Nya favoriter

Idag kom ännu ett paket från posten. Och denna gång var det min jeansjacka och ett par underbara skor! Dock var skorna något stora, så måste nog byta dom till mindre. I övrigt var de perfekta, men väldigt höga, så måste träna träna träna på att gå i dom. Men det hoppas jag löser sig ;)


Är dom inte fina?

Vuxenpoäng och semeltider




Jag tycker faktiskt jag ska ha lite vuxenpoäng, för att förra veckan fixade vi så att jag kan betala räkningar över nätet. Förut när jag varit tvungen att betala någonting så har jag alltid tagit hjälp av mamma, men nu hoppas jag på att klara det själv. Än så länge har jag ju inte så mycket räkningar osv, men ändå bra att ha möjligheten.

Hur som helst. Idag åt jag min första semla för i år. Eller det blev en halv, men gott var det! Mumsfilibabba! Någon annan som ätit semlor i år?

Imorgon är det fredag. Veckan har bara susat förbi, vilket är väldigt skönt. För nu börjar jag längta till sportlovet och Italien! Drygt tre veckor kvar bara. Härligt!
Nästa vecka hoppas jag också går rätt snabbt, men det borde den göra för på måndag är det romme, och skolveckan får bara fyra dagar. Yees!

//Helene


Mässa

UF-mässa idag på UBG, samt öppethus för alla blivande ettor. Roligt, det blev lite fart och liv, MEN jobbigt. Speciellt för fötterna. Att stå i klackar en hel dag är inte jag van vid.
Vi fick rättåmycket sålt under dagen, men vann inga priser från banken. Tyvärr. Men men... man kan inte få allt ;)

Har tagit lite bilder under dagen eftersom att alla UF-företag stod i skolan. Det blev så fint.















När jag kom hem åt vi middag och sen åkte jag och Rebecca ner till friskis och körde ett medelpass. Det var roligt, men jag har noll kordination och hänger inte alltid med i alla rörelser. Tihihi... Men visst ger träning färdighet?

/Helene



Bakdag

Halvstressig dag igår, då jag först skulle in till stan och kolla lite rea... Hittade faktiskt lite fina saker, så det var kul!
Vid sju hade jag och Isabelle planerat att baka, men ja, det hände lite saker emellan, eller hur Isabelle? Jag och mamma skulle bland annat hämta ut två paket på ica från bla H&M, men vid 19,45 satta vi sedan igång! Blev en massa fina och dekorerade kakor. Tihihi....

Se bara här...




090126

Hallå där!
Har inte bloggat på ett tag, men det har varit skönt. Har gjort en massa andra saker och helt enkelt inte lust för någon bloggning ;) För att sammanfatta de senaste dagarna kort kan jag väl säga; Kaos, varit i Jakan, tagit det lungt, firat Johanna och varit ute på huset, jobbat, pluggat...



Och idag är det måndag= skola. Usch!
Kände mig som en pluggnörd när jag typ var den enda som gjort svenska läxan idag..haha! För övrigt har vi pratat lite om företaget idag. Sen pkte jag och Jessica till Vällingby för att hämta ännu mer deg , eftersom det blev lite fel sist. Vad tror ni händer när vi ska där ifrån? Bilen startar inte! Varför ska det hända mig, som liksom inte kan någonting om bilar alls?Tur hade vi i alla fall då det ligger en bilverkstad brevid bageriet. Fick springa in till dom och fråga om hjälp. Kände mig inte så seriös när jag, i högklackat, hoppade över vattenpölar och grejer för att fråga om hjälp med bilen. Pinsamt hade varit om det inte varit något fel alls, bara att jag gjorde något fel, men så verkade det inte vara. Men vad skulle vi göra? Hur som helst vi kom i alla fall där ifrån! :D

Har idag också handlat saker till våra bakverk, då vi ju ska sälja på den lokala mässan i skolan på onsdag och sedan har jag varit snäll och hämtat mamma på stationen. Sanne ringde mig på vägen hem också, trevligt! Hon har varit i florida i 6 veckor ? Och verkar ha haft det hur bra som helst. Shoppat en massa på rea och bara haft det hur bra som helst. Avis?? Skulle tro det...;) Jag vill också!!! Är otroligt shoppingsugen just nu. Längtar till alla paket vi beställt kommer!

