så ere

Oj vad jag har stått i idag!
Har sorterat leksaker, dammsugit hela huset + tvättat toaletterna, tvättat, bytt lakan, gått till posten och hämtat och lämnat skjortor hos kemtvätten. Barnen har ju varit på dagis och jag kände att jag ville ha dessa saker gjorda, så då har jag verkligen legat i och jobbat, så nu är det klart! Har t o m varit på min engelskakurs idag också. Jag kan om jag vill... :)

Undra om jag varit på så gott humör idag för att mamma och farmor har bokat resa hit ? Måste bara vara såå...! Ser verkligen fram emot att få täffa dom, och mamma för andra gången här i London. Dom kommer den 30e oktober, en fredag och blit här till måndagkväll tror jag. När dom sen åkt är det bara 6 jobbveckor kvar för min innan jag åker hem över jul! Tänka sig va...!?

Nu ska jag verkligen sova! Imorgon väntar muffinsbak och stryking...!

A Lot Of Love
Helene

Helgen

Helgen var jättebra! Hotellet var super och Jersey jättevackert! Var barnvakt under fredag och lördagkväll, satt och kollade x-facor och åt ceacarsallad. Hann med tre strycken under helgen! Den var så otroligt god!Mummamumma! Tog lite bilder, men inte så mycket som jag velat göra. Dock är internetet här väldigt dåligt, vi väntar på snabbare, men tills dess är det jättesvårt att lägga upp bilder, då det bara avbryts hela tiden.

Dagen annrs har varit bra, har skypat med mamma, och hon och farmor kankse kommer hit igen i slutet av oktober. Jag hoppas verkligen det!!! Håller alla tummar jag kan! Men om BARA 9 dagar är Evelina här! Inte så tokigt det heller! Ens bästa vän med mig i London! Ska bli såå himla roligt !

Har pratat med både Evelina och Isabelle idag på msn, dom är så fina, båda två. När man pratar med dom sådär på msn så känns allt som som man är hemma, och allt är som vanligt. Man vil bara fråga om man kan ses i veckan och hitta på något. Jag är så glad att jag har dom!!! Kärlek till E och I! Massa kärlek!

Imorgon är en fullspäckad dag!

A Lot Of Love
Helene

Jersey

Min nya fina väska är packad för imorgonbitti åker vi! Måste upp vid kvart över fem så jag borde nog egentligen sova nu. Ska nog göra det, eller inte nog. Jag ska! Ville bara önska er en trevlig helg, för jag vet inte hur det blir med bloggandet i helgen. Är tillbaka på söndag!

A Lot Of Love
Helene

PS. Min dag har varit bra, jag har varit i skolan och fått läxa, tjänat extra pengar genom att dammsuga huset och köpt en klänning, pratat med kusinvitamin Fredrika, som av misstag råkade ringa mig, glad blev jag för det. Hamnade även mitt i en filminspelning. Ungefär så har min dag sett ut DS


Oh, yes

Dagen har varit bra. Jag har ätit pizza till middag och skypat med min familj. Skypeskypeskype, I like!
Imorgon har jag min "lediga dag", men har ändå saker att göra + skola. På fredag tar vi flyget till Jersey, eller rättare sagt hit.

Ska kolla tradera, sedan sovasovasova!
Krammmmmmmmm
Heleneeeeeeeeeeee


Skor

Igår köpte jag ett par skor, dom är fina. Dom är svarta. Ville bara att ni skulle veta.
Helene

Underbar helg ♥

Heej! Det var ett tag sen, men i helgen har ju mamma, pappa och Lise varit här, så då har det funnits roligare saker än att blogga, och igår kväll var jag så hemskt trött så la mig direkt efter middagen.

I fredags kväll mötte jag iaf upp (efter att vi stått på helt olika platser) mamma, pappa och Lise vid Victoria.  Blev så glad över att se dom igen!! Har längtat såå!
Dragandes med alla väskor, där hälften nästan var mina satte vi oss på tunnebanan och tog oss till Putney Bridge, åt hamburgare på gbk, älskar dom! Ni måste prova om ni är här!

På lördagen fyllde pappa år!!! Vi satte vi klockan sjöng för pappa och gick upp i hyffsad tid, jag menar, man vill ju ta vara på tiden som dom var här och inte sova bort den! Notting Hill och Oxford street var det vi hann med, sen var vi alla väldigt trötta. Tog bussen hem, duschade och tog en taxi till ChinaTown, där vi bokat bord på en jättegod restaurang! Vi åt och drack gott, sedan gick vi till Big Ben, pappa har aldrig varit i London, och det är väl något man måste se när man är här! Allt är verkligen mycket finare på kvällen! Hoppas pappa,fick en bra dag, men det tror jag nog! Han verkar nöjd !

