig i mer kläder (/) 
Det är mysigt när det börjar bli mörkare om kvällarna (/)
Regn och plask är kul ( )
Om jag fick välja mellan att sola eller sitta inne och kolla på film, så väljer jag att kolla på film (/)
Jag tycker om att ta äpplen från trädet och göra äppelpaj (x)
Det är mysigt med brasor (x)
antal : 8

Lör

God kväll!
Fotgraferingen idag gick bra. Det var jättekul! De var alla jätteduktiga, så tack! Kan kanske visa er bilder sen här i bloggen, men har inte fått dem ännu ;)

Nu har jag, Lise och pappa just ätit middag. Kyckling och potatis. Gottt! Tänkte ikväll se Robinson, jag såg inte förra lördagen och det kan vara kul och se om det är ett program att följa eller inte. Filippa skulle komma hit vid åtta nångång, så det blir mysigt. Pappa har köpt en massa godis som vi kan mumsa med..tihih...
Sen bara kan vi ju inte glömma att släcka alla ljusen mellan 20,30 och 21,30! ;)

Imorgon ska vi kolla när Vendela tävlar i gymnastik. Så klockan tolv ska vi vara på plats i högsätra på Lidingö- Ska bli kul!


Skriver kankse mer sen, annars hörs vi imorgon! Kramissss


//Helene 

PS. Inatt går vi över till sommartid. Glöm inte det, framför allt alla som har en tid att passa. Eller hur Evelina ? ;)

Fredag 23,30

TGIF!!!

Fredag. Underbart! Har varit en lugn väg här hemma idag. Mamma har åkt till Wien och pappa var med farmor & farfar ute och åt. Bara jag, Lise och Love hemma, så jag gjorde en väldigt god efterrätt. Sånna där bananbåtar. Banan med choklad i folie som värms i ugnen som man sen har glass till, ni vet? Gott var det i alla fall, men mättande...
Har kollat let´s dance också. För mig spelade det ingen roll vem som vann faktiskt. Tycker de båda var värdiga vinnare så.

Imorgon ska jag upp tidigt, ska ta 9,24 tåget från kallhäll. Ska fotograferas imorgon, eftersom att det inte blev någonting förra veckan. Så det blir ett nytt försök- men skulle vilja ha en massa nya kläder som jag kan klä mig i. OCH SKOOR! Ååå, listan kan göras lång... MEN jag måste måste spara alla pengar nu. Kommer gå en massa pengar till alla skivor känns det som, och den första är redan på onsdag. Ska bli rikigt kul faktiskt!

Mamma sa att det syns om man inte sovit tillräckligt på foton, så nu ska jag följa henne och faktiskt sova.

PUSS ALLA FINA!

//Helene

Borttappad klump

En klump har försvunnit från mig efter denna dag. Kan inte beskriva hur skönt det känns! Hade den muntlga presentationen i svenska idag, vilket gick helt okej. Ingen topp, men men... Skönt att det är över i alla fall! Nu kan jag släppa den biten, som jag verkligen haft ångest för! Sedan fick jag tillbaka min svenskaessä också, och blev vädligt överraskad. Gick mycket bättre än vad jag trodde, så det var kul!
Nu är det bara att satsa på internationella ekonomin imorgon. Hoppas det kommer gå bra, men känner att jag har en förmåga att blanda ihop en del saker.... Mamma har i alla fall förhört mig lite nu på kvällen, vilket var bra. Tack älskade mamma <3

Juste! Tack återigen mamma för sportbehån som jag och Lise fick en varsin av dig. Det behövdes!

Dax att släcka sänglampan för att somna och vakna till ännu en ny dag! Underbart med fredag och helg imorgon!
Byeee!

// Helene


Kolbit

Pluggandet tar kol på mig! USCHA! Har nu redovisat för familjen ett antal gånger och Lise orkar inte lyssna på mig länge. hihih... Imorgon gäller det! Muntligt nationellt prov i svenska. NEERVÖÖST!

Hade don´t drink and drive dag, idag i skolan. Föreläsningar och så. Det avr faktiskt bra, men såå hemskt med vad som kan hända. Aldrig i mitt liv ska jag köra onykter!
Vid 14 sedan hade jag syosamtal, vilket gick bra. Jag gillar starkt vår syo! Har ju egentligen mina planer klara. Au-pair till höstenoch börja plugga till lärare hösten 2010. Men kändes ändå skönt att få gå dit, fick lite tips. Kollade lite poäng, vilket jag med råger komma klara. Hon berättade lite om Au-pair, vad jag kan välja för inrikting i läraryrket osv. Hon tyckte det var roligt att jag hade så mycket klart för mig, och det känner jag med. Kan vara glad för det!