Imorgon är det fixa med företaget inför onsdag och mässan som gäller!
Hade! P&K

//Helene


'

-Det blir aldrig som man tänkt sig

-Helene


22:a

En stor dag idag!  Det är nämnligen så att denna söta tjej fyller hela 19 år ! Hur mycket grattis som helst till dej Emilie skruttis <3




Torsdag

Idag var jag i skolan mellan 8,30 och 14,00 sedan åkte jag och Isabelle till Vällingby för att köpa lite mer deg till vårt UF-företag. På onsdag är det lokal UF-mässa så då krävs det mycket kakor och annat! De som går i skolan, eller kommer komma på öppethus tipsar jag om att ta med pengar denna dag. För våra bakverk är svåra att motstå, det kan jag lova.
Dock blev det ett litet fel när vi hämtade degen, vi fick en bunke med fel sorts deg, och det märkte jag inte förren vi kommit hem. Men men...

Skulle ju få en hjälm i julklapp, så idag, efter att vi hämtat degen gick jag och Isabelle runt i Vällingbycentrum en stund innan vi mötte pappa på InterSport. Hade tidigare kollat på  en speciell, och den blev det. Så nu har jag ny hjälm ;) Hihih...

Annars, händer väl inte så mycket. Jag och Isabelle skulle egentligen på ett medel-pass, men så blev det inte så i alla fall. Funderar på om jag ska plugga lite ikväll istället. Kan vara skönt att ligga lite före ibland ;)

-Helene


Onsdagen

Ja, jag hade ju matteprov idag, jippi. *not*. Jag förstår inte varför jag gjorde det. Eller jo, för mamma och Lise tyckte det, men ändå. Det gick hur dåligt som helst +att jag inte vill få det bekräftat, liksom hur kul är det med ett IG i matte ?

Pappa hämtade mig i skolan idag, skönt! Sedan har hela familjen + Jocke varit i Hammarbybacken. Lise, pappa och Jocke skulle tävla och jag å mamma titta/hejja på. Tycker ni alla gjorde en fin insats, men undar vad lilla pappsen gjorde i 2:a åket ?:P Hihihi..hur som helst. Det var roligt att vara där.

Nu måste jag faktiskt sova. Ville bara skriva av mig först...
Tidig morgon imorgon! USCH !!!

-Helene

.

- Är enormt skoltrött.



Ojoj

Jag har just nu så mycket olika saker som jag måste se till att fixa. Känns så jobbigt när man har så mycket saker som ligger över en. Nu måste jag se tillatt  bocka av listan!

* Fixa pass
* Gå till banken
* Leta reda på svenskaboken
* Lämna in min klocka på lagning
* Lämna in mitt Thomas Sabo-armband på lagning
* Rensa garderoben
* Leta reda på mitt visakort
* Boka tid för slingor
* Lämna in ett par skor för klackning

Och allt detta är bara saker som är utöver skolan. Har läxor och prov att plugga till också...Jag vill ta studenten


-Helene

And you thought there was stress in your life ...

Tandis

9-10 I morse hade jag tandläkartd, så det blev ingen måndagsmatte idag. Och...jag hade ett hål! Inge vidare bra inte...Har haft ett tidigare och det gör ju så ont att borra!

Jag fick i alla fall skjuts av mamma till skolan, så jag hann till affärsjuridiken, vilket var bra. Hade sedan svenska och internationell ekonomi innan jag slutade. Fick skjuss av Putte hem, och vi var från början 7 i hans lilla bil, innan Johanna och Jessica hoppande av vid Kungsängens station. Hur som helst.... Det var skönt att åka bil både till och från skolan, utan att jag hade egen bil ;)

15,45 åkte jag ner till kallhäll och var jag åter på plats på folktandvården. Denna gången dax för lagning! Blev tandläkaren*2 idag. Inte så valigt kanske? Lagningen gick bra, även om det ilade. Jag kör helst utan bedövning då jag är helt och hållet spruträdd. Det är det sbsolut väsrta jag vet.

Fick idag också ett samtal om framtiden. Receptionisten hos tandläkaren började fråga om mina framtidsplaner. Sa, att jag vill bli lärare osv. Då kom en av patienterna med i konversationen och sa att hon var det och att det var hur bra som helst. Tycker det var kul att dom var intresserade, liksom vi känner ju inte varann. Men ibland är det kul att prata med folk man inte känner så väl. Annars tycker jag vi i Sverige är ganska stela.

