Helgen

Helgen gick så otrolig snabbt! Svisch sa det, och så var den över. I fredags så jobbade jag hela dagen, sen var det iväg till våra familjevänner! Vi hade en liten Thaiträff med alla som ska till Thailand. Åt Thaimat och så. Satt i Danielas himmelska säng och hade kul till skolkatalogen. hah!

I lördags åkte jag iväg till Kista för att träffa Sanne en stund innan resten av the family kom till samma ställe. Hade bokat bio. Himmlen är oskyldigt blå. Tyckte den var bra. Hade inte jättehöga förväntningar, så då blev det liksom väldigt bra. Åkte hem och lagade mat till mamma. Hon önskade det sig i födelsedagspresent, så vi gjorde henne en trerättersmiddag. Sanne sov också kvar. :)

I söndags gick vi upp och sjöng för mamma. Hon började bara skratta åt vår sång. Man är väl inte på topp för sång på morgonen direkt. Speciellt inte vi, sjunga har väl liksom inte varit vår grej riktigt. Senare kom lite släktingar och vi fortsatte firandet. Jag och Lise hade köpt lite kläder samt en träningströja till mamma i present. Det verkade uppskattas!

Det var allt för nu, puss så länge! - H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0