Mentrsamtalet med Mocki gick bra det med. Både mamma och pappa var med. Tihhi... Pratade om att det inte är långt kvar nu, och unhhuuu, det är det ju inte! ÅNGEST ÅNGEST!

Kvällen sen pluggade jag drygt en timme hos Isabelle med Josse också. Panik för allt!
Nu ska jag sova! Måste vara pigg till muntliga nationella imorgon! Sovså sött!

//Helene

Juste! Våffeldagen idag. Någon som mumsat i sig någon? Själv åt jag våfflor förra veckan. Lovely!

Tisdag den 24

God tisdag!
Har varit hemma från skolan idag, har varit otroligt trött så jag sov ut och sedan fixade jag lite olika saker. Känns skönt! Har inte vädret idag varit oroligt konstigt? Solit och snöoväder om vartannat. hmm...? Aprilväder sa pappa. Hur som helst, nu sitter jag och pluggar lite internationell ekonomi, eller jag skriver över lite anteckningar till datorn. Har prov på fredag så.
Juste! Korten till min mottagningsinbjudan kom idag också, så jag och mamma ska väl sätta oss ner och fixa dom sen också. Men nu ska jag fixa mat till familjen först! Mathavre och kassler med annanas i ugn. Mums! Hörs kanske sen, annrs får ni ha en fortsatt trevligt tisdag! Puss och kram!

//Helene

Osminkad och snygg! :P

Världens bästa lillasyster och jag  ♥


 



Happy Feet

Skönt med ett fotbad! Nu känns mina fötter något mjukare och lenare igen. Fötter är ju ingen direkt favorit kroppsdel...men de behöver också lite omvårndad ibland så att de blir glada =)
Kollade på ballar av stål och ligger nu i sängen för sovdax. Känner mig aldrig trött på kvällarna längre, men himlans trött på dagrana. Liknar sommarlovetsomvända dygn....hihi
Sov underbart!

//Helene


MÅNDAG

Hallå!
Måndag igen, med en inte fullt så lika härlig vecka som förra. Har en massa prov osv som måste pluggas till. Tänk så mycket tid som bara går till tankar och tid av ens liv till skolan. Tänk om jag dör nästa år, då har jag pluggat allt i onödan. Men så ska jag INTE tänka. Usch usch! Har ju faktiskt en massa att se fram emot. Studenten, alla skivor, london, ja, en massa härligheter!

Har suttit med Italienska nu ett tag och känner mig klart, vet dock ej hur bra min text är...haha! Nu tänkte jag ta en fotbad, sätta mig framför tvn en stund och äta en glass. Otroligt sugen på det just nu! Sen börjar ju faktiskt ballar av stål 21.55 ;)
Hoppas ni haft en bra måndag! Hej så länge!

//Helene

090322

Fotograferingen igår blev inställd pga. av sjukdom...för min del gjorde det ingenting, fick lite tid för plugg istället. Den kommande veckan kommer bli hemsk!
40-årsskivan igår var superkul! HAHA! Jag, Lise, Martina och Linnea serverade och fixade. hihi... Tiden gick och alla blev mer och mer onyktra,h aha, kul och se alla dansa. Faktiskt! Pappa och Ullrika tar hem priset på bästa dansen. Herreguud säger jag bara! Vi kusiner körde också hårt på dansgolvet, sjöng med och hade kul tillsammans! Sedan körde jag hem hela familjen.

Idag vaknade jag inte fören ett. Pluggade och satte på mig kläder halv  fem då vi skulle på middag till farmor och farfar. Snacka om segisdag! Mycket mer har jag inte hunnit. Satt fem min med italienskan. Just nu kollar jag beck, men det är reklam, så bloggar lite medan. Imorgon är det upp tidigt igen! Usch för skola just nu!

Ha det bra alla fina!
//Helene

Juste! Grattis till morbror Fredrik som fyller 40 idag!