Söndagen tillbringade vi i Westfield, men vad folk det var! Blev inte jättemycket shoppande, ville köpa mig ett par fina gummistövlar, som jag tittat på ett tag, men dom var slut :/ Hade en mysig söndag tillsammans, och sedan åt vi middag tillsammans med Camilla och Nathan, de vil bjuda på en typisk engelsk söndagsmiddag, trevligt trevligt!
Mamma, Pappa och Lises plan gick sedan vid 06.05 igår, så de var tvunga att gå uåå vid halv tre eller nått. Vi sa hejdå kvällen innan men kramde dom inna taxin kom också. Hela dagen igår var faktiskt ganska tung, jag längade väldigt mycket efter dom, det kom till och med lite tårar. Det var tyngre igår, än det varit de andra dagarna och veckorna. Min familj betyder verkligen mycket för mig, och vi har så väldans kul tillsammans! Jag älskar dom över allt annat ♥
Nej, nu måste jag sluta tänka på dom, jag får tårar i ögonen...

A Lots Of Love
Helene











Världens sämsta aupair ?

Dagen har gått väldigt fort, både Nathan och Camilla kom hem vid straxt eftre tre, så Nathan hjälpte mig att ge barnen middag medan Camilla behövde jobba lite. Jag fick idag faktiskt lite panik för en sekund. Tom och Matilda brukar sova mellan 1,5-2 timmar vid lunchtid, ibland dock lite längre om de har varit på dagis. När de somnat åt jag lunch, strök litegranna, sedan la jag mig på sängen med datorn. Började läsa i min bok sen också. Efter ett tag kände jag hur trött jag bla, jag la mig ifrån boken och tänkte att jag bara vilar ett tag, för barnen kommer nof vakna när som helst, det har ju ändå snart gått två timmar. Tänkte att en idé vore att sätta ett alarm, i fall jag inte skulle höra när de vaknar. Vid tio över tre sen vaknar jag, jag hör Camilla på undervåningen och tänker shiiit, jag har inte hört när barnen vaknat, och nu har Camilla kommit hem, hon måste tro att jag är världens sämsta aupair! Jag reste mig snabbt och gick in i barnens rum, och där.. Där ligger dom små sötingarna. Jag hade lyckats sove en timme, och dom i tre! Inte illa inte... ;) hihi

Jag har idag också skypat med min familj, det gör mig glad, ♥ det känns som om att jag nästan är hemma då.. :) På fredag kommer dom hit, bara TVÅ dagar kvar! Känns så otroligt bra,,,! Men jag kan faktiskt inte låta bli att tänka att jag inte kommer att träffa dom i helgen, att någonting kommer att strula så de inte kommer iväg, för då bli jag ju bara ännu gladare när jag väl får se dom, om jag får se dom! ;)

Förra måndagen skickade jag ett paket till Lise, och det kom fram idag. Blev så glad att hon verkligen gillade det jag hade köpt, eller hon sa att hon gjorde det i alla fall. Kanske bara var grejen i sig ? ;) haha...!

A Lots Of Love ♥
Helene
 
PS. Om 20 dagar kommer Evelina ! ♥

Idag

Hejsan !
Ska sova nu, måste upp tidigare imorgon, för måste börja tio i sju istället för sju imorgon. Jag brukar ju annars gå uipp tio i sju, men imorgon måste jag duscha också så detta blir en kortkort inlägg. Aja, idag ahr jag i alla fall:

Lämnat barnen på dagis
Handlat
Vilat
Kollat på andra avenyn
Strykit
Lagat en köttfärspaj
Hämtat barnen på dagis
Varit i skolan

A Lots Of Love
Helene


Juste, blev glad idag när posten kom, för jag fick ett brev av mormor. Sånt gör en verkligen glá! Tack snälla mormor för det fina brevet, jag lovar, jag ska svara inom kort !


Måndag 14/9 2009

Måndag igen! Har nu varit här i 6 veckor och är inne på min 7e jobbvecka. Tiden går extremt fort måste jag säga- men längtar ändå hem ibland. Hemma är ju faktiskt alltid hemma...