Mamma sa någonting om att hjälpa till med maten, så ska väl göra det!

-Helene

Söndag

Söndag=seg.
Som alltid.
Har idag kollat herrarnas slalom, och inte så mycket mer tror jag. Kan i alla fall inte minnas vad.

Igår gjorde jag, mamma och Lise några beställningar från bl a La Redoute och H&M. Mysig kväll i övrigt. Vi satt framför brasan och umgicks! Toppenmysigt!

Nu ska jag byta lakan i min säng, städa rummet och hjälpa mamma med lite tvätt. Duktig jag är!

P&K
-Helene

Ny favorit

Nu har jag och mamma underhållt oss med Nia, en ny favorit! Finns en många underbara klipp med henne, men denna bara måste vara favoriten!
Se och lär...

 

Fredag

Idag är en sådan där dag, då inlägget blir kort.

Frisk igen och skola stod på listan idag. En massa nya ekonomiska kurser som börjat, kul än så länge;)
Har idag varit i Jakan och bytt en sak på Gina med mamma. Ätit kycklingsallad från Franco´s och kollat Let´s Dance. Nya fredagsnöjet!
Trevlig helg allesammans!

-Helene


                                                                                                       (Fjortisbild från 2006)

Studenten

Igår kväll kunde jag bara inte somna, vände och vred mig, men det liksom bara gick inte. Och så börjar jag tänka så där mycket, och på studenten. Tänk., att bara genom ett ord, kan det komma upp så mycket tankar och funderingar.

Det jobbiga med allt kring studenten är, att det är så mycket som ska bli så bra, och har höga förväntningar på sig. Men det är väl klart att studenten har det? Alltså jag menar, inte vill man väl gå och tänka på att det kommer bli så misslyckat? Men trots det, så finns det en massa frågor som kommer upp i mitt huvud.

Hur bra kommer min studenten bli? Tänk om klänningen, på morgonen när jag ska ta på mig den, är helt försvunnen av någon anledning? Kommer vårt flak verkligen att komma? Tänk om regnet bara öser ner så att man inte kan ge sig ut på vägarna överhuvudtaget? Jag kankse vaknar upp och är sjukare än någonsin på självaste studentmorgonen? Eller att alla som ska på min mottagning blir akut sjuka? Kanske grinar jag så mycker av alla känslor, att mitt smink kommer vara över hela ansiktet och ingen känner igen mig när jag springer ut? Kommer jag bryta benet så jag inte kan, som alla andra, stå och hoppa allt vad jag kan på flaket? Tänk om min studentmössa skulle bli felsydd så att jag inte ens får på mig den? Eller att det står Helen Haglund, istället för Helene Hagström? Då är ju inte ens mössan min. Kankse spricker klänningen av allt hoppande att jag kommer stå där på flaket halvt naken? Tänk om någon elak människa vill förstöra allting, så det inte blir någon studenten alls? Något hemskt med nära och kära kanske inträffar, så att jag inte kan vara glad? Någon kanske drogar ner mig, så att jag aldrig kommer minnas någonting av min student? Tårtan jag ska bjuda på, på min mottagning kanske smakar hur illa som helst? Jag kanske försover mig, missar chamangefrukosten och kommer då utspringet redan är över?
Listan kan ju bli hur lång som helst, och studenten kanske inte blir som den dröm man tänkt sig.

Men sen kan ju studenten faktiskt bli så där, helt helt underbar också. Det hoppas och tror jag starkt på!!


 


-För vi har tagit studenten.......!
(inte än Helene, snart så..)


-Helene

.

Ligger fortfarande i sängen, försöker skriva på religionen så gott jag kan med lite hjälp från Evelina. Under mig, på våningen under spikar pappa förfullt. Känns som om det snart kommer komma upp en spik från golvet. Hihhii...

För övrigt så känner jag mig ännu inte friskt. Är så matt och slö i kroppen. Inge vidare kul inte...


Fick idag min lönespec.... underbart med lite pengar på kontot! Sophia undrade också om jag hade lust att jobba den 24-25. Kan ju bara inte tacka nej... Pengar är så roligt!