Plåtning

Dagen har varit bra. Har just spelat kort med mamma och lillasyster. Mys!
Imorgon ska jag upp hyffsat tidigt för jag ska till Fruängen där jag ska fotas en massa, ska bli kul! Sen på kvällen bär det av till Lidingö. Ska hjälpa min morbror på hans 40 årsfest tillsammans med syster och kusiner. Skoj!
Ha en bra helg allesammns och festa med måtta! Puss och kram! ♥

Helene


.

Det lättaste är faktiskt att själv ta skulden för saker och ting, annars kan det hända en himla massa dumma saker.
Sen har jag har världens bästa mamma, pappa och lillasyster <3 Älskar er



<3

Bloggtorka

Hallå!
Har inte bloggat på ett par dagar, men har varken haft någon vidare lust eller tid. Hade i alla fall studiedag i tisdags, helt underbart skönt! Åkte in till stadan och mötte Annelie, vi kollade lite på åhléns och hon bjöd på en god lunch. Tacck! Sedan storsade jag runt på hem avdelningen på ålle..hihi. superkul! Jag och mamma köpte även lite grejer till min stundentinbjudan på både åhléns och panduro. Nu måste de bara skrivas och skickas iväg!

Igår blev en kort dag i skolan, skulle möta emilie vid halv tre i Sumpan. Vi köte oss en glasspoch begav oss sedan till donken för att äta oss lite middag innan Talang på Vasa teatern. Det var faktiskt kul! Bästa måste varit killarna som körde ballongdansen! HAHA ! Halv tio var det slut och vi drog oss hemmåt. Mamma hämtade mig i Kallhäll sen så det var skönt- tack!

Idag har jag varit deppig. Deppig för att det är så mycket i skolan nu igen som måste göras. Känns som om alla lärarare vill trcka in allting innan skivorna börjar, och det blir istället en himla massa nu! Uhuu! Nu ska jag i alla fall sätta mig och läsa marknadsföring, har läxa till imorgon! Byye så länge!

//Helene

Trötter

Trött dag i skolan..usch usch! Ledig imorgon i alla fall....helt underbart!
Mamma, Pappa och Lise är och tränar, och...jag skulle följt med. så var tanken. Men somnade en stund precis innan de skulle gå och bara orkade inte pallra mig upp...tränade igår, så det var väl bra, men ändå... får ta det en annan dag helt enkelt ;) Hör kanske av mig senare, nu ska jag kolla klart en film. Pussss!

seg råtta

Jag har frågat förut, men varför är alltid söndagar så seega? Jag har i alla fall hunnit med och träna och börjat rensa ut min garderob lite smått. Skönt när det blir lite lufftgare. Jag är extremt dåligt så att slänga bort kläder, blir alltid "men det här kan jag ha nån gång när jag bara är hemma", vilket aldrig blir av. Aja... Jag, mamma och pappa har idag spånat lite på studenten. Vilka som ska bjudas och vad som ska bjudas på. hihih... är ganska snart faktiskt...!

Fredagen i stan var mysig med syster. Fikade och gick i en massa olika butiker. Köpte oss ett par skor från dna som vi ska dela på. Urcoola! Sen blev det bara småsaker, nagellack, strumpbyxor etc. Kollade filmmed filippa sen på kvällen och träfafde eve och iss en snabbis också.

Igår kollade jag melodifestivalen, men tycker fel låt vann. Hade dock fler favoriter, men jag tror nog att det kan gå bra för Malena i stora finalen. Annars var lördagen ganska lugn. Åkte med pappa då lite övningskörde och handlade mat..hihi

Hoppas ni haft en bra helg allihop!
Puss och Kram
Helene

TGIF!!!

Sitter nu och chillar lite. Tar bilen till skolan idag så fick lite extra tid över. Måste dock kolla igenom affärsjuridiken en sista gång och sminka mig en snabbis. Ska hämta upp Jessica på bägen också :)
Efter skolan är det ÄNTLIGEN helg och då ska Lise & jag in till stan och kolla lite. Hon skulle titta efter något på top shop och jag vill till Urban Outfitters. Hörs senare ikväll!