I förmiddags var jag nere vid kemtvätten med barnen, skulle både hämta och lämna kläder, sen blev det posten för att köpa frimärken till Camilla och sen en snabb sväng ner till Southside, var tvungen att köpa mig ett skrivhäfte osv, till skolan. Just nu sover barnen, hoppas dom sover ett tag till, skulle vara skönt att hinna laga klart maten innan som vaknar igen.
Sen är tanken att jag ska ner till skolan en sväng för att fixa ett id-kort, kommer ju inte in annars. Ska även till affären för att köpa hem lite saker, bla torkad frukt. Och sist men inte minst ska jag till fotobutiekn och framkalla lite kort hade jag tänkt mig. Saknar ju foton på mina nära och kära här ♥. För att få Tom och Matilda nöjda, blir det väl att vi kommer gunga också...hihi...

Skriver kankse mer ikväll!
Nu ska jag vila lite tror jag.

A Lot Of Love
Helene

Jag vet att jag är dålig på att blogga ibland





Hej hej!
Jag vet att jag inte blogagt på några dagar, men jag har inte orkat och haft annat för mig, och igår så hade vi en liten kräftskiva här hemma, så jag la mig efter tolv, och då orkade jag inte blogga. La min och kollade runt på internet istället ;)

Men kort sammanfattat så har mina dagar set ut såhär:
Torsdag:
Lämnade barnen på dagis och sen åkte jag direkt till westfield, köpte en present till pappa (som jag inte kan avslöja, i fall han skulle se det), sen åkte jag hem, tog en snabb dusch och gick till dagis för att hämta dom igen. Camilla kom hem vid sex-tiden och då gick jag till skolan. Det var första dagen på kursen. Det var ganska kul, människor från olika länder, dock mest från Polen. Vår lärare heter Maggie och är från Tyskland, hih... Hoppas att det bli en bra kurs, så att jag lär mig bättre engelska. På tisdag ska jag dit igen!

Fredag:
mnade ett par byxor på kemtvätten på förmiddagen, sen gick vi hem, jag gav barnen lunch och sedan var det läggdags för dom. Jag var själv väldigt trött, så att jag la mig ett tag och vilade. Det var väldigt skönt! Nathan har varit bort torsdag till söndag på svensexa, så att det var bara jag och Camilla hemma, vi beställde hem burgarna, som vi alltid gör här på fredagar! Vid nio-tiden kom sedan illas svenska kompisar hit från Sverige, så jag umgick lite med dom sen la jag mig. Man blir väldigt trött en vecka med barnpassning!

Lördag:
Satte väckarklocka, sen fick jag et sms av Sanna vid starax innan halv tio. Hon, Matilda och Fanny skulle in till de centralare delarna av London och undrade om jag ville med. Så jag fick upp, ixade mig och tog bussen till dom. Därifrån tog vi bussen tillsammans in. Vi gick först in på Harrods, köpte en asgod, men dyyr glass innan vi tog oss vidare. Gick i lite affärer, åt lunch och gick sen till Oxford street. Jag vill säga att jag inte köpte någonting, mer än en present. Mamma, du borde vara stolt ;) När vi sedan skuille hem höll jag på att somna på tunnelbanan, var otroligt trött! Hemma sedan väntade lite fix inför den lilla kräftskivan vi skulle ha. Var en trevlig och god kväll!

Söndag:
Har i stort sett inte gjort någonting idag. Eller iaf inget att skriva om. Eller jag har skypat med familjen, sen var Arilda och Tobias hos oss. Var väldigt kul att få se Arilda!!!

Nu ska jag vara lite social med familjen här!

A Lot Of Love

Helene

♥ ♥ ♥



Har jag inte en fantastiskt fin familj ? Snart är dom här, nästa fredag får jag krama sönder dom. Jag längtar så in i bomben! ♥


090909

Jag orkar egntligen inte blogg idag, men gör det i alla fall...

Igår fyllde Sanna 19 år så jag, Matilda och Fanny bjöd ut henne på italienskmiddag! Det var jättemysigt verkligen, gav henne lite presenter (ett london-överlevnadskit, haha) åt god mat och sen åt vi cupcakes med ljus på utomhus! Det var en väldigt fin och varn kväll här igår, så det var ju perfekt! Hoppas att hon blev glad för allt, men det verkade som om hon var väldigt nöjd med sin födelsedag! Vi tog lite bilder också, men lägger upp dom senare, intenetet här är så konstigt, så de laddas sällan upp...

Idag har varit en dag med, ja.. ganska mycket tårar. Matilda grät mycket i förmiddags och Tom på eftermiddagen, men men, man får göra sitt bästa för att de ska bli glada igen, ibland krävs det bara att man leker med dom en mnut så är dom på andra tankar, och ibland får man inte sätta ner dem på golvet, då går jorden under! Trotts alla tårar, har det varit en bra dag, den har gått lite långsammare än vad det brukar göra. I förmiddags var vi iväg på en kort promenad, sedan gungade jag dom lite. De strykta skjortorna skulle bli hemleverade efter halv tre, så var tyungen att vara hemma då, men när det kommit så gick vi ut igen, dock bara ner till Southside för att köpa aluminiumfolie, men jag tog mig en jordbubbs frappuccio på starbucks också!