-Helene

Fortfarande sjuk

Nu är det tredje dan som jag ligger här, nedbäddad i sängen och är sjuk. Ganska långtråkigt. hmm...vad ska man göra resten av dagen då? Titta ut genom fönstret, kolla på ännu fler avsnitt av SATC, sova någa timmar till, eftersom att jag sovit väligt lite dessa dagar *not* ? Neej, men jag har faktiskt något att fördriva tiden med och det är ett helt underbart arbete i religion som fortfarande inte är klart. Suck... Jag skulle faktiskt hellre titta ut genom fönstret hela dagen....

-Helene

:)

Så himla bra, jag blir så glad... jag ska bli skådespelare i mamma mia 2 ;)



En födelsedag



En bild kan säga mer än 1000 ord...Grattis Johanna snygging ! ! !


En sån där...måndag




Som jag trodde! Jag var på väg att bli sjuk och nu ligger jag här, nedbäddad i sängen utan att orka stå på benen.


Gick till skolan imorse även om jag hostade så mycket igårkväll att jag knappt kunde somna. Kände att jag inte ville missa matten då det snart är prov. Men goda nyheter fick vi, då vi, om vi ville kunde flytta fram provet en vecka. Och vem vill inte det ? Svenskan var bara en kortis så jag gick på den med. Och eftersom att vi inte hade någon rättskunkap missade jag inga lektioner idag. Dock kunde jag inte hjälpa till med allt som skulle fixas med företaget innan torsdag. -Jag är ledsen gruppen... Vid kvart i elva åkte både jag och Lise hem eftersom att hon hade lång håltimme.

Kollade lite SATC när jag kom hem, men måste somnat innnan jag kollat klart, för blev väckt av mamma vid sex och då stod min dator framför mig i sängen. Undra om jag kommer kunna somna idag,med tanke på att jag har sovit i typ 5 timmar ? Det värsta som finns är att ligga i sängen och inte kunna somna hur man än vänder och vrider på sig.

Aja.. jag hoppas i alla fall att ni mår bättre än vad jag gör!
P&K
/H



Söndag

Helgerna går alltid så otroligt fort och imorgon är det måndag igen. Inge vidare kul...

Idag gick jag upp hyffsat tidigt och kollade damernas och herrarnas första åk i slalom. Sen åkte familjen och Love till Väsjöbacken, Sollentuna och kollade på de som tävlade där, men oj vad kallt det var. Jag höll på att frysa ihjäl om fossingarna trots att jag hade vinterskor på mig. Vid två-tiden sen var vi hemma, åt lite och jag, mamma och Lise åkte iväg till Sinsen för att göra vår lilla shoppingrunda vi fått i julklapp. För min del blev det två långärmade t-shirtar, 2 par tights och en klänning. Jag har länge varit shoppingsugen så det var kul att få lite nya saker till garderoben som livar upp allt det gamla.

En mindre rolig sak är att jag tror jag håller på att bli sjuk... Jag hostar och står i och sen känner jag i lungerna. Hoppas det är bättre tills imorgon. Måste hur som helst gå på matten, det är ju prov på onsdag.

Nu ska jag be mamma göra något te som är bra för hosta. Hon brukar vara bra på sån´t!

Puss och kram
/H


Jobbigt

-Nu är det så där mycket i skolan igen :/ Jag bara orkar inte mer ...



Hard Rock

Gårdagen gick åt till mycket plugg. Jag och Isabelle besökte s:t Lukas kyrka i kallhäll, vilket var ett...ja, lite annorluna samtal... Vi gick sedan hem och åt lite god lunch, började plugga och satte igång med vår lilla grej angående filosofin.

Vid fem åkte jag, pappa och Lise in till kusin Fredika och hennes nya lägnhet i stan. Pappa skulle hjälpa henne få upp lite hyllor och sånt. Mamma mötte också upp oss där och vi åkte vidare till Odenplan och gick till Hard Rock där vi skulle äta lite gott. Hamburgaren jag åt var hur god som helst! Mums mums!
På vägen hem lämnde de av mig hos Filippa, där Evelina och Isabelle redan var. Emilie kom också senare. Vi kollade på slutet av Let´s Dance (där jag inte vill att blondinbella ska vinna) och sedan på Litte Miss Sunshine... En film som var bra till slutet. Varför göra en bra film och sedan förstöra den med ett dåligt slut ? Mysigt hade vi det i alla fall, pratade en massa om mellanstadietiden i Kolarängen. Längtar tillbaka ibland...
Vi halv två tiden tog jag sedan en promenad hemmåt för att lägga mig och sova. ZZzZzzZzZZzzZzz
Ännu en bra dag