P&K
Helene




mobilens dag

Hittade en mobil på bussätet idag på vägen till skolan. Tjejen som ägde den ringde precis när jag tog upp den och frågade var den befan sig. Hon blev så glad när jag svarade! Kul att göra människor glada! Hon bodde i upplands-väsby och kom sedan ikväll i alla fall hem till mig och hämtade den. Fick en jättechokladask som tack, och sa att jag var en pärla! Hon blev verkligen hur glad som helst! Det var gulligt gjort av henne med chokladen henne tycker jag. Tack kära du! Det lönar sig att vara ärlig och snäll, det är ju skönt. Så att det inte vore tvärtom menar jag.

Och mobilens dag blir det då jag, idag även fått tillbaka min telefon då den kom med en annan familj när vi var i Italien. Skönt att ha den tillbaka! Är mest beroende av klockan, samt väckerklocka och sedan alla nummerna. Nu ska jag sova, har prov imorgon. Dock pluggat dåligt, MEN jag vet inte hur man gör längre, faktiskt! Aja, önska mig lycka till ändå!

Ska imorgon antagligen träffa tjejerna också, eller Filippa, Isabelle och Evelina. pratade om bio men blir nog hemmamys istället. Sov så gott och dröm så sött!

//Helene

PS. Vår kära "Vickan" har ju namnsdag idag. Det kan man ju bara inte glömma bort. Eller hur ? ;)

Pannkakans dag

Måste snart sätta igång att plugga lite. måste måste! men mina ögon är så otroligt trötta...suck!
Imorgon kan ja gå hem med, för hoppningsvis, gott samvete. Kommer kännas såå bra! Denna vecka har det varit hur mycket som helst, och nästa vecka är hur lugn som helst. Puuh! Kommer chilla mig igenom hela nästa vecka. Åå, jag längtar nästan! Puss så länge!



I love tradera

Jag tror tradera är beroendeframkallnade, idag har jag och mamma suttit och gottat oss i en massa fina kläder. Vann också ett snyggt Odd Molly plagg!

Pratade idag ockå lite om studenten osv. Mormor har erbjudit sig att laga en massa mat. Min mormor är verkligen grym på matlagning! Måste snart börja skicka ut inbjudningarna till mottagningen också. Mycket med studenten!

Imorgon ser jag fram emot en bra dag, måste maila min chef också angående sommaren. Men nu tänkte jag släcka lampan och försöka somna. Hörs imorgon! Pusss

//Helene

PS. Jag är trött på snön och vill ha vår. DS.


Today

Dagens vill ha: mer pengar, tack
Dagens klädsel: J brand-jeans och munktröja (studenttröjan)
Dagens smink: Id-foundation, mascara & solpuder
Dagens frisyr: Uppsatt
Dagens planer: Läsa anteckningarna till provet imorgon sedan sova
Dagens saknad: våår
Dagens dummaste: snöandet
Dagens misslyckande: Italienskaläxan :P
Dagens köp: Örhängen, hårlasso, lädersnören samt klänningar från Nelly
Dagens godis: nada
Dagens humör: Hyffsat bra

Jag har syndat...igen



Jag har helt glömt hur man pluggar! Alltså har noll stuideteknik och ingenting fastar i mitt huvud, vet inte om det kan bero på all stress, men någonting måste det ju bero på. Imorgon är det organisation och ledarskapsprov och jag har ingen aning om hur mycket eller lite jag kan. Hoppas så klart på det bästa ;)

Har annars varit en ganska bra, men onödig dag, i alla fall i skolan. Innan jag började åkte jag till jakan, fixade det med min lön och köpte mig ett hårlasso på glitter. Hade sedan Italienskalektion mellan 14,45 och 16,00. Skönt var att jag och Lise åkte med putte hem. Var heelt otaggad på att åka tåg och grejer idag. Är så mycket snö och slask överallt!

Har idag syndat...har beställt två klänningar och ett armband från Nelly. Låg hela kvällen igår och kikade runt men kunde inte bestämma mig riktigt för vad jag ville ha. Hittade en klänning som jag hade en tanke på att ha på studenten, vit ganska enkel och väldigt billig! Tänkte att säkert kommer någon annan ha en likadan som mig då, vilket är ganska trist egentligen. Så tvekade hit och dit. Sen sa Evelina att hon PRECIS köpt den som studentklänning. Men jag tror sähär,,,det är inte meningen att jag ska ha den ;) hihi.... Ska in nån dag till Urban Outfitters och kolla, dom brukar ha fantastiska klänningar! Aja, nu tillbaka till Nelly. Köpte i alla fall den vita klänningen fast i blå, skitfin färg! Hoppas bara den är lika fin i verkligenheten. Klänning nummer två har en väldigt vacker rygg, vilket jag tycker är helsnyggt!