Ikväll har vi ätir pizza till middag, Camilla och Nathan var varken sugna på maten i kylen eller ork till att laga mat idag.

Nu ska jag kolla på någon svensk film som Camilla har här hemma, och imorgon är barnen på dagis, så ska iväg och fixa en present till pappa. Kommer nog åka till Westfield. Kram så länge !

A Lot Of Love
Helene

Juste, tänkte ni på att det var/är 090909 idag? Jag önskade min faktiskt en sak imorse, när klockan var 09.09. Hoppas att det lår in ;)


Min dag

Det här inlägget blev aldrig publicerat, men det fanns kvar, så om ni vill kan ni här läsa ett 2 dagar gammalt inlägg, det är från i måndags, den 7e :)

Dagen har gått otroligt snabbt, vilket i och för sig de föesta dagarna gör här, men idag har den gått extra snabbt :P
I förmiddags tog jag med mig barnen ner till kemtvätten, hade några saker där ifrån att hämta + att jag lämnade in några skjortor, 12 stycken gör at vara exakt... ;)! Gick en sväng till posten och till affären för att köpa mjölk också. Hemma värmede jag lunch till tvillingarna, som matvägrade. Något som de gjort hela helgen, så det var väl ingen större överraskning ;) När barnen sedan sov, åt jag mig en lunch bestående av lax, sedan sate jag mig vid datorn en sväng inna jag började göra laxbullar och fixa lite med tvätten.
Jag tog på eftermiddagen med barnen på en promenad, vi gickktill Wandsworth-parken och gungade litegranna, sedan gick jag/vi ett varv i parken innan vi begav oss hem igen. Tom fick något skrikanfall precis innan maten och jag kunde inte förstå vad det var, men så¨tog jag tempen på honom, och mycket riktigt, han hade feber! Inte så konstig att han skrek då kanske... Tog på Matilda bara för att se om hon kankse också var varm. Det var hon, och båda barnen hade över 38 grader! Gav dom alvedon, sedan försökte jag ge dom lite mat. Vaerkade inte vara så hungriga barn idag. Blev några lax- och kycklingbollar, en babybelost, några jordgubbar och yoghurt!

Jag tog ett kort på huset idag också, så att ni kan se hur huset som jag bor i ser ut. Dock blev bilden inte skärskillt bra.. men men,, bättre än inget ! ;)

A Lot Of Love
Helene





Måndagen den 7e september

Idag är det dagen då:

*Siham fyller 19 år!
*Fanny kommer till London
*Jag har varit här i London i 4 veckor
*Evelina kommer hit om exakt en månad
*Det bara är en dag kvar till Sanna blir 19 år!


Grattis på din 19 årsdag Siham! :D ♥


Vår egna Londonguide

Igår var Camilla ledig från jobbet för att Tom och Matilda skulle vaccinera sig, lättare att gå två till doktorn än själv när man har två små barn. Ja, vi gjorde väl inte så mycket mera, jag stök lite och Camilla lagade lite mat till barnen.

På kvällen sen skjutsade Nathan mig till Sanna. Jag, hon och Matilda skulle på en "privat-guidning" av pappan i hennes familj. Det var asmysigt! Han hade en Cab, och att sitta när med vinden i håret och åka delar av Londons gator på kvällen när allt var mörkt men när alla lampor osv lös var verkligen härligt! Blev sedan avsläppta i Covent Garden där vi gick till Piccadilly och pizza hut, tog en pizza och sedan hem igen. Alla var nog ganska trötta :P

Idag har jag sovit ut, jätteskönt! Var iväg för en stund sen med Nathan, vi skulle byta min webkamera. Snart ska jag bege mig mot Southside, måste till Primark och köpa mig lite strumpor. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

A Lot Of Love

Helene

 

                        


Torsdag

Torsdag = lite ledigt...
Träffade Sanna och Matilda i Putney idag. Är skitkul att de äntligen har kommit nu, och på måndag kommer även Fanny...! Tjiho! Sanna och Matilda behövde bunkra upp med schampoo, lotion, hårspay, ja, sånna saker , som är onödiga att ta med från Sverige, så gick in på boots en sväng, sen så tog vi oss en liten tur runt i Putney innan vi behövde hem igen, för att jobba :) Hämtade upp Tom och Matilda, vi gick hem, jag gjorde dom en äggröra, som Tom ÄLSKADE !
Vid halv åtta åkte jag hem till Sanna, det var kul att se hur hon har det och träffade delar av hennes familj, verkar var en väldigt trevlig familj! Vi gick sen iaf och mötte Matilda, gick till The White Horse där vi tog en cider, inte alls lika söt som i Sverige ! :) Var väl hemma strax efetr tio tror jag...