/H

Bilder från i torsdags och fredags

   




Tis ons tor

Jag måste säga att jag haft en bra avslutning på jullovet. Faktiskt.
Tisdagen började med skridskoåkning, men oj vad jag fick ont i fötterna! Grejjen är att det ÄR kul med skridskor, men när det gör så där ont, att man inte kan annat än att sätta sig på isen, är det inte lika kul. Jag önskar att jag hade fötter som inte gjort ont. Vilken lycka!
Duktiga som vi är började jag och pappa sen att rensa upp alla burkar från nyårsafton för att panta dom. Tänk så glad miljön nu blev! Kvällen kom och jag hämtade upp Emilie och Andreas för att åka hemtilldom och kolla på film, P.S. I love you,  som jag fick i julklapp! Den var jättebra! Hur som helst. Meningen var att jag skulle dra mig hemmåt senare, men var så oroligt trött och höll på att somna flera gånger under filmen så jag sov över på soffan ;) Men som alltid när filmer tar slut så blir man piggare och så även jag, i alla fall något. Vet inte hur det började men tror det var genom att jag drog en rolig historia som pappa brukar dra. Så när vi väl börjat så kunde vi helt enkelt int4e sluta. Satt och kollade igenom en massa blondinhistorier på nätet. Jag älskar dom! Sen "din mamma..." också. Den bästa måste ha varit " Din mamma är så gammal att hon lärde Jesus att läsa"... HAHA!
Klockan hann bli halv tre och vi sa god natt! hihi... Tack för en rolig kväll Emilie och Andreas ;)

Osdagen vaknade jag såklrt upp hos Emilie och skyndade mig hem för mamma behövde bilen. Och duktig som jag var pluggade jag en hel del under dagen. Vilket gjorde att jag kände mig duktig. Tyvärr har jag en massa saker som ännu inte är klara för att lämnas in. Det börjar bli mycket nu...
Promenaden jag och Emilie skulle ta blev aldrig av, tyvärr. Men kollade på grammisgalan istället. Håll med mig om att EMD:s låt inte var den bästa?

Torsdagen, som alltså är idag. Första dagen i skolan efter lovet. Alltså tyvärr är inte skolan lika rolig som den en gång varit. Vet ej varför men så segt på något sett. Kankse att jag börjar längta efter studenten på riktigt nu?  Det positiva var att vi jobbade lite med projektet på religionen så vi kunde sluta tidigare. Och eftersom att jag idag hade bil kom jag och Lise hem fort. Så sköönt!
Hemma = Plugg. Jag kan ju inte vara den ändå som säger att när jag kommer hem ska jag plugga gärnet och sen inte uppfylla det?! MEN, jag fick lite gjort! Bara så att ni vet...
Vid halv sju möttes jag, Emilie och Isabelle på hemköp för att dela ut lite undersökningar vi gjort till filosofin, vilket gick sådär :P De flesta var kristna eller trodde inte på någonting alls. Men vi gjorde faktiskt vårt bästa för tillfället, vilket faktiskt är det viktigaste :) Vidae drog vi sen till Francos för att få dom att svara på våra frågor. Slutade med att vi blev bjudna på läsk och bröd med typ ost på och satt sedan å pratade en massa. Vi bestämmde att vi ska dra till Klubbonsdag på onsdag och att få med så många som möjligt. Ibland måste man faktiskt få ha lite vardagskul. Eller hur ?

Ett långt inlägg. Någon som läste hela ? ;P Hihih...

Nu ska jag kolla SATC och sedan sova. Det är en dag imorgon också! Tjing!
/H


Tack!

Måste ju tack Alexandra för den fina designen hon fixat åt mig ! Taack så himla mycket! <3



/H

Tihih...

Jag kan inget annat än le när jag ser detta





Filippas inlägg ;)


Stort grattis till Filippa som idag lyckats ta körkort ! Grattis grattis grattis, bra jobbat tjejen! :D

/H






(bild från http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.1514/Image/korkort.gif)

Terapi... ?