Nu ska jag göra mig en smoothieoch sedan kolla andra avenyn! Puss alla fina!

/Helene

Monday

Jaha,  måndag igen. Känns som om det är ofta måndag nu förtiden, vet inte vad det kan bero på men så är det i alla fall. Är idag inge sugen på att blogga så bli ett väldigt kort inlägg för dagen. Har precis kollat på Irene Huss men somnade visst en liten stund. Har varit otroligt trött idag. Fast det känns ändå bra, har idag haft argumentationstalet i skolan så nu kan det strykas från listan. Känns skönt. och imorgon börjar jag 14,45, blir en lång sovmorgon, sedan plugg och så jakan. Måste hämta min lön på banken. Nu ska jag fixa mig för natten!

Puss och kram
Helene



Internationella kvinnodagen




Har just ätit middag, kyckling och potatis och innan dess tränat med farmor. Hon är duktig min farmor hon!
Nu ska jag skicka in skolarbeten, bada och  lägga fram kläder..innan beck!

Ha en fortsatt bra söndagkväll!
-Helene



Farmor på båten i somras



Inte allt för roligt

Segdag + plugg. En helt vanligt söndag helt enkelt. Sitter och skriver det sista på både essän och argumentationen om "mer praktik på samhällsprogrammet". Men det har tagit stopp i hjärnan och jag kommer ingen stans. Funderar på att släppa det ett tag och sedan fortsätta senare. Har i alla fall skickat in loggboken till Mocki, så det är klart. 

Gårdagen var rolig. Var först hos Rebecca där hon fixat så fint med snittar, oliver, ostar och grejer. Sedan åkte vi in till staden och Ambassadeur. Var helt tomt på folk i början men fylldes på eftersom. Jag och Jessica drog dock ganska tidigt. Lise och Love mötte mig på vägen från kallhäll, då Emilie, Andreas och Maria åkte förbi så åkte med dom hem, Så sköönt! Aja,,,nu ska jag nog dra. Ska dra och träna om en liten stund. byee!

//Helene


dagens

Dagens vill ha: nya klädertoch skor!
Dagens klädsel: Svarta tights, korallfärgad kjol, glitterrandigt linne + svart kofta.
Dagens smink: Mascara, solpuder, ögonskugga, läppglans
Dagens frisyr: Uppsatt i (misslyckad) rosettfrisyr
Dagens planer: Fira rebecca!
Dagens saknad: pluggfri lördag
Dagens dummaste: har inte varit dum idag alls!
Dagens misslyckande: Min frisyr
Dagens köp: ingenting än så länge
Dagens godis: inget godis idag
Dagens humör: Bra, men trött


lördag

God förmiddag!
Just nu ligger jag i sängen och leker lite med fotoshop, trots allt som jag måste göra idag.  Har en himla massa plugg som svämmar över mig. Kul för er att veta om mina problem. haha....nej, ska nog kila!

Puss!

Ibland drömmer jag





Kort om dagen. Var i skolan mellan 10.10 och 15.50 ungefär. Råkande dock komma lite sent till skolan. Hade bilen i sklolan så var hemma snabbt. Skönt. Har haft ångest över hur min nästa vecka ser ut, och har fortfarande.Suck...
Kom hem, pluggade, skckade in djupintervjun i marknadsföring, åkte till farmor och farfar en sväng. Tagit det lugnt. Nu ska jag se film. Sov gott!

Helgens och vecka 11:s planer

Lördag:
En massa plugg sedan till Rebecca på kvällen och fira hennes 18 årsdag.
Söndag: Ännu en massa plugg. Vilken hemsk helg! Om det ens kallas helg... Ska träna på kvällen
Måndag: Presentation av argumenation i  svenska
Tisdag: Valfri lektion på marknadsföringen, Italienskaläxa. Eventuellt träna
Onsdag: Prov i organisation och ledarskap
Torsdag: Ända dagen på veckan utan prov/läxor/inlämningar
Fredag: Prov i affärsjuridik. Inläming av internantionella ekonomiarbetet. Sedan gå hem med gått samvete och njuta av helgen....mmm