När jag skulle till Sanna, så ringe Lise mig. Det var skönt att få prata med henne och höra att allt var okej hemma. Sakar henne jätte mycket...! Kunde inte låta bli att få en tår när jag läste detta i hennes blogg idag: just nu saknar jag dig så mycket så tårarna rinner vill bara till dig i london.
Ååå, vad jag älskar LISE! ♥

A Lot Of Love

Helene

Onsdag

Jag vet inte riktigt vad som hände, men mitt inlägg igårkväll försvann ;) Igår var jag i alla fall på South Thames  college för att göra en litet "prov" för att sedan se i vilken grupp jag ska plugga engelska i. Barnen är ju på dagis tisdag och torsdag så det passade ju bra att göra det under min "lediga tid". Nästa torsdag, den 10e september börjar kursen och sen är den fram t om 16e december. Jag kommer att plugga fem timmar i veckan, tisdag och torsdag mellan 18.30 0ch 21. Hoppas på att det kommer bli kul och att jag lär mig någonting ;)
Hann med banken igår också, så nu har jag även ett engelskt bankkonto, kan vara skönt att få lönen på konto istället för i kontanter.

Idag var tog jag med mig barnen till skolan, jag skulle betala för engelska kursen. Sen gick vi förbi affären, köpte lite äpplen, mossarella och ett schampoo. Dagen idag har gått väldigt fort, men jag har varit väldigt trött. Imorgon är Tom och Matilda på dagis igen, så kanske kan sova några timmar under tiden.

Nu ska jag kolla på svensk TV här på nätet. Hörs imorgon!

A Lot Of Love

Helene

Fina ord

Fina ord kan göra en glad. Av fina ord, kan man känna sig lycklig, Man kan le av fina ord. Man kan bli rörd av fina ord. Man kan fälla tårar p ga. fina ord. Igår var en sån dag. Jag fällde tårar. Tårar fälldes p ga att jag kände mig rörd. Rörd för att Lise skrev så fint i sin blogg om mig. Jag försökte hålla tårarna inom mig när jag satt i köket och läste, för att Camilla och Nathan var i samma rum. Det är lätt att fälla tårar p ga fin ord, men lättare att tillåta tårarna att rinna om man är själv, eller med någon som betyder väldigt mycket för en, ett exempel är Lise. Hon betyder väldigt mycket för mig. Hon behöver inte skriva så fint, jag tycker om henne lika mycket för det, men hon skrev några fina ord. Hon gjorde det, min syster. Hon heter Lise. Lise är bäst i världen. Och hon är min syster. Bara min syster. Jag älskar henne. ♥



A Lots Of Love

Helene


Plugg och tårar


Hurrahurrahurra, för Evelina igår!




Igår fylllde denna helt underbara tjej 19 år! Ett MEGAGRATTIS till henne!!! :D




Evelina, jagärledsenattjagintebloggadefördigigårmenjagtyckerlikamycketomdigfördet,
barasåattduvetdetJagälskardigbästavän! ♥ ♥ ♥


Gårdagen

Gårdagen var trevlig! Här i England var det bank holiday, vilket betyder att man är ledig från sitt jobb, och så även jag. Jag och Jessica åkte in till Notting Hillcarnevalen. Det är en jättestor carneval där varje år, och det var kul att se! I början var allt bra och vi tyckte att det var roligt att vara där, men sen efetr ett tag när vi ville börja "ta oss ur" carnevalen så var det inte lika roligt :P Det var så grymt mycket folk, vägar som var avstängda och carnevaltåg från alla håll. Jag fick nästan panik, vad väldigt hungrig på det hela också, vilken inte var en sån bra komibation kankse, jag som i vanliga fall inte brukar påverkas så mycket även om jag är hungrig. Men efter ha gått ett antal kilometer på olika omvägar hit och dit, så kom vi till en McDonalds. Det var lycka!!!

Innan jag begav mig till Notting Hill så köpte jag och Nathan en webkamera, så jag kan skypa bättre osv, men det är något fel så det går inte så bra med insatallationen. Jag får helt enkelt använda deras till min har börjat fungera.

A Lots Of Love

Helene

RSS 2.0