I brist på annat så kollade jag runt på lite bloggar och hittade denna på Alexandras, http://aaalx.webblogg.se =)

Du har..
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång.... ränknas det om man aldrig använder den?
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Summa = 13

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(/) Använder fondation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(/) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad

Summa = 5

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
( ) Piercat dig
( ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

summa= 3
Totalt: 21

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
20- 25 Du är en fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Måste bara tillägga att jag inte ser mig själv som en fryst jordgubbe ;P

/H

Natti natti!

Nu är det läggdax för mig, har igen lust att vakna ett imorgon pga av trötthet. Imorgon ska vi åka skridskor, känns som om det var väldigt läge sedan sist! Så det ska bli kul... ända problemet är att jag får så himla ont i föttera är jag åker, vilket inte är lika kul, men det tyder väl bara på att jag är en ovan åkare.... hihi...

Innan läggdax ska jag dricka upp mitt jättegoda te, hemmagjort citronte, något alla borde prova. Hur gott som helst! Blir atagligen att jag kollar lite SATC också, blir så lätt fast...

God natt alla fina! /H

Bjuder på en bild från nyårsafton på familjen, dock saknas lilla Felicia ;)

En måndag på julovet

Nu sitter jag här igen, känns som skolan redan börjat för terminen när man har så himla mycket läxor över lovet, och inte har jag hunnit att plugga någonting tidigare... Kommer bli att jag får gräva mig ner i läxböckerna hela denna vecka för att hinna med allt! Neej, jag bara orkar och vill inte.... Nu kan man snacka om att längta till studenten! Tyvärr hjälper det ju inte mig just nu med att få läxorna klara men när man har någonting att längta till så brukar det gå fortare....

Neej, nu måste jag sätta igång på allvar. Vi ses! /H

Dagens sanning

- Jag tror det här med bloggdesign aldrig kommer bli min sak....:P

/H


2008

Vilka länder besökte du?
England i April och Spanien i augusti

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Min 18 årsdag den 30:e maj och dagen då jag fick mitt efterlängtade körkort, 15 JULI!

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Brände mig på en manet på mallis, något har aldrig gjort så ont som det gjorde i hela mitt liv tror jag. AJ AJ AJ!

Vad spenderade du mest pengar på?
Måste nog vara kläder :P

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Körkortet!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Kommer i alla fall att minnas "yeeh yeeh wow wow" som göteborslåten

Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Neej, eller inte vad jag vet ;) Skulle ändå vara elakt att säganågot namn...

Årets bästa film?
Mamma mia !!! Bästa!

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Klarade teorin till körkortet och hade en lyckad födelsedagsfest hemma hos mig :)

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Låt mig tänka.... aa, om jag inte bränt mig på den där himla maneten hade jag inte haft ett fult ärr på magen!!
 
Vad fick dig att må bra?
Alla de roliga stunderna jag hade under 2008, min familj och mina vänner

Vilken kändis var du mest sugen på?
Kanske går att gissa ? :P HAHA!

1 Januari, ny dag, ny månad, nytt ÅR

1 Januari och nya tag! Gårkvällen var verkligen lyckad, dock fram till en viss tid. Vet inte när det kan ha slagit om? Vid ett? Två? Ja, hur som helst så missade jag allt som alla andra var med om. HAHAHA, men man kan ju faktiskt inte alltid vara med om allt. Något jag mssade helt var alla fyverkerier. Kan inte komma ihåg att jag såg något skjuta några sånna, men det hade vi tydligen gjort. :P

Dagen idag har varit seg, men det hör väl till vanligheterna, att nyårsdagen är seg menar jag... Vaknade av väckarklockan vid kvart i elva för att sedan städa mellan 11 och typ 14 ?... Inte illa pinkat måste jag säga. Det konstiga är att man alltid missar när saker och ting sker, blir stökit, eller går sönder. Sedan märkar men det dagen efter. Men oj vad det luktade. En sur blandning av choklad, öl, klorin...inte speciellt lockade, men vi gjorde vårt bästa och lämnade lokalen i fint skick måste jag säga. 
Nyårsköfterna jag skulle tänka ut hann inte bli mycket, men jag ska komma på någonting och börjar då jag kommer på det helt enkelt. Det bästa är kanske att ha ett nyårslöfte som är lätt, så att jag klara det ;) Nu vill jag bara hälsa alla ett riktigt bra 2009!

Visar lite fina bilder från kvällen...








 




RSS 2.0