-Just nu njuter jag såå av livet...*not*
//Helene


Bara för att jag har så mycket att göra





Festkväll/hemmakväll
Drink/
Champagne
Guld/Silver
Snygg/Smart
Hiphop/Rock
Natt/Dag
Vinter/
Sommar
Strand/Pool
Obama/McCain
Eyeliner/Rouge
Rakhyvel/Schampoo
Historia
/Religion
Kontor/Bartender
Prata i telefon/Skriva brev
Sms:a/MMs:a
Blond/Mörkhårig
tv/dator
pärlor/
strass
ost/skinka
baddräkt/bikini
kjol/klänning

Tagen från Josefins blogg

6:e mars

Dagens vill ha: mindre plugg, mer helg!
Dagens klädsel: Blå nudie-jeans, ljusblå skjorta, svarta lackstövlar
Dagens smink: Mascara, solpuder
Dagens frisyr: Uppsatt i toffs
Dagens planer: Ska skriva lite mer på marknadsföringen + skicka in essän i svenska
Dagens saknad: Sol
Dagens dummaste: blir en ångestfull fredag då helgen består av mycket plugg!
Dagens misslyckande: kom lite sent till skolan
Dagens köp: nötter och naturgodis
Dagens godis: naturgodis
Dagens humör: Ganska




5:e mars

Kära dagbok...dagen har varit bra. Började med Italienska som kändes ganska lång, men helt okej ändå. Fick läxa som jag och Erica började med på en gång, för att slippa att sitta med allt på måndagkväll. En  dålig vana jag har när det gäller italienskan. Aja, hur som helst... Jag och Erica pluggade i biblan medan vi väntade på Sofia för att få skjuss hem, vilket var skönt. Hade ingen projekt idag, pga av det bara var jag i mitt företag som var i skolan, så det blev en tidigt dag. (men kände mig inte helt 100 heller).

Annars har jag idag varit hos farmor och farfar, pluggat marknadsföring och pluggat svenska ;)


Hej svejs!
//Helene



Dagens...

Dagens vill ha: Mer pengar!
Dagens klädsel: Svart kjol, vit t-shirt med svart glitterhjärta, svart "skintjacka/tröja"
Dagens smink: Mascara, solpuder, lite kajal
Dagens frisyr: Uppsatt i toffs
Dagens planer: Snart bege mig till farmor, sedan duscha, sova
Dagens saknad: har varit en bra dag, saknar ingenting. Kunde kanske varit lite piggare?
Dagens dummaste: Påsen med alla läxböcker som gick sönder i skolan
Dagens misslyckande: Ganska onödig , (men bra) skoldag
Dagens köp: Ett äpple och en jalla på konsum
Dagens godis: Ingenting
Dagens humör: Trött

Om tre månader...




... står jag där på flaket med studentmössan på! Kan inte rikigt förstå att det bara tre måndader kvar tillsdagen då jag tar studenten!
Vet inte om jag längtar eller inte ännu. Tåls nog att tänka på...



Juste! Har glömt att berätta.Studentmössan kom i tisdags!




Lillördag

Hallå!

Idag har jag varit hemma från skolan. Hade ingen organisation och ledarskap, svenskan var det eget arbete på och matten skulle jag ändå gå tidigare ifrån för att gå på båtmässan med pappa och några andra  vänner. Det var fakitkst ganska roligt. När man går där bland alla stora båtar tänker sig in på en megastor princess med en drink i handen. haha...eller i alla fall Annelie och jag ;) Blev inget byte av båt, men pappa handlade lite små tråkiga saker. Aja, hur som helst. Hann både plugga lite idag och en kortkort sväng till Jakan. Köpte mig en t-shirt på Gina för 49,- som faktiskt var rikigt söt. Alltid kul med klipp. Sen köpte jag en kjol som är hur fin som heslt, i typ korallröd? Tänker mig den i ett par höga svarta heels. Lovely! Neej, nu får det räcka för idag, bloggar mer imorgon.

Puss och godnatt alla fina!
//Helene




Grattis!

Stort grattis till Rebecca som idag fyller 18! Värsta stora tjejen!




Tisdag

Idag.
Jag mår bra. Är trött. Varit i skolan. Ska plugga. Ska träna. Ska äta middag. Ska kolla Andra Avenyn. Ska sova. Mycket skan idag.

Måste ju bjuda på lite fina bilder från Italien också ;)










Med vänliga hälsningar
Helene

RSS 2.0